Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Tisícovkám hráčů se postaví. Je jedno komu se postaví Lara. *1*
    • Shenkster
      Tak tohle je snad nejlepší komentář co jsem tady četl :D
    • Gorkan
      Lara se postaví proti hrači, kteremu se postaví proti kterému se postaví hrač kteremu se nepostaví a tomu se lara nepostaví ovsem hrac kteremu se postavi se postavi hraci kteremu se nepostavi
  • Tohle je prvni a jediny dil,kdy Lara vypada k svetu. A nejhorsi byly filmy. Lara jako Angelina Jolie,to byla pro me nocni mura. Tu zenskou nemam rad a vubec neni pekna. *2*
  • x_ander
    Trochu mi to přípomíná Lost, a v některých prvcích zase připravované Far cry 3. Ale to nemusí být na škodu, uvidíme, co se z Lary vyklube.
    • Doufam, ze serial, a ne ten odvarek Lost hru :) Pokud bude vetsina podle infa splnena, tak verim, ze nova Lara bude bomba.
      • x_ander
        jasne ze serial, hra u me zacala a skoncila trailerem :)
  • Spíš mi to připomíná Bioshock s těmi definovanými rolemi obyvatel nějakého víceméně uzavřeného místa.
  • Skoro ako preview na Risen I.
  • Cosi-zabil :D
  • jindra.veliky
    a ja vim zas komu se postavi pri hrani noveho Tomb Raideru *5* *14* *3*
    • kubi-wan
      Tobě? *4*
      • Kubi - wane seš blbej ? jak se může retardovanému děcku něco postavit ? *7*
      • jindra.veliky
        na to si prisel sam nebo mas na takovy tezky uvahy cviceny opicaky? *15*
        • *1*
  • SWAT0013
    Teda ten obrázek je skoro jak z Hunger Games *2*
    • Hunger Games? Ta parodie na Battle Royale pro náctileté slečinky?
  • heretic
    Ja len v hlbke dusi dufam, ze trailer neprezradil 90% pribehu, pretoze som v podstate pochopil, o co tam pojde.

A podla mna by lepsie urobili, keby nepredstavili ziadnych ludskych nepriatelov, alebo radsej len davali naznaky a potom v hre by to bolo velke prekvapko... No, ale vela ludi by nieco chcelo, takze na optimizme nestracam a len zbieram vsetku trpezlivost. Uz sa velmi tesim, az toto vyjde. :)
  • Moaning, dirty, wet and tie Lara . . . BONER *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit