Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další zhrzený noob ???
  • A ty se tomu jako divíš? Bělorusko není krizí zasaženo zdaleka tak, jako třeba pobaltské republiky, kde neprosperuje vůbec nikdo a nic a lidé odtud masově emigrují do zahraničí.
  • Nežertuji, nemůžeš přece srovnávat adventuru s FPS, Amnesie je adventura kde chodíš jen s lampičkou, ale ve Fearu máš zbraně. Amnesie je tedy něco jako srovnávat Mafii s GTA. Jinak Amnesii jsem hrál a nijak děsivé mi to nepřišlo. Já mam rad děsivou atmosféru, strach z okolí a ne jen nějakých pár zvuků, či momentů jako je v Amnesii. Doporučuji ti Condemned, tam uvidíš pravej horor a nebo takovej The Suffering, to jsou teprv lahůdky ve svém žánru :)
  • Je to zadarmo, co by si chtěl?
  • Srandujes? to musis bejt hodne lekavej typ, ze povazujes fear za kdovijakej horor. U takove amnesie sem se bal podstatne vic :).
  • Asi jsi me uplne nepochopil ale ja se tu snazil naznacit ze jednicka byla skvela akcni hra a spatnej horor. Tech par pruhlednejch lekacek me rozhodne nijak nevydesilo.

Pro me je nejlepsi FPS horror stale jeste stare dobre AvP za marinaka.
  • Tak je pěkné vidět, že alespoň nějaká firma v Bělorusku prosperuje *4*
  • Jestli ti jednička nepřišla jako horor, tak nevím, ale lepší horor na herní scéně neexistuje(kromě sestry Condemned)
  • Si připadám jako jediný člověk, kterého F3 docela bavil. Horor to určitě nebyl, ale to ani jednička. Na takové to domácí střílení mi však F3 vystačil bohatě.
  • O tom právě píšu, z jedničky byl každej vylekanej, že se první dny bál jít večer na záchod, z trojky je člověku jen k smíchu - lehce předvídatelných momentů tam byla většina a to nemluvím o designu lokací a postav, který mají v Monolithu zmáknutý perfektně.
  • Ja jednicku hral ale bavila me jako hodne dobra akcni FPS (az na ten konec proti duchum). Jako horor to teda moc strasidelny nebylo. Ja bych rekl spis ze to nebylo strasidelny vubec.
  • Přesně tak, nevím jestli konzolová, ale sh*t to byl pořádnej, ten kdo hrál jedničku, tak ví o čem je řeč. Tohle má dělat Monolith, pač ti jediní ví jak se maj dělat horory.
  • Hm doufám, že nekoupí lepší hru aby ji dojebali jako WOT.
  • Veskoslav
    Žádná výhra. Fear 3 byla konzolová sraččka......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit