Přejít na výpis diskuzí
Prozrazují polské obchody X360 verzi Zaklínač 2?
2.6.2011 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
Heh, tak to je drsný *1* je pravda že ke games jsem se vrátil až po faceliftu. Předtím to tu fakt stálo za bačkoru. Díky za info
-
Ohledně JDho a tý veselý taškařice, co se tu minulej rok děla, si můžeš něco málo přečíst třeba tady:
http://www.lupa.cz/clanky/velke-rosady-v-ceskych-hernich-magazinech/ -
Mě teda účet naštěstí na eurogames zůstal, naštěstí jsem tam pod nickem a ne jménem. I když si nejsem jistej jestli ho mám vyplněný to jméno. Každopádně tamní učet mám pouze jenom na seznam her který vlastním, jinak jej nenavštěvuji. navíc mi jméno pana Doskočila bohužel nic neříká, takže se nemůžu do vaší diskuze zapojit. *4*
-
je to tam.... xbox witcher2 !!!!!!!!!!
-
nvm
-
Věř, že funguje. Bany rozdává za věci, které napíše na Games, Slumu a nepletu-li se, tak i na jiných webech. Na EG dostávám Ban každé cca 3-4 dny pouze za to, že mám účet, už nemusím ani nic psát. Doskočil se Schovancem, to je páreček, který se hledal tak dlouho, až se našel...
-
Ty jo, tak zrovna v 21 budu nedostupný. Snad bude dostupný záznam stejně jako u předchozí online konference.
-
To je to fakt takovej chudak? : D
To se ani nechce verit, ze by takovejhle pepik mohl fungovat takhle vysoko (na pomery herni zurnalistiky teda :)
To asi zase ukazuje, ze byt de bil casto pomaha - v kazdy branzi : ) -
No, je opravdu nutné si tady (opět) jako offtopic vylévat zlost na někom, kdo s Games už nemá dlouho nic společného?
Jinak doufám, že konzolisti budou Zaklínače 2 taky hodně kupovat, aby CDP měli dost peněz na ještě lepší třetí díl. :-) -
Ať je to pokračování zaklínače nebo datadisk, musím vědět jak to skončí *1*
-
A mě ten čuráák ban nedal :D
Konzole jsou na piczovina. -
Ha, tak tohle bylo rychlý. Není to ani deset minut od napsání tohohle příspěvku a můj účet na EG úplně zmizel. Good job, pane Doskočile.
-
Doskočil je exot, kterej neumí nic jinýho než neustále machrovat, jakej je největší profík v ČR a nejspíš i v Evropě, všechno zná, všude byl, a všichni ostatní jsou idioti.
Nějakou dobu před jeho jeho odchodem z tiscali games.cz dost upadalo (předpokládám, že to byl jeho záměr jak zvýšit čtenost svýho drahocennýho EG, jenž si coby bokovku založil a šéfoval mu, přičemž to tajil před svými zaměstnavateli z Tiscali). Naštěstí po změně redakce se kvalita games vyšplhala hodně nahoru, on začal na plnej úvazek exhibovat na EG, kde se z toho začíná stávat žumpa spekulací a jeho machrování, protože si konečně nemusí dávat pozor, aby se moc neprojevil.
Jeho nejnovější hračka je shadowban. Spočívá to v tom, že dostaneš ban, aniž by ti o tom dal někdo vědět. Dokonce můžeš psát do diskuzí a vidíš svoje příspěvky, problém je, že je nevidí nikdo jinej. Tohle opatření tě samozřejmě čeká třeba na upozornění na chyby v článku nebo na poznámku, že by si měl to svoje machrování (typu "dnes jsme vám přinesli trailer hodinu před konkurencí, jsme profíci a ostatní sux") nechat na blog. -
já jsem se tam už párkrát proti jejich bulvárnímu stylu ohrazoval, ale příspěvky mi byly urychleně smazány.
-
Eurogamer.cz je bohužel Doskočilovým blogem a ne zpravodajským webem. A stejně tak, jako banoval kdysi tady, banuje i tam. Jakmile někdo napíše (zdůrazňuji, že slušně) jiný názor než má JD, tak dostane ban. Ale za nadávky uživatelům a provokace tam bany nedává. Jeho vychloubačné a útočné články jsou ubohé a trapné. Je to narcistický egoista.
-
Přesně tak. Je vidět kdo vede herní web a kdo blog.
-
Hlavně mi přijde férový že samotnej článek je označenej tagem "spekulace" to jsem ještě nikde jinde neviděl.