Průvodce Vice City. Podívejte se, kam zavítáte v Grand Theft Auto VI
-
Pokud jde o drama divokost, tak zasadit by to slo leda do vychodni evropy a nebo pak Francii jako je Marseille mozna :D
ale v USA jsou zbrane, EU moc ne, takze by ti to nesedelo :)
-
Bude to zajmave spis pro vesnicani, pro lidi co jsou z mesta to moc zajmave az tak nebude.
Podivas se na fotky, mozna zkusis 2 - 3 hodiny hru a das to pryc :)
-
Jasne, presne tak to mam. Proc? Protoze to mas dokola mesto, pro cloveka co zije ve velkem meste to wow efekt nema, protoze tech x lidi ma kolem sebe kazdy den, kazdy den vidi socky a lezet lidi na ulici.
Nepotrebuje jeste platit a hrat hru. Jiste nakoukne se ale to je vse. Tohle pritahuje hlavne lidi z vesnic, protoze ty sedi nekde doma, nemaji to a tak to co nemaji je zajma.
-
Tak tu narážku pochopil každý. 😉
Ale bylo to trochu mimo kontext k tomu baroku. Jako menšiny tu možná proudily, ale byly to fakt tak malé menšiny, že jejich počet byl někde na úrovni statistické chyby.
-
ach jo... to byla narážka na současný Kojetín, myslím si, že jsi to nepochopil jenom ty, jinak ta menšina proudila do Evropy už 14. století, když si tu chceš hrát na dějepisce.
-
Diky za tip, mrknu, ale mam pocit, ze jsem v minulosti neco takoveho zkousel a neoslovil me fyzikalni model, akcni sceny atp.
-
Diky za tip, znam a hral jsem. Jo, kdyby takhle nekdo dokazal zapracovat do blockbusterovych pecek praci detektiva a vysetrovat vrazdy, objasnovat zlociny atp. a k tomu v otevrenem svete kvalitativne na urovni GTA, ci RDR2, to je muj sen. Bohuzel vsechny takove hry adoruji vrahy, zlodeje, mafiany a vsemoznou dalsi spolecenskou verbez.
-
Baroko v Kojetíně? 1600 až 1750AD a různé menšiny? No tak určitě. 😉
-
Do jakých obchodů to chodíš?:) Jako sorry, ale ani Xzone a ani bývalé JRC jsem nikdy nezažil, že by něco neprodali "děcku". A to ani v Praze, Brně či Ostravě.
A to jsem v řadě na třeba takového Stalkera byl nejstarší:) Jako chtěl bych vidět, jak ti někdo řekne, ne, to ti neprodám, nejsi na to dost starý a oj*be tak majitele o 2 tácy:-) -
To se ti jen zdá, já chodím jen do obchodů, kde prodávají nerdi a ty si něco takového nelajsnou a několikrát jsem viděl, jak odmítli děcku prodat hru, ale je mi jasné že pokladní v elektroworldu nemá páru. Zároveň si ale nemyslím, že děti budou tvořit nějakou signifikantní část koláče prodejů
-
L.A Noire , ale není to takový sand box jako RDR nebo GTA, ale pokud to chceš z druhé stránky, tak to určitě stojí za zkoušku.
-
Hmm.
Sleeping Dogs? Judgment / Lost Judgment ? -
Tak to je hodně věrohodná statistika 😀😀
-
To pořád nic nemění na tom, že odpovědnost nese kdo asi ???? Že by zákonný zástupce.
-
Mate prosim nekdo tip na hru podobneho zanru jako je GTA, RDR atp., jen hrajete za kladnou postavu a zlocince chytate a chranite civilisty? Uz delsi dobu se mi prici ta glorifikace a legitimizace psychopatickych zlocincu ve hrach.
-
Máš krásný ale naprosto naivní pohled na obchodní svět. Navíc průměrný prodavač ani netuší, která bije:)
-
Ne. Ale já už jsem na to starej, takže cajk:)
-
Zodpovědný prodavač by jim to prodat neměl, ale pokud jim rodiče zařídili kartu... na druhou stranu konzole mají rodičovské zámky na nákup, ale můžou si objednat fyzickou kopii do anglických výdejních boxů, jako děcka si poradí, my jsme si ostatně taky poradili, už na základce si spolužák přivydělával čipováním prvního playstationu a pálením her, ale pokud vím tak současná generace zatím není prolomená 🤷♂️ na PC bude crack pár hodin po vydání, o tom nepochybuju
-
Problém je i ten, že když nám bylo dvanáct, tak jsme měli kapesné 50-200 Kč/měsíc a hra stála 1999 Kč. Které dnešní děcko má tak nízké kapesné?
Kolega žije v Anglii a jeho dcera má nejnižší kapesné ve třídě (cca 11 let). Když mi řekl, že dostává 30 Liber týdně:) takže ne, peníze pro generaci Aplhy budou nejmenší problém.
-
Takhle, na současné konzole si to neupirátí a za 100 eur si to z kapesného na konzoli rozmyslí, jestli jim to vůbec prodají. Nemám iluze, že jim to v některých případech rodiče koupí, ale za tu cenu jich nebude tolik. Každopádně pointa je v tom, že ano, taky jsem hrál 18+ hry mnohem dříve, ale dneska je mi 40, a i ti 12 co hráli gta 5 po vydání už mají vlastní děti, ale neznám nikoho, kdo by nechal svoje děti hrát "nevhodné" hry, ani ti, co je jako děti sami hráli - tím neříkám, že se to neděje.