Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenže na Episode 3 už je pozdě - bylo už před 4 roky. Teď už jim nezbývá nic jinýho než HL3 a ten právě na novej engine. Orange Box by po těch letech asi byl už kapku moc :)
  • Mimochodem, ten "problém" s tím stárnoucím enginem by mohla vyřešit jedna věc. A to - vydání EP3. Vím že Valve pak sami přiznali že dělání pokračování ve formě epizod byl špatný krok, ale z hlediska problému s tím kdy přijít s novým enginem (a tedy ideálně i HL3) by to vyřešilo naprosto vše. Přijít dnes s HL3 multiplatformě by prostě s novým enginem nešlo-tudíž EP3 bych vydal na source engine a tím by Valve měla pokoj a mohla by klidně dál pracovat na HL3 a to uvést až ve správný moment (v době kdy už by byly konzole které by zvládly nový engine a jeho modernější "stavbu").
    A nebo možnost 2- udělat to tedy stejně jako u HL2- vydal HL3 nejdříve na pc a pak po čase na konzole.
  • to, ze je to jednoduche neznamena, ze to neni logicka hra ..
  • Nejdřív si nastuduj jak to s Half Life 2 je a potom jsem piš *16*
  • kostejnesmrtelny
    Ááá, pán je insider! Odkdy makáš ve Valve?
  • kostejnesmrtelny
    Stejně tak to, že se to nějakýmu Ryonovi nelíbí neznamená, že to dobrá hra není. Vtipálku.
  • "To že nepotřebujou blejt informace do novin každý měsíc o tom jak se jim daří není vyloženě na škodu." Myslis kazdej rok, ze?

Proste doji jine serie, a HL pokud bude, tak za x let. Prioritou je pro ne Steam a ver nebo ne dela na nem sakra vic lidi nez 10 nebo 20.
  • což série HL prostě je, nemá smysl si namlouvat nic jinýho. Inteligentní story, hororový momenty, perfektní akce, silnej scénář. Ostatní střílečky by se od věcí typu HL měly jen učit.
  • Tak tak, a podívej, kdyby HL2 vznikalo multiplatformně tak by ten Source engine musel brát v potaz ještě PS2 a Xbox 1 (v době vydání HL2 na pc, konzole současné generce- PS3 a Xbox 360 ještě nebyly v prodeji, tuším) a jeho životnost by byla sotva poloviční.
  • já jsem si během minulého týdne poctivě odehrál HL2+ všechny epizody (druhou dokončil před chvílí) a v sobotu v osm jej zapnul též. Valve jsou pitomci, že prostě nedokončili slibovaný počet epizod (stačilo udělat tu třetí na Borealis) a pak se teprve mohli uložit k ledu na dalších 10 let. Tohle je prostě nedodržení slova a i pokud začnou rovnou pracovat na HL3, zhoršiloto jejich pověst, jelikož Episode 3 prostě a jednoduše být měla a fans s ní počítali.

To, že hru hrálo v sobotu tak málo hráčů jen ukazuje, že fans asi tak žhaví po informacích nebudou, či jim nestojí ani za to hru instalovat/stahovat ze steamu atd.
  • Já jsem o žádným kultu Half-Life 2 neřekl ani slovo, pouze to, že je to jedna z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší střílečka, jaká kdy vyšla.
  • Ano, to souhlas-tak to je.. Nechtějí aby Valve ihned vydalo HL3 ale chtějí vědět alespoň něco. Třeba to že na tom pracují a že poběží (snad) na novém enginu.
  • Po pravdě, čekal jsem, že to bude větší. 11000+ lidí mně přišlo docela málo na to, kolik lidí o HL básní a je obecně fandy téhle série. Tohle teda zamrzlým ventilem nepohne. *7*
  • Half-life 3? vzdyt nevysli ani slibovane datadisky do half-life 2 a oni us chcou delat 3? No urcite by to chtelo lepsi engine nejaky ktery prekona us tak nejpopularnejsi Unreal Engine 3 ktery porad drzi krok s dobou.
  • napr. toxicky mstitel je totalna hovadina ale je to kultovy film
  • Kocy
    Fanoušci rozhodně nechtějí, aby hned vyšlo HL3... Chtějí pouze informaci, jestli se na tom skutečně pracují. Pokud by Valve doopravdy řeklo, že na HL3 pracuje, tak si myslím, že každý byl spokojen i kdyby to vyšlo za 5-7 let...
  • to su kraviny ktore bavia inteligetne zaostalich ludi ked povazujes portal za nejaku logicku hru
  • zx_spektrum
    Pán chytrej nebo co? Valve má 260 zaměstnanců, na Steamu nedělá víc než 10-20 lidí, a ostatní dělají co, sedí u počítače a honí si ho jako ty? Ne... Ti dělaj hry. TF2 tým, Portal tým, Dota2 tým, a ano, zcela nepochybně i HL3 tým. To že nepotřebujou blejt informace do novin každý měsíc o tom jak se jim daří není vyloženě na škodu.
  • Jenže Doom 3 neměl Gravity Gun! A Alix! *5*
  • A taky to, že měl v době vydání výbornou grafiku a běžel prakticky na každém počítači... Source je boží engine, ale stáří už začíná být znát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit