Projekt Spartacus je realitou. PlayStation Plus se v červnu výrazně promění
-
Ja ani vlastne neznam zadnou dobrou ps3 hru, proc by nekdo kupoval ten nejdrazsi stupen? Nezna nekdo nejakou hru?
-
Tak to jsi Sony dost podcenil. Úplně jsi zapomněl na to, že Sony má vícero divizi, které tvoří velkou část jejich zisků. Věci jako televize, foťáky, mobilní telefony, filmy, výroba polovodičů, atd. atd.
-
Tak Sony začala trochu pozdě. Zamysli se nad tím, kde byl Xbox Game Pass před 5 lety.
-
Čas je ale presne to, čo nemajú. Microsoft ide a nakupuje, presne vie, čo chce. O rok už môže byť pre Sony neskoro. Navyše si treba uvedomiť, že je to úplne iná váhová kategória - PS je vlastne už hlavným biznisom Sony, na rozdiel od Microsoftu, kde je GamePass a herná sekcia stále jednou z menších častí firmy. Čiže Microsoft si môže dovoliť straty i chyby, Sony už nie. No... uvidíme.
-
A namiesto toho aby ps now dali tam kde sluzba este nie je tak radsej to plusko orezu a nazvu inak... tomu sa povie napredovat... by som sa nedivil keby prisli aj zo spravou ze hry budu stat 90-100e a kazda bude mat microt. Ako ma gt 7 kde auto stoji aj 40e...
-
Tak za mna nic moc...Vacsina tych dobrych hier ma uz spravny hrac za sebu a tie ostatne dako nepalia...a sony neponuka novinky ako microsoft.. ale dema a kniznicu starych hier... cize za mna velky fail... gamepass na xboxe tiez nie je ziaden zazrak sice ma novinky atd... ale zatial aspon co sa tyka mna ma sony o dost lepsie hry...ale microspft nakupoval cize v priebehu par rokov sa to moze zmenit... a zatia co nas sony zmyka cenamy a microtransakciami a lepi nam oci kravinami. Micorosft sa snazi napredovat... co sa tyka buducnosti hrania tak si myslim ze konkurencia to ma lepsie rozbehnute...teraz daju konzolu pomocou xcloudu do kazdej tv a domacnosti kde je internet uz nebudu ani drahy hardware potrebovat... zaplatis si ultimate a hras na tv...cize najrozsirenejsia konzola bude xcloud a ked si na to hraci zvyknu tazko prejdu k sony kde stoji hra 80e... a ma microtransakcie vid gt7 auto za 40e... atd...je mi jasne ze vacsina nepojde 4k atd cez stream ale aj tak neriesit uz ziadnu konzolu nexgen oldgen ma daco do seba...
-
Tak je to teprve start. Věř tomu, že po čase pojedou podobným stylem.
-
Pro SONY je tohle nutné zlo, které ovšem postrádá to přesně to, proč je Game Pass tak populární.