Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karlman.hajsky

    Tohle by bylo parádní na Switch. 

  • LessPh

    Peace brother!

  • CRYPT

    Sice asi nemam nahrany 100vky, ale 10ky hodin urcite (100vku mozna v THPS2 to je moje srdcovka) a pro me serie THPS skoncila s 2kou, 3ka uz byla omalovanka, ale dala se hrat a potom uz to zacalo bejt hodne velky fantasy. Jinak  v THPS HD ovladani nastavit slo, ale bohuzel ne in-game, ale musel jsi editovat konfiguracni soubor, bylo to slozitejsi. Reverty pridali s prvnim a zaroven poslednim DLC. Double a Triple kicky si uz nepamatuji, ale vzhledem  ktomu, ze se jednalo taky o remake puvodnich dilu, tak xflip byl special ve 2ce a pridan byl az jako normalni trick tusim ve 3ce. Nvm ted presne jestli HD byl remake jen prvnich dvou dilu + s DLC korat pridany novy mapy a revert. Jako HD nebylo tak spatny a rozhodne me zabavilo, ale dovolim si tvrdit ze si to zaslouzilo dostat o dost lepsi peci a hlavne ta graficka stranka nebyla buhvi co mimo jine

  • LessPh

    Jestli vyšel v roce 2012, tak o to hůř. Protože můj steam ukazuje, že jsem ho naposledy hrál v roce 2014 a to jsem to kupoval hned po vydání.. to znamená, že jsem tomu po dvou letech ještě dal šanci a 47 odehraných minut hovoří za své.

    Nejsem hater THPS série v THPS 2, 3, 4 si dovolím tvrdit mám 100ky hodin, miliónový komba a ve dvojce i speedruny. V THPS HD pokud si dobře vybavuji, tak nešlo změnit ovládání, takže jsem neměl svoje C; V; B; 1; 3; tuším že tam nebyly reverty, a tuším, že tam nebyly double a triple tappy pro kickflip triky.. prostě to co dělalo v pozdějších dílech tu pravou hratelnost, bylo to prostě napůl.

    A dnešní doba se podle mě posunula od arkád k titulům Skater XL a Session. Sám jsem na skatu jezdil a když jsem hrál THPS, tak jsem ve skutečnosti chtěl hry jako Skater XL a Session.. v THPS jsem hodně roleplayoval skutečný triky, což byla vlastně ta největší zábava. 

  • CRYPT

    HD vyslo v roce 2012, o ovladani nic nvm, ja to hral jako kazdy dil na klavesnici, prislo mi to ok (nahrano 30 hodin) a tvrdit ze leadery jsou Skater XL a Session je dost odvazne tvrzeni, protoze tyhle hry maji k arkadovosti Tony tak daleko jako cesta na mesic a zpatky. Krome prkna na kolecka zhola nic

  • LessPh

    Byl bych hodně opatrný, poslední remake THPS HD z 2014 byly naprosto vyhozený peníze, totálně zmrvený ovládání, na steamu mám odehráno 47 minut a pachuť v puse mám i po 6ti letech!

    Pokud se to povede, tak mě opravdu bude zajímat jestli si tenhle remake najde místo mezi nynějšími leadery ve skate hrách, které jsou Skater XL a Session.

    Každopádně EPIC je pro mě nogo. Steam a nebo nic:D

  • CRYPT

    SHUT UP AND TAKE MA MONEEEEEEEEEH!!!!! Tak do toho pujdu, jestli to neni od Robomodo nebo jak se ta grpa jmenovala a jestli to nebude slatanina jako THPS HD (i kdyz nerikam, ze jsem se nebavil po tech x letech co naposled prisel tony na PC - Wasteland z roku 2005, a HD az v roce 12). Sakra nostalgie a jeste prevedena do moderni grafiky? Sakra....... Mnam


    Edit:// Ted se jeste divam a ta nejvyssi edice dava prkno Birdhouse s potiskem, ktery jsem mel z cele serie THPS nejradeji, srdcova zalezitost, sakra, ja asi pujdu do  toho o_O

    Edit:// Tak nekoupim, protoze kolektorka neni na PC, alespon zatim.... Pockam a uvidim

  • DeathFish

    Takhle mají vypadat remaky!

    - Nová grafika a vysoké rozlišení ✓

    - Původní mapy ✓

    - Původní soundtrack ✓

    - Žádné nevynechané funkce ✓ (ano, pomrkávám na tebe Commandos 2 HD Remaster)

    - Přidaná hodnota nijak nerozbíjející originální hru ✓


    Samozřejmě konečný verdikt bude třeba vynést až po vydání, ale minimálně už teď to vypadá opravdu dobře 🙂 palce nahoru!

  • Jak se pozná poctivý remake, když ještě nevyšel? Po zkušenostech s remaky z poslední doby bych byl s těmito termity opatrnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit