Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parádní recenze, jde z ní vidět zaujetí, ale i přes to jsem se i jako laik o hře dozvěděl, co od ní můžu čekat. Takhle povedenou recenzi jsem už chvíli nečetl, díky!

  • Na lodě jsem přešel od tanků hned po releasu a vydržel jsem u nich dodnes. Dvakrát do týdne s vínečkem ponocuji a mám to jako těžký relax. Je to přesně jak píše Aleš. Ta hra je na arkádu fakt skvělá záležitost. Poslední dobou hraju jen skoro rankedy, Scharnhorst nebo Lyon mi fakt v tomto modu sedí, protože nějaký ten křižník se vypne na jednu dvě salvy.

    Taky bych zmínil zajímavé PVE tematicke mise. Ty poslední k vylodění v Normandii byly fakt zábavné, minove pole tomu daly další rozměr. 

    A hlavně prémiová měna není důležitá k výkonu ve hře, slouží jen k nákupu serepetiček anebo prémiových lodí (které ale nejsou OP). Za mě fakt pecka a díky za článek. 

    Ještě se chystám trochu vyskillovat v kontroverzních ponorkach, protože Das boot.

  • PPoe

    Vim presne jak to myslis. Ja zase uz asi rok denne hraju Tarkov. Uplne jsem tomu propadnul. A porad dostavam bidu. Ale to napeti, vedomi, ze kazdy raid jde o hodne. Ten vydreny progress, jak ingame, tak ucenim se map, stylem hrani.. Uz vetsinou i vim kdo a odkud me dostal:D

  • Já mám u těhle her problém právě v těch tierech a MM. Vyrůstal jsem prostě v době kdy se MP hra navrhla tak, aby ideálně vše bylo vybalancované a každý měl podobnou šanci uspět.

    Když mám loď nebo tank, co má poloviční HP, dává 1/4 poškození, průraznost střel a pancíř než loď nebo tank co vidím před sebou, tak mne tohle prostě neskutečně odrazuje. Prostě proč mám hrát proti něčemu co je násobně silnější ve všem?

    Má to jediný cíl a to přimět hráče dostat se na top tier a cestu jim co nejvíc znepříjemnit, tak aby měli motivaci utrácet za zrychlení postupu a následně navrhnout top tier tak, aby náklady za provoz v herní měně nebylo bez premium účtu snadné pokrýt. Prostě poměrně nehezká ekonomická praktika, která ale zjevně funguje.

    Dá se hrát i bez placení, ale ne každého baví bojovat nerovný boj, který je už z principu tak navržen.

    • ales.smutny

      No, ale to tu právě není. Rozptyl tierů je 3, což znamená, že v extrémním případě stojí T6-T8 apod, nicméně většina se drží v rámci dvou Tierů.


      To by jinak bylo ofkoz nehratelne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit