Přejít na výpis diskuzí
První část singleplayer kampaně pro Hearthstone vyjde už příští týden
18.7.2014 | Adam Homola
33 příspěvků
-
Základem je držet vždy jednu postavu s tauntem na stole, pak Leeroy s 2 životama nemá šanci proniknout.
-
ja vzdy prohraju proti rogune pokud ji nezabijete do 8 kola VZDY vytahle leroye a 3x utok OP jak prase naposled: mam 25 zivotu 4 miniony na stole fireball v ruce a roguna 4zivoty 1 miniona a WIN protoze za 0many shadowstep*12* je to HUMUS
-
Doufám, že to aspoň bude mít zajímavý příběh.
-
Tak já včera měl zase pocit, že nic jiného než priesty lidi nehrají :D
-
též hraju převážně priesta :)
-
Bohuzel, neco je spatne kdyz i dobre pripraveny decky valcuje jednoduchy aggro a neni proti tomu pro danej charakter obrana. HS potrebuje nutne zdvojnasobit pocet karet a ne pridat jednu pro kazdyho.
-
Ano, Aggro, bohuzel HS je oproti MTG moc jednoduchy a primocary, na nejake controly a suepr komba neni dost karet, neni s cim skillovat, MTG taky stabilne ma zastup aggro decku, mluvit tu o cheap decku a o tom ze nekdo nema skill je kravina
-
Nejhranější je rogue, tuším kolem 20% a priest jen 2%.
-
imho se metagame moc nezmeni, hlavne mi prijde ze pridavaji malo class karet (jenom jednu pro kazdyho), ktery nejsou zadny zazrak, treba shaman ma ted ancestral spirit (privede k zivotu znicenou potvoru) a dostane rebirth (znici potvoru a privede ji s plnym zdravim k zivotu), to jsou dost podobny efekty a zbytecne se ty karty prekryvaji, mage a pala maji milion secrets a dostanou dalsi, warrior dalsi zbran... nejvic slibne vypada asi ten dark cultist pro priesta ale jestli jedna karta zachrani celou classu to teda nevim nevim :D
-
Tak jestli jsi jediný priest, tak jsme včera spolu dali celkem pěknej zápas, kde sem tě nakonec s paladinem dostal i přesto, že sis ke konci nakopčil do ruky pěknou legendárku. :D
-
Já potkávám hlavně Huntery, Warlocky a Roguny. Prostě ty cheap decky, co nejsou ani tak o skillu ...
-
Já potkávám strašně hodně(asi tak 7 z 10 her) druidů a rogun, pak občas potkám paladina a ostatní potkávám jen vyjímečně.
-
Jsem docela zvědav, jak se změní meta game. Teď všichni hrají aggro, včera jsem ze šesti her potkal pět aggro warlocků a jednoho aggro paladina. Já jsem snad jediný priest na celém serveru, jelikož si nepamatuji, že bych za celou sezónu nějakého potkal, warriorů je taky pomálu, shamanů jakbysmet.