Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn

    Do Tarkova bych už nikoho neposílal, ta hra je mrtvá skrz cheatery...

    • Cheatři jsou špička ledovce. Nespočet bugů, desynchronizace, příšerné audio a dalších věcí které vývojáři dost ignorují již nějaký ten rok hře škodí podobně jako cheateři. Pochybuji, že Nikita a jeho tým něco udělají. Na Redditu je vždy krásný přehled o tom co Nikita nasliboval, když byl nějaký větší průšvih.

    • Stephano

      Naprosto souhlasím. Sice moc nehraji FPS online střílečky, ale když už chci něco zkusit, tak se dlouho rozmýšlím. Bavil jsem se u Insurgency, Chivalry II, Overwatche II nebo Vietcongu, který stále vlastním. I když si zahraji na pár hodin za dlouhou dobu, je to relax. Časem bych chtěl něco hrát pravidelně, ale jelikož jsem na single a hodně věcí hraji dokola (FMko, Crusader Kings III) a mám spoustu restů + mě čeká teď třeba Diablo IV o dva dny dříve nebo System Shock, Tarkov jsem sledoval od počátku.

      Doporučuji investovat peníze např. do Ready or Not, CoD MW II či čehokoliv, co Vás nadchne. Teď jsem dojel HROT a první epizodu Project Warlock II a bylo to naprosto skvělé. Brousím si zuby na Ghostrunnera, nové díly Shadow Warriora, Dusk  atd. atd. :)

      Tarkov jsem si koupil v maximální edici, ta hra vůbec nefunguje, je zabugovaná, prázdná prostě promrhaný potenciál. Což mně mrzí. Ale moje chyba.  O to víc to chci napravit třeba u ARMY nebo Stalkera 2, kde si určitě koupím luxusní edici. Sám jsem vyrostl hlavně na COD 2 původním MW a Vietcongu. Nechyběl ani Quake III a hodně času jsem strávil u Jedi Academy. Mimochodem Battlefront II je skvělý, ale kdo se původní atmosféru, ať si stáhne mód do JA, taky jsou to řeže a komunita je boží. :)

      • Tarkov není prázdný, ale má hrozně strmou learning curve, takže než se naučíš,  kde jsou spawny a kde je nejlepší PVP, tak tě to přestane bavit. Bohužel zabugovanost, cheateři, neustálé updaty co mění hru k horšímu, šílená optimalizace... To už bohužel realita je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit