Přejít na výpis diskuzí
Průzkum Marsu v české simulaci Take On Mars začne v srpnu
17.7.2013 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
raketovou fyziku jsme teda na stredni nemeli ;). a nebeskou mechaniku si potrebuji osvezit - coz neni problem. me jen zajimalo, jestli nekdo nevi o nejake !dobre! knizce/strance, ktera podobne veci pokryva. ;)
-
Střední škola + 2 hodiny samostudia?
-
njn už je to vyladěný tak že se moje jednotky nepozabíjejí nezi sebou ale musí napřed dojet k nepříteli :D
-
"základní znalosti raketové fyziky a nebeské mechaniky " - to by me docela zajimalo. Nejaky tip, kde se takove zakladni znalosti daji naucit?
-
Ne, já jsem zdravý fyzicky i mentálně.
-
no doufam ze to nedopadne jak carrier command
-
nejak takhle vid? http://cache.20minutes.fr/img/photos/20mn/2012-11/2012-11-16/article_synthol.jpg
-
Takoví jako ty většinou mají strach, že ode mě dostanou na budku. Přesně tak vypadám.
-
Ve skutečnosti se právě kvůli zpoždění tyhle hračky neovládají přímo. Ony se on-the-fly programují s využitím částečné autonomie. To by pak už ale nebyla hra, ale tréninkový software pro operátory z JPL (a já si jsem jistý, že oni nějaký takový mají).
-
Nedávno jsme hráli v COOPu a má to celkem zajímavý nápad. Akorát že tam není moc obsahu a ta jediná coop mise je za necelých 30 minut hotová.
-
Asi jsi Carrier Command dlouho nehrál. Je průběžně patchovaný a od verze 1.03 jsou opraveny ty nejfatálnější nedostatky v AI. Na patchích se nestále pracuje a hra je teď vyladěnější víc než kdy předtím.
-
Jojo, orbite je fajn. Hraval jsem ho hodne - vcetne pokusu o let s NASSP coz uz byl ale moc hardcore i na me (4 hodinovy pre-flight checklist:-)). Pristani na mesici s AMSO jsem zvladnul :-) Jen je skoda, ze uz se nijak dal nevyvyji - slusil by mu novy kabatek - kdyby nekdo delal Orbiter 2013 kickstarter tak by to pro me byla jasna investice. Na KSP je fajn, ze fyzika je stale realna + je tam jeste to staveni vlastnich raketek a tak. To je docela sranda.
-
to by mohli udělat u pirátské verze *3* tak jako take On H. modrá obrazovka nebo co, tady se spustí 15min. spoždění...
-
hlavne nezapomeň mít zapnutej hardcore mód s 15ti minutovým spožděním nebo to aspoň hraj na 286 to vyde na stejno
-
Tisíc lidí, tisíc chutí... *3*
-
doufam, ze ano. To by pak rizeni "letajiciho stroje" byla pekna vyzva :D
-
A bude tam i čtrnáctiminutové zpoždění signálu? *4*
-
btw je mnoho lidí kteří si chtějí po běžném fyzicky a psychicky náročném dni odpočinout což dost dobře nejde když ti např. na hlavu padá mrakodrap a všicni po tobě střílej,to je akorát další stres navíc...představa že si budu popíjet kafíčko a u toho se projíždět po marsu se mi víc než zamlouvá
-
zeptám se na rovinu,jak někdo může psát takový komenty?radši běž postřílet 500 lidí v nějaký sřílečce...
-
Běžný brýlatý nerd, těší mě. *3*