Průvodce Vice City. Podívejte se, kam zavítáte v Grand Theft Auto VI
-
Mate prosim nekdo tip na hru podobneho zanru jako je GTA, RDR atp., jen hrajete za kladnou postavu a zlocince chytate a chranite civilisty? Uz delsi dobu se mi prici ta glorifikace a legitimizace psychopatickych zlocincu ve hrach.
-
-
L.A Noire , ale není to takový sand box jako RDR nebo GTA, ale pokud to chceš z druhé stránky, tak to určitě stojí za zkoušku.
-
Hmm.
Sleeping Dogs? Judgment / Lost Judgment ?
-
-
Jsem jediný, koho ten trailer a obrázky nechávají chladným? Jasně, nevypadá to samozřejmě zle, ale nějak mi tam chybí něco víc, co by mě odpalilo. To, že tam bude zjevně možné dělat spousta aktivit (které si v lepším případě jednou zkusím a už nezopakuju) mě netankuje. Radši bych chtěl vidět nějakoi pořádnou herní akci a masivní příběh...
-
-
Ne. Ale já už jsem na to starej, takže cajk:)
-
To on bude i problém, že to více vypadá, jak "dokument" o současných USA:)
-
-
Jako je fakt, že situace v US teď vypadá jako že se snaží zparodovat GTAčka :-D A že se jim to daří.
Idiocracy was a documentary.
-
-
-
GTA V jsem dohrál až 6 let po vydání na PC, takže to pro mě není taková pecka. Tím, že to navíc Rockstar nevydá hned i na PC, tak mě mine úplně ten hype. Hraju teď RDR 2 a to je nálož.
Víc mě bavilo Watch Dogs 1/2, kde byl i ten inovativní mulťák s hackováním a nebyla to jen plochá akce.
-
-
Oni to budou hypovat několikrát, neboj, o nic nepřijdeš. :)
-
-
Vypadá to gut!
-
Těším se neskutečně
-
Já fakt nevím proč, ale mě to tak strašně nezajímá...😂
-
-
Já mám smíšené ne/těšení.
Na jednu stranu je to gta! A všechny předchozí byly naprosté pecky. Takže je člověk zvědavý na další díl a těší se, že to zkusí.
Na druhou stranu uplynolo nějakých 12 let od vydání pětky. Od tý doby se hodně změnilo v herním průmyslu (důraz na games as service, microtransakce, online) a i v rámci R* - na šestce určitě nedělá stejný tým jako na pětce. Nemluvě o tom, že i oni díky GTAO zjistili, kde jsou opravdu peníze.
Takže u GTA6 se už hrozně bojím toho, že single player bude hrát druhé housle. A vývoj se bude primárně věnovat onlinu. Tak trošku se bojím aby to nakonec nefungovalo podobně jako Monster Hunter. Že je to celé online, jen ty hlavní mise lze splnit i v jednom hráči (ale člověk se musí proklikat přes lobby apod...)
Ale budu moc rád, pokud se pletu.
-
-
Nebál bych se, že by ta hra měla málo single player obsahu za tu základní částku co zaplatíš. Že se po vydání budou věnovat více Online složce, je řekl bych, skoro jisté.
-
Optimizmom ta moze naplnat to, ze RDR2 vyslo v 2018 co je len nieco vyse 6r a bola to MASIVNE single player hra, Online pribudlo az neskor...
Takze ja dufam, ze si povedia, ze naco menit model, ktory funguje a urobia to rovnako.
Svedcit o tom mozu aj trailery, ktore sa sustredia na prezentaciu mesta a postav, nie online ficur...
-
-
To je už téměř 7 let:)
-
-
Pravda....ale myslim, ze ak by isli online cestou, tak by z toho neurobili GTA6, ale nejak ultimatne by zmenili marketing, ze bolo by to iba GTA alebo GTA Live alebo take nieco... postavili by to aj nazvom ako platformu pre DLC ako sluzbu na najblizsich 15 rokov
-
-
Na druhou stranu nezapomínej, že Rockstar nevydal příběhové DLC už kolik, 10 let?:) GTA VI bude se více podobat GTA Online, protože jim to bude sypat masivní příjmy. Na co je jim dělat DLC za 40 €, co se jich prodá pár desítek miliónů, když můžou "udělat" online obsah za pár šušňů a lidé tam uvalí miliardy.
-
-
Reakce na příspěvek:
Jo to je taky věc, co mě vede k pesimismu. V GTA5 bylo prostě znát, že tam byla připravená půda pro DLC (třeba zlepšování schopností najmutých lidí na hejsty nedávalo smysl bez dalších heistů. Cena golfového hřiště nedávala smysl bez dalších heistů,....)
Takže to že už tehdy si řekli "na single obsah pečem" je takové zneklidňující.
-
Reakce na příspěvek:
Myslel som tym presne tie online DLC :) Ze keby nechceli vydat singlac, tak by ta hra bola marketingovo postavena inac... naviac, dobry singleplayer je vstupna brana do online
-
-
Reakce na příspěvek:
Nemůžeš to postavit jinak a ani jinak to nebudou prezentovat než SP zážitek s online. Ztratili by tím totiž dost fanoušků a potencionálních kupců, kdyby řekli, že SP je okrajové a Online bude hlavní prvek pro dalších 15 let:)
-
-
-
-
-
-
-
-
Uvítal bych, kdyby byla hra zasazena do jiného prostředí než znovu do amerického města. GTA Londýn, Praha, Řím. Prostě mě ta hnusná města USA neberou.
-
-
Já bych chtěl aby to zasadily do období vrcholného baroka v okolí Kojetína.
-
-
Pokud by tam byli černoši a latinos, proč ne...
-
-
V Kojetine bych neměl starost o různé menšiny.
-
-
-
americki hraci chcu americke mesta
-
-
Doufam, ze pujde krapet vykrmit tu latina holku. Ta moje bude mit nejvetsi prdelku ve meste.
-
Možná to někomu přijde jako absurdní, ale já bych na místě Rockstaru hodně zvážil, co a jak budu marketovat cílovce, které je tak 12 let. Kromě toho, že to nemusí chápat, to taky můžou chápat dost blbě a jako společnost co má ohromnej vliv na názory mladých lidí bych dost zvážil, jestli glorifikovat tlustýho týpka se štětkou a pivem, seniora co jde s paní na pláž a kouká po mladejch holkách, atd. Pokud vím, nejsem nijak prudérní (hej, v podstatě jsem vyrostl na nudapláži ;) ), ale zdá se mi, že ty témata začínaj být aktuální tak o 10 - 15 let později, než je cílovka. Možná jsem cílovku neodhadl, možná to fakt budem hrát my, 30-40 a přijde nám to mega cool a vážný ;) Nevim, jen na to tak koukám a vlastně bych asi od GTA chtěl něco jinýho. Just follow that damn train, CJ!
-
-
Ještě štěstí, že se stím ta malá nevinná omladina nesetká v reálu hned jak překročí práh vlastního bytu, viď? Vůbec nechci začínat co se děje za pekla na sociálních sítích.
Snaží se prvoplánově šokovat, zalíbit se v dnešní době, kdy zákazníci udrží pozornost pár vteřin, není jen tak.
-
Co to je za logiku? To akoby si povedal, nech nenatacaju ziadne filmy a serialy s ratingom 18+, pretoze aj tak sa na vsetko budu pozerat deti.
GTA je popkulturny fenomen, v takej forme v akej je, ma svoj rating a za vsetko ostatne su zodpovedni rodicia. Naviac, staci ze dieta v dnesnej dobe zapne vecerne spravodajstvo a ma tam viac tragedii a nasilia, nez v celom GTA.
A to ani nejdem rozoberat ten bordel, co sa k nim dostava cez Telegram
-
cielovka je 18+
-
-
Oficiálně. Ale reálně? Já třeba chvíli zkoušel GTA Online a hlavní důvod proč jsem to vypnul, že tam pořád řvaly děcka (podle hlasi jim mohlo být sotva deset) a narazit tam na rozumnou partu na heist bylo defakto nemožné.
-
-
Přesně toto. Navíc Rockstar mají dlouhý léta statistiky a moc dobře ví, kdo to hraje.
https://www.statista.com/statistics/1463404/uk-gamers-age-first-time-playing-grand-theft-auto/
-
-
-
Cílovku si teda neodhadl, jedná se o jednu z nejočekávanějších her historie a nástupce druhé nejlépe prodávané hry vsech dob, budou to hrát úplně všichni - ano i Veskoslav 😜
-
-
Nedohrál jsem ani 5. díl, takže ne, nebudu. Osobně se více těším na nové civilizace do AoE IV a GTA VI mě nechává naprosto chladným. Obzvlášť když je to 30 fps konzole exkluzivita minimálně do roku 2027...
-
https://www.statista.com/statistics/1463404/uk-gamers-age-first-time-playing-grand-theft-auto/
-
-
Statistika hezká, ale úplně víš k čemu.... v kolika letech hráč poprvé hrál nějakou GTA hru v UK. Jinými slovy ve stejné tabulce může být 12 let klukovi hrál gta 5 nedávno a chlap ve věku 40 co hrál první gta když mu bylo 12. Obzvlášť jestli hry budou tak drahé jak se šušká tak si to spíš koupí hráči s příjmem, rodiče mladších hráčů neodradí ani tak rating jako spíš cena, ale stejně se děcka ke hře nějak dostanou, hlavně až to bude na pc, ale to už budu mít dávno dohrané.
-
-
A proč je to statistika k ničemu? Je to prostě o tom, od kolika let lidi hrají GTAčko. A je z ní jasné, že naprosté minimum čeká do osnácti :-D
Kurňa já hrál GTA (a carmageddon) ve čtrnácti. (a spoustu dalších 18+her). Takže ne, ten rating fakt neznamená, kdo to bude hrát.
-
-
Takhle, na současné konzole si to neupirátí a za 100 eur si to z kapesného na konzoli rozmyslí, jestli jim to vůbec prodají. Nemám iluze, že jim to v některých případech rodiče koupí, ale za tu cenu jich nebude tolik. Každopádně pointa je v tom, že ano, taky jsem hrál 18+ hry mnohem dříve, ale dneska je mi 40, a i ti 12 co hráli gta 5 po vydání už mají vlastní děti, ale neznám nikoho, kdo by nechal svoje děti hrát "nevhodné" hry, ani ti, co je jako děti sami hráli - tím neříkám, že se to neděje.
-
-
Reakce na příspěvek:
Problém je i ten, že když nám bylo dvanáct, tak jsme měli kapesné 50-200 Kč/měsíc a hra stála 1999 Kč. Které dnešní děcko má tak nízké kapesné?
Kolega žije v Anglii a jeho dcera má nejnižší kapesné ve třídě (cca 11 let). Když mi řekl, že dostává 30 Liber týdně:) takže ne, peníze pro generaci Aplhy budou nejmenší problém.
-
-
Reakce na příspěvek:
Zodpovědný prodavač by jim to prodat neměl, ale pokud jim rodiče zařídili kartu... na druhou stranu konzole mají rodičovské zámky na nákup, ale můžou si objednat fyzickou kopii do anglických výdejních boxů, jako děcka si poradí, my jsme si ostatně taky poradili, už na základce si spolužák přivydělával čipováním prvního playstationu a pálením her, ale pokud vím tak současná generace zatím není prolomená 🤷♂️ na PC bude crack pár hodin po vydání, o tom nepochybuju
-
-
Reakce na příspěvek:
Máš krásný ale naprosto naivní pohled na obchodní svět. Navíc průměrný prodavač ani netuší, která bije:)
-
-
Reakce na příspěvek:
To se ti jen zdá, já chodím jen do obchodů, kde prodávají nerdi a ty si něco takového nelajsnou a několikrát jsem viděl, jak odmítli děcku prodat hru, ale je mi jasné že pokladní v elektroworldu nemá páru. Zároveň si ale nemyslím, že děti budou tvořit nějakou signifikantní část koláče prodejů
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ta hra není pro 12 letý děti tvl 😀
Má to věkový raiting.
-
-
To jako vážně? A na p*rno se taky díváš od 18, co?:-D
Ja zapomněl, že puritanske games považuje slovo p*rno za nevhodné...Ale prcat je cajk:)
-
-
To pořád nic nemění na tom, že odpovědnost nese kdo asi ???? Že by zákonný zástupce.
-
-
ale..
-
-
Tak to je hodně věrohodná statistika 😀😀
-
-
-
Kdyby meli cilovku vek 12 let, nebudou delat hry s ratingem Mature/18+. ;)
-
-
ale on ten rating nikoho nezajímá, já taky hrál první GTA když mi bylo 9..
navíc teda tady jsem se asi trefil:
-
-
To, jestli to hrace zajima nebo nezajima neni moc podstatne (navic odkazovana statistika je na pomerne omezenem vzorku). Nebudes delat hru pro nejake publikum a pak si to same publikum zariznes ratingem. Jiste, cast takove cilovky ho pravdepodobne bude ignorovat, ale cast se k produktu kvuli tomu vubec nedostane (zakaz rodicu, atp.). To neni zrovna brilantni obchodni plan.
A to zcela opomijim skutecnost, ze obsah GTA zjevne neni delany pro nezletile deti, na coz i sam poukazujes. Jinymi slovy, vymyslel sis problem, ktery neexistuje, abys ho pak mohl napadnout. ;) -
-
"To, jestli to hrace zajima nebo nezajima neni moc podstatne"
What? Jak je tohle při vývoji a prodeji her nepodstatné? To jestli to hráče zajímá je dost možná to nejpodstatnější :-D
A fakt věříš tomu, že rating si zařízneš publikum? :-D Jakože Balatro nehráli lidi mladší 18 let, dokud to nesnížili? A nebo na to nikdo nebral ohledy?
-
-
"Jestli to hrace zajima" bylo mysleno na rating, nikoliv na hru. Samozrejme, hraci tradicne nejake ratingy ignoruji, ale rozhodujici je, kdo hry skutecne kupuje a fakt nedava moc smysl delat hru jako 18+ a mit u toho cilovkou 12 let, protoze tam je proste moc prekazek (nemaji penize, zakazy rodicu). U Balatra ta situace byla myslim slozitejsi - puvodne meli rating neco jako 5+, pak jim to hodnotici agentura zvedla na 18+ protoze gambling a pak to zase snizili na nejakych 12+ ci tak nejak, takze zrovna tahle hra se z hlediska prodeju, demografickych skupin a ratingu hodnoti spatne. ;)
-
-
-
-
-
To snad musí být troll post.
-
To už si asi San Andreas moc nepamatuješ, jestli to je to, co bys od GTA chtěl :D
A ano, je to absurdní, stejně jako všechny tyhle komentáře na téma GTA od nepaměti.
-