Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základem je držet vždy jednu postavu s tauntem na stole, pak Leeroy s 2 životama nemá šanci proniknout.
  • ja vzdy prohraju proti rogune pokud ji nezabijete do 8 kola VZDY vytahle leroye a 3x utok OP jak prase naposled: mam 25 zivotu 4 miniony na stole fireball v ruce a roguna 4zivoty 1 miniona a WIN protoze za 0many shadowstep*12* je to HUMUS
  • walltar
    Doufám, že to aspoň bude mít zajímavý příběh.
  • Tak já včera měl zase pocit, že nic jiného než priesty lidi nehrají :D
  • davidBray
    též hraju převážně priesta :)
  • Bohuzel, neco je spatne kdyz i dobre pripraveny decky valcuje jednoduchy aggro a neni proti tomu pro danej charakter obrana. HS potrebuje nutne zdvojnasobit pocet karet a ne pridat jednu pro kazdyho.
  • Ano, Aggro, bohuzel HS je oproti MTG moc jednoduchy a primocary, na nejake controly a suepr komba neni dost karet, neni s cim skillovat, MTG taky stabilne ma zastup aggro decku, mluvit tu o cheap decku a o tom ze nekdo nema skill je kravina
  • Ristoro
    Nejhranější je rogue, tuším kolem 20% a priest jen 2%.
  • NumberFiveAlive
    imho se metagame moc nezmeni, hlavne mi prijde ze pridavaji malo class karet (jenom jednu pro kazdyho), ktery nejsou zadny zazrak, treba shaman ma ted ancestral spirit (privede k zivotu znicenou potvoru) a dostane rebirth (znici potvoru a privede ji s plnym zdravim k zivotu), to jsou dost podobny efekty a zbytecne se ty karty prekryvaji, mage a pala maji milion secrets a dostanou dalsi, warrior dalsi zbran... nejvic slibne vypada asi ten dark cultist pro priesta ale jestli jedna karta zachrani celou classu to teda nevim nevim :D
  • Odulin
    Tak jestli jsi jediný priest, tak jsme včera spolu dali celkem pěknej zápas, kde sem tě nakonec s paladinem dostal i přesto, že sis ke konci nakopčil do ruky pěknou legendárku. :D
  • Já potkávám hlavně Huntery, Warlocky a Roguny. Prostě ty cheap decky, co nejsou ani tak o skillu ...
  • PravyMonty
    Já potkávám strašně hodně(asi tak 7 z 10 her) druidů a rogun, pak občas potkám paladina a ostatní potkávám jen vyjímečně.
  • Jsem docela zvědav, jak se změní meta game. Teď všichni hrají aggro, včera jsem ze šesti her potkal pět aggro warlocků a jednoho aggro paladina. Já jsem snad jediný priest na celém serveru, jelikož si nepamatuji, že bych za celou sezónu nějakého potkal, warriorů je taky pomálu, shamanů jakbysmet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit