Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Nevypadá to špatně.
  • No mě odrovnaly ty kapky co tečou pod přilbou... *7* ... to je pěkná prezentace...
  • helmet kamera jako nova featura do racing her, mame kokpit cameru ale se spodkem a vrskem helmy a pekna vinetace .. nevim co je to za auto ale je to rychle auto, openwheeler ... klauni .. :)
  • To si delaji pr*el, ze to ti tardi nehraji na volantu, ne ? A jeste ten humus vydaji jako gameplay video.
    • Tak diky tomu ze vyjizdeji mimo silnici na travu i pisek, je zase pekne videt ze k simulaci ma tato hra pekne daleko. *3*
      Ale vypada to pekne. No, bude to spise hezka hracka pro mainstream. *4*
      • Tak to potom jooooooo :-) Prej hracka pro mainstream ... samozrejme, ze pro mainstream .. se zaplyma asistentama ... To, ze uz nekolik skutecnych pilotu vozu GT to puziva pro TRENING, to je uplne fuk .. ale bude to hracka *15*
  • Tento projekt, tedy Project Cars, jak se hra jmenuje, sleduji již od samého ohlášení a velice se těším na výsledek. Mám své oblíbené automobilové série, ke kterým se vracím minimálně jednou ročně a doufám, že Project Cars bude také tak dobrý, abych si jej já i čtenáři dostatečně užili. Bohužel musím říci, a jistě se mnou bude souhlasit minimálně i redakce, že s každou novou zprávou o této hře se zdá, že kvalita Project Cars klesá a jak se říká "skutek utek". No, uvidíme.

Ludvík Trečko
    • Clovece. ty jsi ale uplne stejnej blabol napsal o Kingdom Come .. ale fakt uplne stejnej .. to je nemoc ne?
      • ucho
        no dalo by se to tak říct, ale jinak je to obyčejná snaha o trolování provokativním názorem...
  • Kozy
    Teda přijde mi že Asetto Corsa vypadá o dost líp.
    • Tak jizdni model a grafika budou u AC proste lepsi, protoze je to PC simulator. Na druhou stranu, Assetto Corsa zatim neni moc hra.
      • A pCARS je co? pCARS neni PC simulator? Aha, tak to pak jo.
  • Já jezdím pravidelně a update od updateu je to lepší a lepší. Hlavně starý "plečky" jsou parádní. Ještě dodělat AI a multiplayer a bude to super. S vypnutýma asistentama je to fakt prima a člověk se zapotí. Netřeba se bát, že by to byla ve výsledku arkáda *3*
  • Mě se to taky nějak nezdá, hlavně ta fyzika. Snad to na PC nějak půjde nastavit...
    • Video je z PS4 verze s pozapinanyma asistentama (novinari jsou v 90% lidi co nehrajou racing hry a uz vubec ne simy)
  • bude se to dát hrát i v nějakém arkádovém módu? simulátory mně fakt neberou, ale nějaké dobré závody bych si dal.
    • Je to full simulator s tim, ze si muzes pozapinat asistenty
    • Je to bráno jako simulátor, ale podle mě to bude něco mezi tím. Navíc jakou si hru uděláš, takovou ji budeš mít. Stačí když si upravíš pomocníky řízení a jízda bude bezstarostnější. Ale žádný příběh ve hře není a jezdí se převážně na reálných závodních okruzích (ve hře jsou dvě nebo tři cesty z bodu A do B)

Další informace o hře najdete na http://www.projectcars.cz/
  • WTF :D :D však to vypada jěště hůř než Shift 1 :D
    • a to jak se to při 100 km h rozmaže cely obraz co to jako je *2* *2* *2* těžká bída tahle hra
      • Přesně tak... kouknu do zrcátek, uvidím kulový, kouknu na tachometr, uvidím kulový...
        • deridon
          tam kam koukneš, tak se to zostří..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit