Přejít na výpis diskuzí
Protest kvůli Half-Life 3: úspěch nebo fiasko?
6.2.2012 | levis
121 příspěvků
-
Já jsem si v době vydání užil stejně jak HL2 tak DooM3. Obě mě velice potěšily... ačkoli jsem Dooma hral s rozlišením 800x600 a střednímy detaily *1*.
-
Hele, nad HL3 jsem už hodněkrát přemýšlel i nad tím kdy by mělo vyjít. Já osobně hlavně doufám že přijde se zcela novým enginem - a proto doufám že hra vyjde až v době kdy už budou na trhu i nové generace konzolí protože pokud by mělo vyjít v dohledné době (třeba dejme tomu za rok) tak by ten engine nemohl být nový pokud by hra vycházela multiplatformně. Nebo by mohl být nový ale určitě by nemohl vydržet tak dlouho (Source engine u HL2 pomohlo to že původně vznikal čistě pro pc)
-
O half life 3 zacnou mluvit az bude hotovej,to je muj nazor boji se totiz uniku dat, tak jak tomu bylo u hl2.hl3 pobezi samozrejme na novem enginu!!!a primarne pro PC az potom se budou delat porty na konzole jako PS4 a spol.
-
Dvojka byla jen dobrá? Tak to tedy nevím, co bylo v době jejího vydání na poli akčních her lepšího...
-
Trollloolllooooo, Orange box je na konzolich...ttrolooollooo
-
Kultem se stávají oblíbené věci, a ty asi nejsou oblíbené, protože jsou špatné... *7*
-
A čekal snad někdo něco jiného? Ve Valve se zase zasmáli a jedem dál:).
-
*7*
-
Jednička byla skvěla, dvojka byla geniální, epizoda 1 byla už slabší, ale epizoda 2 něco nezapomenutelného... záleží na vkusu .) A o čem bude? Cesta s Alyx na sever, propojení se světem Portalu, je očividné a slibuje opět nezapomenutelnou FPS.
-
Jestli tomu dobře rozumím, tak z jedničky jsi hrál demo, z dovojky jsi viděl screeny, o Epizodě One jsi slyšel a že existuje dvojka, netušíš*7* *7*
-
jn ty prijdou s dalsim half life az zaroven s novym enginem a mto bude az prijdou na trh i novy konzole *15* a pak na novym enginu urcite udelaj i dalsi dily svych serii s trojkou v nazvu (l4d3 a portal 3 a tf3) *15* *2*
-
vtipálku... to že je to kult neznamena, že je to dobrá hra
-
A o čem bude třetí díl ? .... Jednička byla skvělá , dvojka byla už jen dobrá , Epizoda 1 byla ... kaše .
Nejlíp udělají , pokud k radosti všech zůčastněných Gordona posadí do raketky a udělají klon Frontiera či Freelancera .... a hesky s FPS na planetách aby se nabažili i "PRo"gamingoví štváči .
No a taky by mohli udělat pokračovatele Outastu s Gordonem v hlavní roli ..... proboha jen ne další natahovanou FPS : / -
Tys moc her na konzolích nehrál vid .
Navíc HL 2 která byla dlouho pc only není žádná HC záležitost a dá se to dohrát s jednim prstem v nose a ještě při tom mužeš souložit .
(Kde je ta perfektní AI z 1 dílu?:/ ) -
Z nového CSka mám špatný pocit, co jsem zatím viděl :)
Ale kdo ví, třeba to ještě dodělají, aby to VYPADALO jako csko a ne jako mod k Call of Juarez:theCartel -
Jelikoz se o teto akci pise na praktickym kazdem hernim webu, tak to smysl melo. Kazdopadne valve uz davno kasle na nejaky Half-Life, ti uz zijou ze Steamu.
-
Čemu pak nerozumíš, nebo co ti přijde jako blábol?
Děkuji za vysvětlení :) -
A Dota 2 ktoru hram kazdy den :)
Taktiez robia na novom CSku. -
to bys chtel po elvisovce moc ne?
-
zapomel si na TF2