Přejít na výpis diskuzí
Promítání Indie Game: The Movie zdarma v Techsquare
7.7.2012 | Redakce Games.cz
31 příspěvků
-
pojdte si zahrat *14*
http://www.niborea.sk/index.php?refid=0016793479
*4* -
Náhodou k tomu teď dělám taky titulky, mám asi 90 %, takže v neděli nebo v pondělí to bude hotové, tak kdyby páni promítači chtěli zkusit moje titulky, tak ať klidně napíší. *3*
Kdyžtak e-mail: smirgl@zlin6.cz -
-
ano, ceske titulky uz jsou hotove a jsou kvalitni.
-
Vzdyt titulky k tomu byly uz nekdy v pulce cervna ofiko na strankach filmaru, ne? :)
-
-
No české určitě ne. ;-)
-
-
ceske tam uz nekolik tydnu jsou...
-
-
Aha, ok, teď se dívám na ofic. stránky a ty titulky tam fakt jsou. Ale píšou, že nová verze, která je zahrnuje byla vydána až 6. července.
-
-
-
-
-
FenixProdabing na to dela rychlodabing, mozna se to stihne do vaseho vysilani.
-
-
doufam, ze ne :).
-
-
Je to jen mastrubační oslava, nebo to vykresluje i negativní stránky Philla Fishe?
-
-
Ani jedno, ani druhý. Fish z toho vychází spíš pozitivně, jako taková rozervaná umělecká duše. Je tam uvedený, že se ve zlým rozešel s parťákem, ale vůbec nerozebírají proč a ten parťák tam figuruje jako taková anonymní hrozba, která chuděrce Fishovi brání v rozletu.
Ale za vidění to stojí určitě. -
Rozhodne to vykresluje i negativni stranky Philla Fishe a nejen jeho :) Bez legrace, ten filmek je fakt dobrej...
-
-
Hmm, mohl bych tomu dát šanci.
Ale víš co... po shlédnuti recenze na FEZ od ROCKCOCK64 nemám Phillu Fishovi moc velké mínění. -
-
tak jsem kouknul na par recenzi od ty particky, a jsou to prevazne trollove. je mozny, ze fez je opravdu tak prazdny jak rikaji, ale zbytek ty recenze je trochu mimo.
priklad trollovani: https://www.youtube.com/watch?v=nfN-qhoMKnE -
-
No neke...
Komentář k této recenzi:
http://www.youtube.com/watch?v=FBraGRkmYgQ -
-
ja vim jak, to mi spis prijdes, ze ses v defenzive a nevic co rozumneho rict. to, ze se neumi vymacknout a jsou tam zbytecne dlouhy prostoje niceho je fakt. je rozdil mezi tim mit delsi projev, ktery nejak zaujmout, nez delsi projev, ktery je redeny vecmi bez obsahu. co je na te myslence tak zvlastniho?
-
Sorry, ale přijde mi, že ty zase kritizuješ ani nevíš jak...
Všechy recenze na této stránce by se daly napsat do pěti vět... to neznamená, že by takové být měly.
Jeho původní recenze měla sedm a půl minuty a tak má stejně i komentář. -
a kde jsem rekl, ze beru kazdy yahtzeeho nazor za 100% platny zakon? a pokud si to tak nemyslel, tak proc si to vytahoval? ja jsem rekl, ze potrebuje 10 minut (dobre, 7 a pul, abych byl korektni) na to aby rekl neco, na co vetsine lidi staci pul minuta. "to ze se mi nelibi grafika je fakt, to ze slimy jsou neoriginalni je fakt, to ze mi nestaci co zvladne generator levelu je fakt, to ze jsem mel problemy s youtube a vyvojarema je fakt" tecka.
-
Vždyť mluví k věci - komentuje Terrarii, onu troll recenzi a svůj názor na sandbox hry.
Yathzee taky blábolí kde co, taky vytahuje špatné věci naprosto na všechno a všechno založil na jediné věci, rychlé mluvě atd.
Jo, taky se na něco dívám a někdy je i vtipnej a trefnej, ale není žádnej zázrak. To ani ROCKCOCK64. Jen nesnáším Yathzeeho fanoušky, kteří berou každý jeho názor jako 100% platný zákon... -
mohl by se naucit mluvit trochu k veci a ne blabolit 10 minut, aby rekl vec na pul minuty.
-
-
Ano, jsou (byli) trollové. Ale ROCKCOCK64 se pak rozhodl, že by měl do svých troll recenzí postupně přidávat svoje skutečné nahnázory. A tak postupně se jejich recenze staly dobrými kritikami, které zároveň naštvou fanboye i vypíchnou, co je na hře špatně.
Viz:
http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?rootId=871753&itemId=871753
Doporučuju jeho videa.
*3* -
-
tak treba jeho recka na duke nukem forever byla ok. ale celkove me ten clovek moc nebavi. asi zustanu u yahtzeeho.
-
-
-
Fez vysel jen na X360? Jestli se nepletu? Tak jsem ho bohuzel nemohl zahrat, ale na oko to vypada velice dobre. Kazdopadne prave v tom filmu se Phill chova trsoku zvlastne, ostatne jako asi vsici vyvojari indie vetsich her, kteri na necem pracuji leta a nejsou si jisti, jestli vubec uspeji. I kdyby ti Phill nebyl pochuti, ten film i tak za to stoji... Jedna z dobrych veci, co vzesla z KickStarteru :)
-
-
Jj, jen X360.
Obecně už začínám mít problém s indie hrami. Mnohdy je hrajou lidi, co nadávají na pořád stejnou AAA produkci, ale přitom si neuvědomují, že indie hry jsou taky už na jedno brdo.
Navíc mi přijde pokrytecké, jak někteří tvrdí, že pixelová grafika je návrat ke starým klasikám....
No v podstatě jen cituju ROCKCOCK64... kdyžtak čekni toto:
http://www.youtube.com/watch?v=K8Ifue2xGFY
Pokud nechceš poslouchat jak kritizuje FEZ, tak můžeš skočit na 8:30, tam začíná s myšlenkami hodnými zamyšlení. -
-
Indie hry jsou už na jedno brdo? To si nemyslím.
-
eh myslel jsem k tomu Skyrimu...
-
Sem se na to dokoukal a pride mi to, jako kdyz Dan Vavra napsal ted 100 nebo kolik podivnosti, co se mu nelibi na protest prilis nadsenym recenzim. Jak rikam, skoda, ze si to nemuzu zahrat, ale dat takovy hre 0/10 a najit na ni jen to nejhorsi, to mi neprijhe moc ok hodnoceni :)
-
Zrovna na to koukam :) Je treba si uvedomit, ze on na tom delal 5 let? Sam? Myslim? Skoda, ze si Fez nemuzu zatim zahrat, pokud nebude na jiny platformy. Kazdopadne at si myslis o hre cokoli, nebo o Phillovi, tak ten film prave podle me proto za to stoji, protoze zrovna Philla moc neidealizuje, jak rikam, nektery jeho nazory vypadaj divne, i kdyz podle me i pochopitelne :) Ale ono to neni cely jen o Fezu, takze urcite jestli mas moznost zajit na promitani, nebo se podivat, doporucuju. Dal bych tak 9/10 :)
-
-
-
-
-
-
nevite jak to bude s titulema?zatim je stav 80% *14*
-
-
tak cesky titulky jsou normalne uz dostupny. i kdyz to neni profi uroven.
-
-
Tenhle zaber se sklenickou je uzasnej a nejlepsi z celyho filmu. Jak z nakyho Cubricka :)