Přejít na výpis diskuzí
První díl Games TV roku 2016 odpovídá na palčivé otázky od diváků
4.1.2016 | Redakce Games.cz
76 příspěvků
-
To sundávání brýlí byl nějaký easter egg?
-
-
Tipuju to na Železnýho z Volejte řediteli :)
-
-
Jojo, výborná parodie Vovky. Táta bude mít radost. *5*
-
-
-
Nohejbalové trofeje. To je mi velmi simpatické. Zajímalo by mě, jestli Lukáš hraje nějakou soutěž
-
-
To myslim vyhrali nekdy s Polackem a Martinem Bachem ne? Bylo z toho foto asi na fb.
-
-
neni to z toho turnaje kde jsou redakce o hrách proti sobě?
-
-
No, mě hlavně tedy vyděsil ten velký, tlustý, bílý "prst" vlevo v kelímku. Z toho jsem měl věru nepěkné představy... Že by dárek od Ďoďa? *12*
-
Jestli priste Lukas nahodi i bronzovej a stribrnej diplom za plavani tak to bude dovedene k dokonalosti *5*
-
-
dobry diel pre vsetkych pamatnikov youtubera zelezneho
-
Ak si to myslel vazne ten prispevok tak lutujem tvoju mentalnu vybavu.
-
-
@BangMeInBangladesh upraveno v 18:07
-
-
Dobrá práce, normálně sem se zasmál. *4*
Jináč to byla nervozita, nebo ty brýle lezou na nervy? *4* -
-
uz to tu nekdo psal bryle jsou parodie na Zelezneho volejte rediteli
-
-
Pořad se jmenuje Games TV a o hrách ani zmínka, jen nějaký zrzavý Kevin tam ze sebe dělá šaška. Copak nemá nic lepšího, užitečnějšího na práci? *7*
-
-
Á, tady chce být někdo příště taky citovanej... *1*
-
Je to jeden, slovy JEDEN silvestrovsky dil. Vsechny ostatni o hrach jsou, tak si je pust a prestan pindat *7*
-
-
Přesně tak... to je naprosto neuvěřitelný... Jeden silvestrovský díl a takových přiblblých keců a kydů... Vsadím se, že Re-play (když o víkendu vysílal silv. díl), tak byl také zavalen podobnými chytráky...
-
-
zahájím nekompromisní letákovou kampaň proti Grygarovu šaškování a poženu ho ke spravedlnosti. Na tento příspěvek ti s pokorou odpoví, to ti slibuju, medvídku! Pusu.
-
-
Docela trapárna, Grygar se snaží být vtipný a nad věcí, ale vypadá to jak cílení pro 12ti leté puberťáky ... :(
Kde jsou časy jeho skvělých videorecenzí, teď ze sebe akorát dělá blba a naprosto zbytečně. -
-
az ti umre zena, rad uvidim jak se snazis o sofistikovany humor. Ja byl rad ze jsem Lukase videl a preju mu at je rok 2016 lepsi nez ten minuly
-
-
Nic ve zlym ,ale to nebyl nejchytrejsi napad to tu zas vytahovat.
-
Co to sakra kecáš? Copak mu umřela žena? Pokud vím, tak zemřela přítelkyně jeho otce, ne Lukášova matka. A hlavně ... ty myslíš, že mi nikdo nikdy nezemřel? Lidi jsou snad nesmrtelní? Tohle je hodně stupidní argument ti povím, každému člověku dřív nebo později umírají blízcí, to je holt život, ale není to důvod, aby točil takové stupidní pořady pro náctileté, Lukáš ma na víc.
-
-
Co to sakra kecáš? Copak mu umřela žena? Pokud vím, tak zemřela přítelkyně jeho otce, ne Lukášova matka.
Co?
Jinak Apačka byla Lukášova žena, ne přítelkyně jeho otce ani jeho matka. -
-
Netuším kdo je Apačka, ale ok teda, někde jsem zaslechl tu verzi co jsem psal, tak či tak, pořad dělá dál a když už ho dělá, tak přeci není důvod ho dělat takto dětinsky, ale to je můj názor, jeho věc, ať si to dělá jak chce, jen říkám, že se mi to nelíbí, videorezence byly o level výš.
-
-
Me to je celkem jedno, ale kdyz uz chcete o necem rozumovat, tak pouzijte alespon google.
http://kultura.zpravy.idnes.cz/zemrela-jana-grygarova-07i-/hudba.aspx?c=A150803_120805_hudba_vdr -
Nepoznáš Nšoči? Dávaj pozor lebo Čikariové už čekají !
-
-
-
-
-
-
Mně se to líbilo. *4*
-
Nuda, humor asi tak na úrovni prvej ľudovej.
-
-
jesteś geniuszom.
-
-
Pša kref cholera a ešte k tomu to máš nesprávne pšonka.
-
-
-
A stejne bych raci videorecenze ci skvele gamesplaye jako je SPINTIRES ci neopakovatelny Elite, sofistikovany humor ci kvalitni debata proste jednoduchy humor trumfuje...nadruhou stranu tendle druh videa delaj celkem bezne i machri jako je JonTron (doporucuju se tam inspirovat), ale samozrejme i Pewdiepie a tim padem asi vseci ostatni