Přejít na výpis diskuzí
Propagační Watch Dogs stránka šmíruje reálná města
27.6.2013 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Nějak mi to nefunguje.. Dostanu se na mapu Londýna a pak už se nic neděje :-(
-
-
je nutny mit nainstalovanou Ati kartu, ovladace 2013 tecka nula
-
ano tiez zo zaciatku nic ale potom sa to rozbehlo...jedine co mi neslo bolo dolu prepinat jednotlive mesta takze z pariza do berlina ci londyna mi uz neslo
-
ze začátku jsem měl to samé, ale po chvíli to naběhlo, asi holt načítání trvá *4*
-
-
+1 za to, ze jako jeden z mala mas spravne slovo v kontextu - holt
-
-
-
Jo velký bratr se dívá, to co jsme brali jako scifi se stává realitou a rychlost technologickýho pokroku se bude neustále zrychlovat až to naše mozky přestanou pobírat.
Za několik let bude mít každé větší město tyhle věcičky a pak už nebude něco jako soukromí existovat, ani u vás doma, protože stačí přidat tepelný senzory a uviděj vám i do baráku.
http://vtm.e15.cz/budoucnost-sledovani-lide-budou-jako-zvirata-v-ohrade
Můžete se podívat jakou budoucnost nám náš vládce USA plánuje:
http://2045.com/
http://fedgeno.com/documents/future-strategic-issues-and-warfare.pdf
http://www.dartmouth.edu/~engs05/md/whitepapers/Emerging_Tech/ETech.pdf#page=3 -
-
vesmírní lidé - nenechme se očipovat?
-
Upřímně v tomhle tom bude fungovat princip davu. Nikoho nebudou zajímat tvoje data ani to co děláš pokud nebudeš mít potřebu z toho davu nějak vystoupit. V tu chvíli podle mne nastane potřeba najmout si nějakýho hackera, kterej ti udělá Clean Slate (najde a vymaže všechny data o tobě, který by mohly být nehodící se). Jinak dlouhodobě sledovat všechny data lidí na celý planetě je prakticky nemožný. Ta kvantita je prostě příliš velká. Kamery maj většinou záznamy, tak měsíc nazpět apod. To samý servery, kdyby měli skladovat všechny data o návštěvnosti tak by potřebovali milion serverů.
V zásadě co se snažím říct je to, že pokud na tebe nebude mít někdo potřebu se zaměřit, tak seš v suchu. -
Tak ona to není žádná novinka. Už po spuštění frendfejsu to bylo každému,kdo alespoň trochu přemýšlí nad tím co dělá a co se děje všude kolem,jasné. Ani na vteřinu jsem nezapochyboval o tom,že nás můžou kdykoliv sledovat,a to pomocí mobilních telefonů nebo platebních karet(ví, kde zrovna jste,kde a kolik co platíte atp,můžou si přečíst SMSky,přístup mají i k mejlům a prostě všemu) Každej druhej mě měl za magora,blázna a další horší slova,které tu prezentovat nebudu.. Korunku tomu nasadil Obama,když veřejně přiznal,že je sledované úplně všechno a prosazuje čipování každého člověka na zemi,NWO na dosah) S příchodem Watch Dogs - má první reakce na hru - jen si zahrajte reálnej svět,asi ani nevíte co všechno na vás ví,co všechno dobrovolně vyzrazujete... WD ale pořídím,já nemám co skrývat...možná jednou přijde den,kdy mi na dveře zaklepou zakuklenci za šíření pravdy...
-
-
Pokud bude kontrola nad vším znamenat, že se nebudu muset bát nechat odemčené auto i dům, jít v noci po ulici s pocitem, že se mi nic nemůže stát, že nikdo nikdy neublíží mé rodině, pak se nechám klidně očipovat jako první. Ale pochybuju, že je to možné, protože se vždy najde nějaký zm*d, který toho zneužije.
-
-
Ale potom tu máme fašizmus jak vyšitý. Hitler by mal radosť jak sme sprostí.
-
-
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/816-usa-fasisticky-stat-s-image-zeme-svobody
-
Máš recht, herní web není místo, kde by se mělo diskutovat o těchto věcech. Ono vůbec lidi nejsou schopní uvažovat v širších souvislostech a jsou raději hned se vším hotovi...viz ten tvůj fašismus. Nic proti.
-
-
Však jsem tu myšlenku zakončil tím, že to není možné, protože toho někdo vždycky zneužije. Akorát jsi mě asi nepochopil. A co se týče komunismu, nechci soudit dobu, ve které jsem jen chodil do školky. Je to vše jen v lidech. Společnost, kde si lidé nezávidí, pomáhají si, úmyslně si jakkoliv neublíží, nepotřebuje vládu ani kontrolu. Jenže to je rovněž utopie. Svět je jaký je, protože jsme jací jsme. Byla by to dlouhá filosofická debata a to se sem nehodí;-)
-
Milý priateľu, 90% z toho, čo si menoval , čo sa týka bezpečnosti, si mohol mať pred 25 rokmi
(žiadny organizovaný zločin , žiadne drogy, bezpečné deti na ulici a ihrisku, všadeprítomná polícia a radikálny postup proti akýmkoľvek zločincom. Aj tých krádeží bolo oveľa menej. A ľudia odmietli tento druh bezpečnosti, pretože nechceli totálnu kontrólu. Ono je totiž jedno
či je to kontróla jednou stranou, alebo jedným štátom , vždy to niekto zneužije. Stačilo 25 rokov a ty tu vyhlásiš, že pokojne sa vzdáš všetkého, čo ľudia vybojovali v 89. Naozaj si ochotný vzdať sa všetkých slobôd za ilúziu bezpečnosti? A kto ťa ochráni pred tými, čo ťa akože budú chrániť? Ja o takýto druh ochrany nestojím.
-
-
-
-
Čipování každého člověka je mýtus. Byla to zkratka a ne slovo. Jednalo se o Children's Health Insurance Plan...
-
-
-
Orwell měl pravdu.
-
-
Výborně,další Orwellák :)
-
-
tak to je teda něco...všude ty mobily vysledovaný :D
-
první věc, na kterou kliknu: London Bridge: commuters/hour 1984 *8* *1*
jen ten facebook feed nefunguje -
waw, ale zas tak husté to není, když si vezmu, kolik lidí má founy :D
-
To tam jen běhají kuličky po mapě?
-
-
cos myslel ze tam budes mit zaber z online satelitu a zazumujes na hodinky jednotlivych lidicek?
-
-
Jen jsem se zeptal. Po tak dlouhé době co se to načítalo jsem čekal daleko víc ( nějaké on line kameru kupříkladu )
-
-