Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    A co by jsi chtěl za den ? středu odpoledne?...
  • pro Valve asi nemá v současnosti smysl drobit content, pak by museli vymýšlet dalších x hodin story pro HL3. Radši začleněj scénář původně určenej pro epizody do HL3 a maj dalších pár hodin k dobru. Aspoň tak mi to přijde logický, pokud by se chtěli překonat a udělat řekněme 18 hodinovou kampaň (cca délka HL 2, opravte mě kdo znáte přesný číslo), "epizoda 3" se jim do toho skvěle hodí.

Každopádně taky si myslim, že do vydání dalšího dílu HL franchise je zatím ještě dost daleko.
  • Jak pro koho, mě se třeba líbil.
  • No, tak v tom případě právě doufám že hra přijde nejdříve na pc a pak až na další generace konzolí. Trochu se ale děsím toho že Valve prý Source chce používat ještě dlouho.
  • Od te doby co tam dela kolega "zx_spektrum".
  • Přesně tak HL2 byl puvodně jen na PC tak mi vysvětli tu příšernou AI a možnost tu hru dohrát jednim tlačítkem.
  • XXDarthVaderXX
    Jenom se zeptám, přiznám se, že jsem tuhle hru hrál jen chvíli(a to spíš ještě jedničku), ale...

Nebylo by prostě lepší nejdříve vydat Half Life 3 a dodatečnou epizodu pak dát sem, řekněme v podobě DLC(nebo datadisk, to už je jedno)?
    Na epizodu se už vybodnou a takhle by se to dalo udělat.
    Ještě něco...EP 3 by se na původním Source prodávala tak za 10 dolarů max).
    Pokud by to jelo na novém engine, tak člověk bude ochoten dát třeba i 2x tolik. Nehledě na to, pokud by se HL 3 povedl, tak to zvedne i předpokládané prodeje.
    Na původním bych odhadoval prodeje tak okolo 1 - 1,5 milionu kusů.
    Na novém tak 2 - 3 mil, pokud by se HL 3 povedl a to i při dvojnásobné ceně.
  • Zúčastnil som sa, i keď po nejakej tej pol hoďke som musel skončiť, začínalo mi z toho HL2 byť nejako blivo. Asi som už zvyknutý viac na stratégie :)
  • No já si zahrál po dlouhý době HL2, takže pro mě to rozhodně smysl mělo:).... Jinak sem si jistej, že si toho lidi z valve všimly, a že to určitě považují za mnohem lepší formu happeningu než nějaký podělaný petice.
  • prejdes to za 2 hodiny a pytaju za to prachy jak za plnohodnotnu hru
  • ale zas, keby urobili borealis ako uvodnu cast HL3, vobec by to nebolo zle
  • Nóó všude se o tom psalo až jsem si to nikde nepřečetl a tudíž nepodpořil. Vlasně jsem se o celé akci dozvěděl až v sobotu večer. Takže tady je vysvětlení proč ač jsem ve skupině jsem nehrál. Jo a celkově nehrál bych ani kdybych to věděl protože jsem nebyl doma *1*
  • Masa-san
    Jednoduše tímto krokem ušetřili Valve peníze za pilotážní průzkum trhu a hráči vyčíslili počet skalních fandů sami a svým vlastním přičiněním a volným časem. Valve to má dobře vymyšlené *1*

A tento protest ve zkutečnosti nedokazuje sílu fandů, ale vlivnost zavedené značky hry. Povídejte mi o ironii... *2* *1*
  • life28
    Ja osobne, aj keď som brutálny fanúšik som nehral, lebo som nebol pri kompe, ale sledoval som to. Half Life 2 sa aj predtým hrávalo v číslach niekde okolo 3000, čo je na 8 rokov starú hru stále neuveriteľné a prekonáva tým drvivú väčšinu titulov na Steame. Aj nových.
  • Umaroth
    je vtipne jak vzdycky brecite, kdyz je nejaka super hra exkluzivne na konzole a druhy den rikate ze konzolove hry jsou low. Sám hraju na PC/x360 ale taková h*vna co ty bych z pusy nepustil.....Uncharted 3, GoW3 nebo Forza 4 snad vypadaji špatně?
  • Hrát HL2 Má vždycky smysl!
  • Vždyť Unreal Engine je generickej hnus, všechno vypadá jak z plastu a bloom je tak přehnanej, že z toho pálí oči.
  • HL3 bude oznámen na konferenci SONY při představení nového Playstationu na E3. Možná se vám to nezdá reálné ale dočkejte času...
  • na konzoli jsem vyrustal.. ale to byla jeste Sega mefa drive.. pak jsem chvilku mel ps1... a co jsem chtel presne rict je FAKT, ze konzole maji zasadni vyznam na tom, ze nevychazi dobry hry.. taky proc,. kdyz si to standardni konzument koupi.. ono je vlastne jedno, ze to vypada porad stejne ze jde o to same atd ze? Za doby PC gamingu platilo, ze kazda nova hra posunovala moznosti hrani/grafiky vis.. ted uz bohuzel ne... proc se asi tak prodava porad ps3, kdyz je zastaralej.. proc se na to porad vydavaji hry?? to je snad kazdemu jasne... a ty trollollo.. orange box byl pred tim pouze na pc.. ale jelikoz i Valve chce penize a vidi, ze kazej trouba co ma doma obstarozni playstation si koupi kdejakou "novou hru"... a jeste jedna vec.. proc nezverejnuje EA a podobne vysledky prodeje digitalni cestou??? Proc to svadi na piratstvi.. ikdyz to neni zase tak uplne pravda?? Proc?? na to snad nemusim ani odpovidat...
  • Amylee.Anderson
    Přihlášeno bylo 47k lidí... Hrálo z toho docela málo lidí... Ale alespoň jsme něco udělali, aby se o nás, co chtěj alespoň něco o dalšim HL, někdo dozvědět - a psalo se o tý akci všude. Ani nemusel nikdo hrát a už se vědělo. To, jestli to má smysl nebo ne, je jedno. Přístup "stejně to ničemu nebude" je na prd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit