Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dajte mi kludne BAN :)
    Ale to video vyzera ako aanal Dari rolinc *11*
  • Divotvurce
    Vypadá to pěkně, aspoň teda prostředí. Ale her s tematikou WRC už tu bylo dost, mohli by udělat třeba Dakar nebo Baja, to jsou podle mě mnohem zajímavější závody.
  • Vsichni tu mluvi o RBR ale co napr: Rally Championship 2000 od Magnetic Fields, to uz nikdo nejezdi? Skvela fotorealisticka grafika (na svou dobu), skvely jizdni model, paradne dlouhe trate.
    • DangerousDave
      to vieš, že sa to ešte hráva, veď v mnohých aspektoch doteraz neexistuje alternatíva :) inak nedávno som našiel jedno výborné raritné videjko s komentármi autorov : http://is.gd/bIsDUJ
  • To auto letí nebo levituje nad tratí.....a co ten zvuk proboha....Kde jsou stará WRC z PS2:(
  • Kozy
    Znáte nějakou hru ve stylu RBR s novější grafikou?
    • Hanzales
      Něco se dá vylepšit decentně nastaveným ENB series, určitě stojí za zkoušku taky třeba RSBR2012. I dnes to věru nevypadá špatně, zato řídit se to řídí pořád absolutně skvěle. A to je slabé slovo.
      http://youtu.be/MSgqmCTeeDs?hd=1
      EDIT: Francie se dočkala nějakých lepších textur:
      http://youtu.be/ycoyx4SaMDw?hd=1
      • DangerousDave
        jo, s ENB je to lepšie, ja som to testoval už trochu dávnejšie, vtedy to ešte nešlo úplne dobre rozbehať, každopádne nie je to jednoduché nastaviť tak aby ti oblohu úplne nevybielil a v niektorých tienistých miestach aby si vôbec videl kam ideš. Ale určite je to 10x lepšie ako originálna vyblitá grafika. Dnes sa všeobecne v rally hrách vývojári boja kontrastu ale aj farieb, je to škoda, v minulosti s tým problém nebol : http://is.gd/KPgiVB
        • Hanzales
          Tuhle hru jsem pamatuju pařil taky jako divý :)
          Co se týče ENB, mně se to třeba líbí, někdy se dá najít nějaký ten "preset", který je člověku nejblíže a ten si pak zkusit ještě doladit (on každý má i jinak podané barvy a kontrast na svém lcd a každý má rád něco trošku jiného)
          Určitě mám ale taky celkově všelijaké post process efekty radši, pokud jsou správně namíchané a nepřehání se to s nimi za každou cenu. Mnohdy ten ENB třeba poladím tak, že je rozdíl pouze minimální, jen doladit barevný odstín atd. Spíše se z toho hodí ten "HDR", který u přechodu ze tmy do světla a naopak scénu pomaleji zesvětlí, ztmaví a BLOOM zase oživí světla (hlavně sluncem prozářenou oblohu) jen se to právě jak říkáš zase nesmí přehnat, no.
    • Nic takového není. RBR je pořád o několik zaoceánských parníků ve vedení, a vzhledem ke stavu současné herní scény to tak i zůstane. Navíc trochu nechápu dotaz; pokud hraješ RBR, proč by ti proboha mělo záležet na grafice? Já, když jedu totální kudlu, nemám na takové věci čas.
      • Kozy
        Díky, já nic nenašel a trochu mě to mrzí, přece jenom už je to nějakej pátek co jsem to hrál a už se na to nedívá tak pěkně, no co, stejně se k tomu asi vrátim
  • Jeden z nejhorších trendů v současných automobilových hrách je kamera, která se drží zadku auta jak přilepená. Díky tomu máte pocit, že je fyzika aut vadná, protože tolik nevylezou smyky a naklánění vozu. Osobně nechápu, proč se to začalo používat. Nikdy jsem neměl problém vidět auto trochu z boku a trefit při tom směr.
  • Krtecek-GT
    Tak tohle mi připomnělo jízdní model z The Godfather
  • Trošku OT, tak se omlouvám.

    Potřeboval bych poradit, jaky si mám koupit gamepad na závodění(Shift, Race On, F1 atd.)
    Mám vyhlídnutej X360 pro PC bezdrát. Je to dobrá volba? Co odezva? Popřípadě jaké jiné gamepady jsou na zavody nejlepší?

    Do volantu se mi nechce jít, nehraju tak často, ale na klávesnici se nekteré fakt nedají hrát. Diky za rady.
    • Tak ja mam x360 bezdrat a uplne nej co jsem kdy mel ... a ze jsem jich mel dost od trust pres genius a logitech ale todle je uplne jina liga ergonomie super pevnost padu robustni i pro akcnejsi hrace kterym obcas spadne na zem nebo na zed *3* a hlavne zadnej kabel ... funguje normal na tuzkovy baterie a to vydrzi nabity tak mesic az dva podle toho jak moc hrajes nebo s xbox charge setem a ten dobijis pres usb kompatibilita s hrama perfektni dnes je to nej volba
      • Ok, díky všem:)
    • ze zacatku cloveku bezdrat pripada desne cool a pohodlnej ... ale pak zjistis, ze to nutne nepotrebujes a menit baterky nebo dobijet vnitrni akumulator je omezeni a opruz ...

      jinak k otazce ... pouzivam a jsem velice spokojenej s gamepadem "Razer Onza" (X360 a Win7 certifikace = 100% kompatibilni)
      drive jsem dlouho pouzival "Logitech RumblePad II" (drat verze) ... neni tak luxusni, ale porad velice dobrej ... a existuje i bezdrat varianta, kdybys na tom trval :-)
    • montatatana
      Asi nejlepsi varianta za vcelku rozumny penize. Odezvu vubec nemusis resit, nepoznas.
    • Hanzales
      Sice mám u PC jen nějakej Logitech Rumblepad, ale asi bych taky doporučil X360 ovladač. Drží se parádně a u podstatné většiny her máš zaručenou i plnou podporu (spustíš hru a hraješ bez nutnosti cokoli nastavovat, ale to většinou i stím obyč gamepadem). Odezva u bezdrátu nebude nějak markantně poznat. Možná u superrychlé myši je drát o něco lepší, ale u gamepadu bych spíše řešil prvně ergonomii, což podlě mně ten x360 ovladač má velmi dobrou. "Auta" se ti s tím budou ovládat jedna radost ;o) Oproti klávesnici jednoznačně skok o mílový krok.
    • Mam x360 gamepad pro PC a co se tyce ovladani je to luxusni ale mam ho s kabelem takze nevim jestli je odezva jina u bezdrat. rekl bych ze se to moc nelisi jako gamepad je rozhodne dobrej ;)
      • mám to stejny. koupil sem drátovej ovladač k xboxu a normal ho v pc hodim do usb a pařim. a když dojedou kamoši tak ho hodim do xka.. funguje naprosto parádně. je to luxus ovladač. a levnej cca 599,-
  • vypadá to děsivě až strašidelně *16*
    • Tak snad ke krabici přibalí i pádlo, když jizdní model tak pěkně plave.
  • Souhlasím, připadá mi to takové nemastné, neslané. Ale co mi hlavně vadí - řídil to pravděpodobně jeden z vývojářů, ale vůbec to neumí a ještě k tomu řídí na šipkách, to je šílenost a hrozně to bije do očí. A graficky je to taky 100 let za opicema...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit