Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi som sa potešil keď konečne oznámili pokračovanie grid, no na druhú stranu som úplne sklamaný z toho, že tam nebude cockpit kamera....takže to asi obídem...
  • Cože? "jednou z nejhezčích závodních her"? A co Project CARS? Viděl autor článku nějaké video?
    • sleepless
      Autor clanku, tedy ma ponizenost, cituje postulaty zahranicnich kolegu, protoze GRID 2 nevidel ani z rychliku a z obrazku se fakt pozna velky kulovy, ponevadz staci pet minut ve Photoshopu a je z toho nadpozemska nadhera.
  • Hanzales
    Ty jo, Grid mně hodně bavil a na volantu obvzláště. Na dvojku se těším, btw. některé ty screeny jako by FlatOutu2 z oka vypadly :) Ale und tratě A-B já rád v jakékoli podobě. Šup tu sem stym! Doufejme, že poladili i "suspension" jimiž se chlubí u nových F1 ;o)
  • Anal.S
    Příjde mi, že graficky se to od prvních GRIDů neposunulo ani o píď, jen je tam víc filtrů a lens-flare.
    A dokud nevýjde další generace konzolí, tak se to asi ani nikam dál už nepohne, škoda.
    Od GRID2 jsem si sliboval zase malou revoluci ve vizuálu závodních her, jako tomu bylo u prvního dílu :)
    • JohnyTheZik
      Ne, to ti opravdu jen prijde. GRID vypada super, ale nic extra detailniho to neni, spis to ma dost dobrou stylizaci + trochu nostalgicky vzpominky, protoze to vypadalo fakt bombove..
      Nicmene v GRID 2 je posun v grafice podle obrazku mohutnej..
    • Hanzales
      jo, ale zase to krásně lítá :) V té době na starší grafice jsem si po intru říkal, jo, takhle plynule mi to nikdy nepůjde, a pak na VSync a stabilních 60, jsem z toho omdlíval radostí si pamatuju :) Já myslím, že hodně lidem chybí hi-res textury, což tak efektně překrývá ten blur, ale podle mně u závodních her jde víc tak nějak o celkový feeling, s čímž na tom Grid nebyl zrovna špatně. Já nějakou tu uber grafiku oželím (na to tu jsou/budou pCars a jiní), hlavně ať se do dobře řídí a bude to vykazovat značnou návykovost a produkovat dobrý pocit z jízdy. Jinak neboj, revoluce příjde brzy ;o) Na novou generaci konzolí se v podstatě těšíme úplně všichni :)
      • To je hrozné už i PC hráči se těší na novou generaci konzolí , aby si opět mohli vychutnávat HW co si už teď nakoupili :DDDD .
  • mne hlavne nebavili americke muscles na uzounkych mestskych okruzich kde se nedalo jinak nez odrazet se od mantinelu... ale tomuhle rikam KURV4 KONECNE v prirode hezky po okresnich silnicich... NFS se muze jit zahrabat...
  • deridon
    to je drift z Gridu doopravdy tak nepopulární? mně naopak přijde, že to byl jeden z nejzábavnějších driftu, který jsem měl možnost v arkádových závodech hrát.. obzvlášt v multiplayeru to bylo super, či když sniždíte/vyjíždíte horu
    • Asi tak. V MP byl pro mě nejzábavnější právě drift. Pak bohužel utnuli servery a bylo po zábavě :( To byla (dle mě) asi největší chyba, protože pořád má ta hra něco do sebe. Odpustím jim to jedině, když bude Grid 2 pravý nástupce jedničky a MP bude tak zábavný, jako v jedničce *4*
      • deridon
        doporučím ti Tunngle, tam se docela dost ještě Grid hraje a udržujou ho na živu
  • Vypada to slusne ale stejne mam strach ze z toho bude Grid Showdown...
    • Xcomik
      No vida a mě třeba na Gridech právě nejvíc seděli ty drifty a Streety. Jediné co mi v Gridech chybělo byl tunning vozu. Vubec bych se nezlobil kdyby krom toho že ti sponzor dava dotace tak by ti mohl dat i výrobky do auta které prodává (například třeba Sparco, NX, Venom atd) Nebo by tě rovnou ve hře mohla sponzorovat nějaká prodejna dílů na vozy. Prostě větší smysl pro sponzoring taky i třeba nějaké závodní akce typu pouštní války (klasické výkendové dragy) apod.
      • Mne teda driftovani nejde a moc nebavi ale s tim ze tam bude pocitam a asi mi to ani nevadi ale o driftovani jsem se ted ani sluvkem nezminil :D
  • Ja akurat dufam, ze pre takych ako ty drift nebude opat povynny.
  • Vypadá to pěkně, ale bojím se, že to i podruhý sprzní těma nablblýma driftovacíma disciplínama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit