Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    Příjde mi, že graficky se to od prvních GRIDů neposunulo ani o píď, jen je tam víc filtrů a lens-flare.
    A dokud nevýjde další generace konzolí, tak se to asi ani nikam dál už nepohne, škoda.
    Od GRID2 jsem si sliboval zase malou revoluci ve vizuálu závodních her, jako tomu bylo u prvního dílu :)
    • JohnyTheZik
      Ne, to ti opravdu jen prijde. GRID vypada super, ale nic extra detailniho to neni, spis to ma dost dobrou stylizaci + trochu nostalgicky vzpominky, protoze to vypadalo fakt bombove..
      Nicmene v GRID 2 je posun v grafice podle obrazku mohutnej..
    • Hanzales
      jo, ale zase to krásně lítá :) V té době na starší grafice jsem si po intru říkal, jo, takhle plynule mi to nikdy nepůjde, a pak na VSync a stabilních 60, jsem z toho omdlíval radostí si pamatuju :) Já myslím, že hodně lidem chybí hi-res textury, což tak efektně překrývá ten blur, ale podle mně u závodních her jde víc tak nějak o celkový feeling, s čímž na tom Grid nebyl zrovna špatně. Já nějakou tu uber grafiku oželím (na to tu jsou/budou pCars a jiní), hlavně ať se do dobře řídí a bude to vykazovat značnou návykovost a produkovat dobrý pocit z jízdy. Jinak neboj, revoluce příjde brzy ;o) Na novou generaci konzolí se v podstatě těšíme úplně všichni :)
      • To je hrozné už i PC hráči se těší na novou generaci konzolí , aby si opět mohli vychutnávat HW co si už teď nakoupili :DDDD .
  • Ještě jsem zapomněl dodat, že už jsem pěkně dlouho neslyšel to slovo "vyfikundace", takže bonus points for Mr. Poláček LOL.
  • Cože? "jednou z nejhezčích závodních her"? A co Project CARS? Viděl autor článku nějaké video?
    • sleepless
      Autor clanku, tedy ma ponizenost, cituje postulaty zahranicnich kolegu, protoze GRID 2 nevidel ani z rychliku a z obrazku se fakt pozna velky kulovy, ponevadz staci pet minut ve Photoshopu a je z toho nadpozemska nadhera.
  • To je zase blur, že by se z toho jeden zblul *11*
  • Nevite nekdo jak se to nakonec ma s tim pohledem z kokpitu??
    • DYI :( Doufám že je už petice a u hry, která může konkurovat a překonat Gran Turismo si to ještě Clonemasters rozmyslí
      • Krtecek-GT
        Gran Turismo už překonala Forza ne? *1* To jen z legrace... Ale moc komentář nechápu, GRIDvs.Gran Turismo? To je jako srovnávat DIRT s RBR, jedno je arkáda a druhý simulátor, každé má rozdílnou hráčskou základnu a jiný styl
    • USER47
      Jak by? Není tam...
  • Ty obrázky jsou doslova oslňující. Jakýmpak směrem se to asi posune, Grand Prix, nebo NFS? Normální závody na okruzích nebo cool driftování se streakama, achivementama a bůhvíčím ještě?
    • Nechovej se zase jako DEBlL.
      • DEBIL? Jako 'Detached Eclipsing Binary Light'? Proč ne...

Problem?
        • Jo - problem. Jediné, co tě tu vidím dělat, je neustálé pičování, jak se ti něco nelíbí. Sem vůbec nemusíš lézt, mamrde.
          • Nevěděl jsem, že si mě někdo tak všímá ^^. Škoda, že to není někdo ... hmm ... vyjadřující se lépe, než odpadní kanál. Co bylo poslední, co se mi nelíbilo? Nějak si to nemůžu vybavit, asi mi všechno to nadávání splývá dohromady.
    • Hlavne nech sa to nikam neposuva, jednicka bola tak akurat.
    • mám dojem že ten druhý zlý smer, už v grid 1 boli všetlijaké bodíky a blbosti pri driftovaní, i keď môžem úprimne povedať, že v grid 1 bolo to driftovanie sto krát zábavnejšie ako v ktorejkoľvek inej racing hre, ale to som odbočil.
      Myslím si že hra sa bude uberať tým smerom ako je séria dirt, kde posledný diel bol neskutočný brak alebo ako séria need for speed, kde posledné diely boli naozaj otrasné, mám na mysli undercover a run. Shift 1 a 2 a Hot pursuit boli fajn, no nový most wanted vyzerá byť na taký istý brak ako undercover a run.
  • GRID? to je nejaka DB modelu aut pro konverzi do ostatnich simulatoru? =)
  • Ja akurat dufam, ze pre takych ako ty drift nebude opat povynny.
  • obrazky spise odrazuji :)

preferoval bych obyc screen.... achjo kam ten svet speje *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit