Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepší by bylo udělat episodu 3 a až pak half-life 3 takhle by krásně mohli začít s novým příběhem. A mimo to v episodě dvě krasný nakously hráče co se týkalo tajemného muže s kufříkem a ten otevřený konec že by bylo škoda aby hráč musel čekat až na half-life 3 když už se valve dalo na ne moc idealní episodickou formu tak ju měli aspon dotáhnout do konce
    • Já bych rád nákej díl kde by se hrálo za Sheparda z Opposing Force .
  • Half - Life 3 ? Nějak jsem přehlédl Half - Life 2 E3! Tak takhle ne!Sliby chyby!Myslím, že se jedná o podvod ... *12* *12*
  • Je fakt...že nějaký zisky z potencionálního HL3 už žíly Valve...jakožto vlatníkovy největšího online distribučního portálu netrhá...ono vlastně neni kam spěchat...tak si ten HL 3 zahrraju až mi bude 35...no problém
    • to už tu asi nebudu :(
  • Jediný důvod proč Valve nevydalo HF3 je ten, že tam nikdo neumí napočítat do 3 (LFD2,Portal2,HF2, TF2 *3* ). Až se to naučí tak to vydají
    • Jejich svět se skládá z jedniček a nul. V případě nul čím více tím lépe :) ... Je div, že se k té dvojce dopracovali :P
    • pobavil. dík *1*
    • Tak at udelaji Half Life 2 Episode 2.5
  • HL3 bude až Valve nebude mít na chleba.
    Vzhledem k tomu, že Gabe není jako prase ale už jako několik, to hned tak nebude.
    HL3 je pojistka, která se prodá vždycky, tak proč si ji v záloze nenechat.
  • Podle mě Half-life 3 tvoří valve jako vedlejší produkt jen si vemte co vše vzniklo po Episodě two jako jsou oba portaly, dva díly lef4deat,dota 2 a teď dodělavají nový counter strike
  • Half life je vlajková loď Valve. Díky half life 1 a (1,6cs) se stali legendou, díky half life 2 rozšířili svůj steam. Dá se očekávat, že využijou half life 3 k dlašímu podobnýmu technologickyekonomickýmu skoku. Vzhledem k romu jak vypadá dnešní herní trh si bohužel myslím, že ho budou robit multiplatformě, což znamená že ho budou dělat pro další řadu konzolí (odmítám používat označení next gen). Tudíž nebude dřív jak za tří roky.
    Taky se dost bojim, že tam narvou věci jako autoheal, quicktimeventy a podobný hovadiny.

Nejradši bych mix half1 a 2. Survivel tvrdou atmosféru z jednicky a epický vyprávění 2. Co nejrealističtější ztvárnění grafiky, hlavně proboha ne žádnou omalovánkovou stylizaci

+ tentokrát třeba pár otevřenějších prostor a třeba i větší bitvy, daleko větší :)
    • Co je špatneho na autohealu, pokud je dostatečně zpožděný?
      • Když tě střelím do hlavy za jak dlouhou se z regeneruješ? hm? :D
      • Auto heal je v HL2 na nic, když tam máš rechargery na zdi a celkem realisticky (rozuměj -logicky vysvětlený) umístění lékáren. Auto heal v HL nepotřebuješ, to si schováme do jiných her .-) - tam, kde by lékárničky byly pěst na oko (Call of Duty 1 :))
    • Amylee.Anderson
      Ať si tam daj co chtěl, ale větřim že HL3 nebude špatná hra. Protože když si porovnam jedničku s dvojkou, tak jsou to hodně odlišné hry, ale pořád boží *14*
    • spíš si myslím že Valve už dávno pracuje na HL 3 *5* ale v takovém utajení že se nic nedozvíme.... Třeba na tom dělá jen pár nejvěrnějších zaměstnancu aby se právě zamezilo uniku jakéhokoliv infa... A ještě si myslím že Valve nenechá zprznit svuj klenot takovejma p*čovinama . *16* *6*
      • když se ucházel o práci nějakej programátor (či co), který dříve pracoval ve Valve, tak měl v CV napsáno Half-Life 3.Už nevím, kde jsem to četl, ale tak to bylo.
      • no jo bylo by to fajn a možný to je. Co si pamatuju, tak o tom že se dělá na half life 2 se taky nic mc nevědělo a najednou bum prásk a byl ohlášenej :)

Viděl jsem už pokurv*t takovejch serii.. . Ale klukům ušatejm z Valve věřim.
        Ta hra má neuvěřitelnej potenciál.. já jim snad napíšu scénář a načtrnu lokace, abych si byl jistej že to nepohnojí, tak se na to těšim :))))
        • O HL2 se, teda co si pamatuju, vědělo několik let dopředu (min 2), protože vím, jak ukazovali jejich novej engine na nějaké výstavě a všichni čuměli a na konci bouřlivej potlesk. A to sem už byl natěšenej a čekalo se na něj ještě hodně dlouho.
          • E3 2004 byla ta prezentace - plně hratelná v modu Missing Information :)

O HL2 se vědělo že se na něm maká v plný palbě, pak ten blbej němec vyhackoval gabeův komp a vynesl ven betu, čímž zcela změnil výslednou podobu hry. Ano, to, co jsme ve výsledku hráli, mělo bejt původně o dost jiný.
            • Tak to bylo na E3 2003, takže cca jen rok a pul před vydáním, ale určitě se o tom vědělo už dřív.. http://www.youtube.com/watch?v=zHH5L39YtDE
            • Valve pracujou v úplně jiným časovým pásmu, u nich je 8 let to, co dva roky pro ostatní vývojáře .-) Prostě Valve time.
            • pravda pravda, s tim oznámením už sem si to přesně nepamatoval, je možný že už je to 8 let? xD
          • jo to jo, taky si pamatuju tu kouli na který to prezentovali. Myslel jsem to jako, že nebylo pořád jistý kdy to vyjde,myslim že tenkrát neříkali žádný přibližný datum vydání a najednou že už to maj, pak ten fakan ukrad Gabovi betu a psutil to na net, gabe si snim pak začal psát a navrh mu že tak šikovnýho člověka potřebuje at za nim přijede, tak přijel a hned ho zabásli, jo zlatý časi :)
            • Ten klučina nepřijel, německá policie se o tom plánu doslechla a tak ho radši zabásli sami. Pak mu soud dal nějakej symbolickej trest a dneska už je to úspěšnej pracovník nějaký německý IT firmy.
  • XXDarthVaderXX
    Jenom se zeptám, přiznám se, že jsem tuhle hru hrál jen chvíli(a to spíš ještě jedničku), ale...

Nebylo by prostě lepší nejdříve vydat Half Life 3 a dodatečnou epizodu pak dát sem, řekněme v podobě DLC(nebo datadisk, to už je jedno)?
    Na epizodu se už vybodnou a takhle by se to dalo udělat.
    Ještě něco...EP 3 by se na původním Source prodávala tak za 10 dolarů max).
    Pokud by to jelo na novém engine, tak člověk bude ochoten dát třeba i 2x tolik. Nehledě na to, pokud by se HL 3 povedl, tak to zvedne i předpokládané prodeje.
    Na původním bych odhadoval prodeje tak okolo 1 - 1,5 milionu kusů.
    Na novém tak 2 - 3 mil, pokud by se HL 3 povedl a to i při dvojnásobné ceně.
    • Jenom se zeptám, přiznám se, že jsem tuhle hru hrál jen chvíli(a to spíš ještě jedničku),

Jenom se zeptám - ty jsi byl posledních 15 let na Marsu?Omlouvám se za nevalnou reakci,ale tímhle jsi mě docela dostal *13* *13* *13*
    • pro Valve asi nemá v současnosti smysl drobit content, pak by museli vymýšlet dalších x hodin story pro HL3. Radši začleněj scénář původně určenej pro epizody do HL3 a maj dalších pár hodin k dobru. Aspoň tak mi to přijde logický, pokud by se chtěli překonat a udělat řekněme 18 hodinovou kampaň (cca délka HL 2, opravte mě kdo znáte přesný číslo), "epizoda 3" se jim do toho skvěle hodí.

Každopádně taky si myslim, že do vydání dalšího dílu HL franchise je zatím ještě dost daleko.
      • Mám na disku video nějakého šikovného hráče z komplet odehrané HL2 o délce jen něco málo přes 2 dvě hodiny. Pravda je sestříhané (bez loadingu, úmrtí a především bez zákysů) zato s fantastickými zkratkami.
        • speed runy jsou "cool", ale není to úplně způsob, jak byly ty hry zamýšlený hrát :)
      • Nechci se přihlačovat, ale dík, alespoň někdo, kdo to pochoopil...
        Za mínusy se nezlobím, alespoň se ukázala gramotnost zdejší populace na games.cz *15*
        • No ty si svojí gramotnost ukázal perfektně ;) Prve si HL2 zahraj a pak ......
  • Zúčastnil som sa, i keď po nejakej tej pol hoďke som musel skončiť, začínalo mi z toho HL2 byť nejako blivo. Asi som už zvyknutý viac na stratégie :)
  • No já si zahrál po dlouhý době HL2, takže pro mě to rozhodně smysl mělo:).... Jinak sem si jistej, že si toho lidi z valve všimly, a že to určitě považují za mnohem lepší formu happeningu než nějaký podělaný petice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit