Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běžte si s jejdanánkou obšťastnit řitě, takovou snůžku blábolů jsem dlouho neviděl.
  • Já jsem se te akce zucastnil a vubec nelituji te pul hodinky co jsem Halfu venoval...
    Kdyz se clovek podiva na dnesni hry, tak je kazdemu jasne, ze to je konzoloidni shit, kterej se neda ani hrat... teda da.. pokud vam je 13 let a ke stesti vam staci drzet gamepad a drtit jedno tlacitko ke zblazneni... Osobne si myslim, ze tento rok neco malo o halfu uslysime, ale to bude na dalsi cca dva roky vse.. ale co uz.. nic nenadelame...
  • Neřekl jsem že nic nedělají, ale zase mohl bych to tvrdit a byla by to pravda.
    L4D, Portal jsou hry vzniklé z modu. Takže Valve nic neudělalo, jen nechala lidi jak mají ve zvyku něco udělat a pak to "zadarmo" dát na steam, případně od nich odkoupit práva, aby zrovna ten tvůj PORTAL mohli vydat jako AAA hru.
    Je v tom kouzlo, mají dobře zmáklé věci ohledně marketingu a ví jak nabídnout umaštěným a propoceným PROgamingModerům ohodnocení za jejich XXX hodin práce nad obyčejným příběhem, hratelností atd atd... A protože takový moder chce být furt ve světě HER a tejtoho, tak jim kývne za nějaký prťavý poplatek, ale co ho zajímá nejvíc být součástí toho slavného VALVE, ale nevidí, že kdyby tuto hru vydal pomocí nějakého menšího studia, nebo složil sám něco.. Ano bolelo by ho to, ale měl by z toho větší zisk.
    Nemám proti VALVE žádnou zášť, ale přijde mi to jako.. "udělejte jednu hru a pak odkupujte menší konkurenci, nebo líp... kupte konkurenci, která je ještě lepší než vy a nechte jí za vás pracovat!"

Neberte můj příspěvek nijak ani nějak zaujatý, jen řikám jak to vidím a jak jsem si dal pět a šet hrušek dohromady, když jsem viděl pár rozhovorů ohledně VALVE a její (jejich) historie
  • Hairy_Ass
    To je tak, když se sepisují petice na každou, s odpuštěním, kravinu. A facebookaři jsou v tomhle dvojnásob experti - dvě tři petice za měsíc, pak se není čemu divit, že to nikdo nebere moc vážně. *1*
  • Hairy_Ass
    Nic nedělá? A co pak je L4D a Portal 2?
  • ucho
    nesouhlasím:
    - 2009: Left 4 Dead 2 - úžasná záležitost
    - 2011: Portal 2 - bezkonkurenční skvělá záležitost.

Valve se činí pořád a jen ten Portal 2 bude ještě nějakou dobu živý. Další známý fakt je, že Valve Portal 2 propagovala vcelku originálně a zároveň si tím zvedala prodej na Steamu u ostatních her. Nedivil bych se, kdyby měli naplánovanou pro HL3 nějakou originální kampaň, která zároveň může souviset s oním oznámením... no a další variantou je, že na HL3 zatím prdí, protože se snaží rozvíjet multiplayerové záležitosti (což se jim daří), protože ty mají mnohem větší životnost (a patrně i prodejnost). ať HL3 bude nebo nebude, Valve má zatím své jisté... (a osobně věřím, že se o HL3 letos něco dozvíme...)
  • Fail to podle me neni, jako jistej nárůst hráčů vidět je http://steamgraph.net/index.php?action=graph&appid=220 :-) Jestli se ted ve všedních dnech valve vyjádří nebo ne to už můžem ale jenom doufat ...
    A ikdyž nic jinyho tak jsem si dal aspon Zombie Chopper achievement (ravenholm gg only) :D
  • blahorodie
    A, Anglicky teply brat :)
    Ty si vnuk tej starej anglickej ozratej cheaterke *1*
  • ty tvoje komentáre ma udivujú čím ďalej viac
  • Souhlasím, ale i tak očekávám v nejbližších letech pokračování značky Half-Life.
    Letos to nebude, příští rok taktéž ne, tip mám na rok 2015-17.
    Valve nemají žádnou potřebu něco dělat, žijou si hezky. Steam jim pěkně "vydělává", i když furt mektají že to pro HRÁČE a tamto pro HRÁČE, tak to je stejná fabrika jako dřív byla Activision, nebo možná i hůř EA (která jeden čas vydávala hry tak špatné, že jim to snad ani nevadilo. Ano mluvím o období 2001-2008)
    Ale Activision se "spojilo" s Blizzardem, tak se to nějak tak vykompenzovalo a už to není zas tak špatné, i když před sloučením chytili druhý dech a Wolfenstein, Singularity, TF:War for Cybertron byly dobré hry.
    Valve je v porovnání ve fotbalu něco jako Chelsea, bohatá, ne nejbohatší, ale lidi k této značce mají respekt a to je jediné co je drží nad vodou. Protože každej čeká na ten Counter-Strike, aby se zase FPS dostali do prvních lig PROgamingu, nebo na HALF-LIFE a ten "sakra-booom" efekt co udělal první a o 200% druhý díl.

Sečteno podtrženo = Half-Life 3 bude koncem značky VALVE, nebo právě katapul, který jim obstará obživu na dalších 20let :)
  • Taky jsem se o víkendu dal do Half-Life 2 a znovu se ujistil, že je to bezkonkurenčně nejlepší střílečka všech dob! I po 8 letech se od ní můžou ostatní učit! A pokud jde o Half-Life 3, tak není důvod si myslet, že nebude. Bude, jen si ve Valve dávají na čas, páč nepochybně chtějí, aby tu s námi Half-Life 3 byl dalších deset let.
  • Spíš je to dáno "facebookovským syndromem" (milion lidí přislíbí support, ale když dojde na věc, spoléhají na Druhého a sami se na všechno vyserou).
  • Ja nebyl vubec doma. To byla minulej tejden druha demonstrace ktere jsem se chtel ucastnit ale nepodarilo se...
  • mělo to smysl, pěkně si zahráli svoji oblíbenou hru :D
  • A bohužel - ani jediná větička na téma Half-Life 3 od Valve z toho nekouká. Takže mělo to smysl nebo ne?

Redaktor si mohl odpovědět asi sám:).
  • Jindro jak to, že nejsi ve škole? :D
  • Vzdyt je zcela zrejme a ze ztratili valve ztratilo invenci a nic nedela. A dnes uz by ani nemelo smysl delat epizodu druheho dilu. Kdyz uz, tak treti dil.
  • Vybrali holt blbej den, spousta lidí v sobotu po hospodách nebude hledat PC se Steamem :D
  • jindra.veliky
    byl to FAIL a TRAPAS *15* *15* kdyby jim nekdo hacknul steam nebo stranky tak by to melo vetsi uspech *15*
  • Podle toho jakej je Gabe hračička ani bych se nedivil kdyby tu celou akci organizoval on nebo nekdo kdo to dostal prikazane, aby videl ceho jsou hraci schopni. ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit