Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvažoval jsem, že si poprvé v životě pořídím Nintendo konzoli, a že už počkám na Switch 2, ale ten návrat k LCD displayi mě taky trochu vyved z míry...

• Docela mě překvapilo, o kolik se zvětšily rozměry oproti první verzi. Když jsem měl jedničku položenou vedle Steam Decku, tak působila dojmem drobné hračky a dvojka má být (minimálně pokud jde o čelní plochu) dokonce větší než SD (který je ale pořád o dost tlustší). Nicméně i tak to vypadá na mobilní hraní více než zajímavě.

Pro funkci myší nejspíš brzy přibyde nějaký nástavec, který zlepší ergonomii joyconu v této poloze. Oficiální bude možná dražší než průměrná herní myš, ale v zásadě půjde jen o kus plastu, který by měl jít i vytisknout (plánky se určitě objeví).

Zajímalo by mě, jak to bude s přepravními pouzdry. Za jednu z výhod SD jsem považoval, že měl odolné a relativně praktické (existují lepší varianty) pouzdro v ceně. Chápu, že lidi, co to budou mít většinu času zacvaknuté v docku, pro to využítí mít nebudou a ocení spíš ten dock v ceně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit