Přejít na výpis diskuzí
Protest kvůli Half-Life 3: úspěch nebo fiasko?
6.2.2012 | levis
121 příspěvků
-
speed runy jsou "cool", ale není to úplně způsob, jak byly ty hry zamýšlený hrát :)
-
Mám na disku video nějakého šikovného hráče z komplet odehrané HL2 o délce jen něco málo přes 2 dvě hodiny. Pravda je sestříhané (bez loadingu, úmrtí a především bez zákysů) zato s fantastickými zkratkami.
-
Když tě střelím do hlavy za jak dlouhou se z regeneruješ? hm? :D
-
Jejich svět se skládá z jedniček a nul. V případě nul čím více tím lépe :) ... Je div, že se k té dvojce dopracovali :P
-
Tak to bylo na E3 2003, takže cca jen rok a pul před vydáním, ale určitě se o tom vědělo už dřív.. http://www.youtube.com/watch?v=zHH5L39YtDE
-
Já bych rád nákej díl kde by se hrálo za Sheparda z Opposing Force .
-
pobavil. dík *1*
-
Tak at udelaji Half Life 2 Episode 2.5
-
Lepší by bylo udělat episodu 3 a až pak half-life 3 takhle by krásně mohli začít s novým příběhem. A mimo to v episodě dvě krasný nakously hráče co se týkalo tajemného muže s kufříkem a ten otevřený konec že by bylo škoda aby hráč musel čekat až na half-life 3 když už se valve dalo na ne moc idealní episodickou formu tak ju měli aspon dotáhnout do konce
-
Však on v některých hrách vypadá dobře, třeba Mass Effect 2, Borderlands, Batman: Arkham Asylum/City, Mirror's Edge a pár dalších. Všechny tyhle hry mají ale jedno společné - jsou neuvěřitelně statické. A pak je tu docela dost dalších nijak extra nevyčnívajících her (jsou si hodně podobné) a pak kvanta nic moc her (graficky).
-
Half - Life 3 ? Nějak jsem přehlédl Half - Life 2 E3! Tak takhle ne!Sliby chyby!Myslím, že se jedná o podvod ... *12* *12*
-
to už tu asi nebudu :(
-
A to, že sem konzolista na to si přišel jak?
Jen protože nejsem zaslepenej fanatickej pc hráč jako ostatní ?
Btw hraju na konzoli i na PC . :) -
Je fakt...že nějaký zisky z potencionálního HL3 už žíly Valve...jakožto vlatníkovy největšího online distribučního portálu netrhá...ono vlastně neni kam spěchat...tak si ten HL 3 zahrraju až mi bude 35...no problém
-
to ze to za 2 hodiny prejdes?
-
Pro tvou informaci tak MW3 stojí na steamu 59,99 euro což bychom mohly ( pokud přihmouříme obě oči a zapomeneme na slovo recyklace ) považovat za plnohodnotnou hru a Portal 2 který považuji za nadstandartně plnohodnotnou hru stojí 22,49 euro a mám všechny dlc zdarma. Tak vážně nechápu co si chtěl říct ...
-
Jenom se zeptám, přiznám se, že jsem tuhle hru hrál jen chvíli(a to spíš ještě jedničku),
No ty si svojí gramotnost ukázal perfektně ;) Prve si HL2 zahraj a pak ......
-
HL3 bude až Valve nebude mít na chleba.
Vzhledem k tomu, že Gabe není jako prase ale už jako několik, to hned tak nebude.
HL3 je pojistka, která se prodá vždycky, tak proč si ji v záloze nenechat.