Přejít na výpis diskuzí
Prototyp Steam Machine od Valve se předvádí v uživatelském videu
16.12.2013 | Aleš Smutný
221 příspěvků
-
veď je to jedno či je alebo nie je PC....ono aj XBOX 360,XBOX ONE a PS4 je tiež PC....jediný rozdiel je že SteamBOX ti nediktuje čo za systém tam môžeš použiť
-
-
kdybys jen tak věděl co to vlastně znamená PC :-D
-
-
A ty to vis? Beres PC jako "osobni pocitac" vs. mainframe, server? Potom konzole jsou taky PC...
-
-
-
tak to bylo jasny uz na zacatku ze to je normalni PC
-
Na obrázku vidím normální pc na itx platformě a co s tím jako ?
-
-
tys jako čekal něco jiného ?
-
-
No takže vlastně můžu vzít svůj case, položit ho v obejváku na ležáka a jen tam nainstaluju SteamOS. Uvnitř to bude mít aspoň víc místa a líp pracovat se vzduchem. To už vidím source ready hry s integrovanou grafikou v malý krabičce a mid/top end sestavy těžký, obří krabice.
-
-
Ani ten SteamOS není potřeba, stejně se v ěm (zatím) moc nepohybuješ a hlavní činnost (hraní) děláš skrze steam BigPicture mód který už je dávno dostupný :-D
Celá logika steam machines mi uniká, když si chci koupit PC koupím PC, když chci konzoli koupím konzoli. Steam Machine měl byt mezi, ale zatím je to k ničemu. Můj názor: udělat 1-3 (spíš ale jen jednu) verze steam machine bez možnosti výměny HW za jiný (výhoda konzole - optimalizace), ale stále nechat možnost měnit SW (PC výhoda), takhle by se mi to líbilo, ale jak říkám je to jen můj skromný názor.
-