Průvodce Vice City. Podívejte se, kam zavítáte v Grand Theft Auto VI
-
ale on ten rating nikoho nezajímá, já taky hrál první GTA když mi bylo 9..
navíc teda tady jsem se asi trefil:
https://www.statista.com/statistics/1463404/uk-gamers-age-first-time-playing-grand-theft-auto/
-
https://www.statista.com/statistics/1463404/uk-gamers-age-first-time-playing-grand-theft-auto/
-
cielovka je 18+
-
americki hraci chcu americke mesta
-
Těším se neskutečně
-
Cílovku si teda neodhadl, jedná se o jednu z nejočekávanějších her historie a nástupce druhé nejlépe prodávané hry vsech dob, budou to hrát úplně všichni - ano i Veskoslav 😜
-
Ta hra není pro 12 letý děti tvl 😀
Má to věkový raiting.
-
Já fakt nevím proč, ale mě to tak strašně nezajímá...😂
-
Uvítal bych, kdyby byla hra zasazena do jiného prostředí než znovu do amerického města. GTA Londýn, Praha, Řím. Prostě mě ta hnusná města USA neberou.
-
Kdyby meli cilovku vek 12 let, nebudou delat hry s ratingem Mature/18+. ;)
-
To snad musí být troll post.
-
To už si asi San Andreas moc nepamatuješ, jestli to je to, co bys od GTA chtěl :D
A ano, je to absurdní, stejně jako všechny tyhle komentáře na téma GTA od nepaměti.
-
Doufam, ze pujde krapet vykrmit tu latina holku. Ta moje bude mit nejvetsi prdelku ve meste.
-
Možná to někomu přijde jako absurdní, ale já bych na místě Rockstaru hodně zvážil, co a jak budu marketovat cílovce, které je tak 12 let. Kromě toho, že to nemusí chápat, to taky můžou chápat dost blbě a jako společnost co má ohromnej vliv na názory mladých lidí bych dost zvážil, jestli glorifikovat tlustýho týpka se štětkou a pivem, seniora co jde s paní na pláž a kouká po mladejch holkách, atd. Pokud vím, nejsem nijak prudérní (hej, v podstatě jsem vyrostl na nudapláži ;) ), ale zdá se mi, že ty témata začínaj být aktuální tak o 10 - 15 let později, než je cílovka. Možná jsem cílovku neodhadl, možná to fakt budem hrát my, 30-40 a přijde nám to mega cool a vážný ;) Nevim, jen na to tak koukám a vlastně bych asi od GTA chtěl něco jinýho. Just follow that damn train, CJ!