Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • o m g - pamatujete nejlepsi dil vsech dob :-)))))))))))))
  • mdkGT
    http://cdn2.gamefront.com/wp-content/uploads/2012/04/header1.jpg

Na srpen ohlasene nove DLC s nazvem ShitCity: Who poop last?
  • ani nemuzu napsat jak jsem se na nove simcity tešil a jak jsem byl pak sklamanej. O velikost map ani nejde, to by se ješte dalo brát jako výzva že musíte pečlive plánovat.
    Spíš jde o to že tam absolutne nefunguje simulace (RCI demand). Treba bohata vrstva se tam nastehuje automaticky i když po ní není demand, stačí postavit t3 park. Pak si sice začnou stežovat a barák klesne na t2 nebo t1 a nastehují se tam chudobní lidé (i když ani po nich není dopyt) nebo bude opušteny ale co z toho? Zbouráte ho a hned se vám tam postaví nový.
    Treba máte opuštený mrakodrap, zbouráte ho a hned vám vyroste nový t3 i když není demand po vyšší vrstve wtf.
    Čísla nesedí a nedávají smysl. Proste je to jen taková stavebnice v líbivém kabátku, i když jak pro koho. Me se ta graficka stylizace nelíbí.
    Nemluve o tom že porad nefunguje multiplayer a když nejakou hru najdete tak hrajete s trollem, nebo cheaterem nebo s nekym kdo to mesto po par hodinach opustí.
    • Evidentně se EA vůbec nepoučili od Cities XL co se multiplayeru týče. Že sandbox hry nejsou vhodné k masovému hraní online.
    • p.s.
      naštestí je tu alespon tropico. sice jsem hral zatím jen demo ale koukal jsem gameplaye a vypadá hodne dobre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit