Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochopil bych to před 20 lety, kdy digitální distribuce byla něco nového a neozkoušeného a ani pokrytí Internetem takové jako dnes. Popravdě jsem rád, že už nemusím žonglovat s disky, když si chci něco zahrát. Navíc těch 500 her na Steamu (nepočítaje DLC) bych asi fyzicky neměl kam dát + pohodlí a rychlost nákupu. Než bych se obléknul, tak už mám hru zaplacenou a nainstalovanou. Navíc v PC už nemám mechaniku asi 5 let a opravdu nechybí.

• LessPh

Me by zajimalo, jestli bude jeste krabicova verze.. puvodne byla limitka, kterou jsem prosvihnul. Ale pak se na obchodech objevila informace, ze jeste neco bude v lednu, ted to presunuli na unor. Mam pro jistotu objednano u JRC, tak i na Xzone.. z JRC jsem vypacil jen zmateny email, ale z Xzone emailu jsem pochopil, ze asi jeste neco bude.

Digital kupovat nebudu, ale pokud by byla krabice, tak jdu do toho hned..

• 3 Průzkumníci, 2 kulomety a 2 granátníci, prakticky na všechny mise stačí.
    Průzkumáci tiše likvidují opfor, když je jich někde skupinka tak 3x smrt na dálku. Do pochodových tras větších uskupení položíme minu, do vhodného úkrytu umístníme kulomety, co nepobrala mina dokončí kulomety. No a občasný granát spoza zdi dořeší zbytek.

Takže jaképak další jednotky potřebuju?

PS za celou hru jsem mimo skriptované postavy přišel o 2 vojáky v poslední misi.
    PPS: Hra je to super akorát, znovuhratelnost u mě teda není :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit