Přejít na výpis diskuzí
První epizoda Game of Thrones od Telltale vás uvede do střetu Forresterů s Boltony
2.12.2014 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Bože vy jste banda trotlů *16* . Všichni zde hejtujete a výte naprostý hov.o o hrách od TellTale Games. Hru koupíte za 28,-E a máte ostatní epizody zdarma. A ano, díly bývají krátké, ale EPICKÉ. *2*
-
Absolutně nechápu tu cenu. První epizoda na Steamu za 800 korun? A kolik má herní dobu, co tady někdo psal, 1,4 hodiny? Za 800 korun? To tu snad ještě nebylo. Takže celá hra vyjde třeba na 5000? Za jednoduchou grafiku a pěkný texty? Nevěřím vlastním očím.
-
-
A kde tam vidíš napísané, že toľko zaplatíš len za prvú epizódu? *7*
-
-
Mam rád seriál, zatím se jim ty hry (nebo byla jenom jedna?) na téma Hry o trůny moc nevydařili. Tak nějak očekávám, že ještě má být ta online hra o trůny, tady od toho po pravdě nevím moc co mám čekat, ale můžu říct že to má docela děsivé animace a takovou zvláštní cartoon vizáž (ta černovlasá paní z videa mi připomíná Woodiho z Toy Story), nevím jestli se mi to k tomu hodí, ale tak svět adventurních her moc neznám, tak čekám co z toho vyleze.
-
Narovinu poviem, ze napriek tomu ze sa mi serial pacil, neholdujem hram ktore su postavene na filmoch, vynimkou maximalne tak star wars lebo ma vskutku bohate univerzum(nehovorim ze game of thrones nema). Proste ma nebavi behat v skine herca z filmu a pritom byt taky ten naskriptovany hero.
Ak by dali moznost hrat za nezavysleho hrdinu ktoreho si sam vytvorim, a ktory sa chce vlastnymi macchinaciami dostat k moci, tak by som si to rad zahral, ale nevidim velmi ako by sa to dalo realne do hry implementovat.
Jednu vec ale tomu traileru nejde vytknut, dabing je fakt super... -
-
To som dostal riadny hate :D
-
Tak je tu třeba modifikace do Mount and blade Warband
Jmenuje se Clash of kings ale netuším v jakém je stavu -
-
Je v hratelným stavu, po Anno Domini je to můj nejoblíbenější mod. Mínusem je jen roztahaná mapa.
-
-
-
Jaká je herní doba jendé epizody od telltale her
-
-
Podle Steam library mam nahrano ve Walking Dead Season 1 (5 epizod) 11h, Walking Dead Season 2 (5 epizod) 8h a Wolf Among Us (5 epizod) 7h. Steam, ale myslim zaokrouhluje ty hodiny dolu, takze to klidne muze byt jeste o trochu vic. Kazdopadne je to dohromady 26h na 15 epizod. Coz dela v prumeru 1 hodinu a 44 minut na epizodu .
-
V průměru 2 hodiny.
-
-
Nevím co se autorovi nezdá na postave Ramsey Snow....vypadá uplně stejně jako herec v serialu...asi si ho spletl s nekym jinym
-
-
jako v serialu mozna ale v knize vypada docela jinak
http://awoiaf.westeros.org/images/5/5f/Ramsay_Bolton.jpg -
-
Telltale tvoří hru podle seriálu, nikoliv knihy.
-
-
-
SEM NASEBE DOCELA pyšnej, vživotě sem neviděl jedinej díl, netusim o co de atd., vim že je to nějaká super hyper cool in věc a fakt mě těší, že sem se tomu vyhnul... to přichází s věkem a zkušenostmi, schopnost odfiltrovat totalni nesmysly ze života. Všechno z čeho je zblázněná pulka zeměkoule, stoji vzdycky za prt
-
-
koukám, že sem uhodil hřebíček na hlavičku a OVEČKY BEČEJ! Prej znalost popkulturnich sracek je základ, vy sty totálně vymaštěný, lidi jako vy se pak nejlíp manipulujou, nevíte vubec, co se svama deje lol :D:D:D *11* jedinej problém je, že máte nejspiš volební právo...
-
-
Jak souvisí bytí ovečkou a sledování kvalitních seriálů ? Ještě do toho zatáhni Zemana a Babiše a budeš kompletní troll. Jdi si raději pustit Ordinaci kde je jednoduché pochopit děj a neukazuj se na stránkách pro inteligentní a zaujaté lidi
-
-
lool proc ordinaci? Chapes ze mam vsechny tyhle srágory někde? Vcetne tohodle seriálku ze ktreýho ste vsichni podelany? Já nemám TV asi 10 let a sem za to rozhodnutí rád, když vidim tady ty ovce, jak mi nadávaj zato, že sem rád, že mě takovýhle nesmysly míjej :) Fakt hezkej pohled... von nezná Thrones??? To je komunista!! Id!ot z novinek!! Di se koukat na ordinaci!! Kdo nezná pop kulturu je id!ot!! Atd...
-
-
Kdybys to nepodal jako člověk z pomocný školy a ještě do absolutně nevhodný diskuse, asi by tě každý dál nechal poklidně kráčet proti proudu.
-
-
hja vam se*u nato esi se vam libi moje gramatika a nebo esi je to vhodne napsany, svoleni od nikoho nepotrebuju, BEEEEEEEEEEEE!
-
-
-
-
-
Jo to co popisuješ je tak s věkem 14 let, kdy máš potřebu se chlubit tím, že nesleduješ mainstream. Poté přijde další věk a další zkušenosti, kdy ti bude jedno co je mainstream a budeš věci sledovat hlavně proto, že se ti líbí (a někdy proto, že se líbí tvojí přítelkyni/manželce). Pak přijde věk, kdy budeš sledovat to, co se líbí tvejm dětem. Poté bude věk, kdy tvoje děti budou takový, jako jsi byl ty ve 14 a budeš nadávat na to, jaký jsou to puberťáci. Úplně nakonec bude věk, kdy nebudeš ničemu rozumět a budeš nadávat na všechno.
-
a -nebo to pulka zemekoule zere prave proto, že je to tak dobre. jdi byt trapnej hipster nekam jinam.0
-
-
looooooooooool
-
-
Vyhnul jsi se tomu tak, že máš potřebu nám tady sdělovat hlouposti v diskuzi o hře dle tohoto seriálu. Jsi prostě borec, to se musí nechat.
-
Výrazy typu "SEM NASEBE" taky přijdou s věkem a zkušenostmi?
-
-
hahahahah taky slušnej modýlek
-
-
Nevim, co s věkem přišlo u tebe, ale rozhled a pokora to nebude. Tipoval bych v pvní řadě dětský truc, pak trochu ignoranci a dost možná i počínající stařeckou demenci.
Kdybys napsal kupř., žes hrd na to, žes včerejší den věnoval pomoci potřebným - převádění babiček přes přechody, pomáhání hormony potrefeným matkám s kočárkem do/z MHD nebo že doma nemáš televizi - jo, tomu by se dalo i zatleskat, protože to už dneska taky neni úplně běžná věc.
Ale chlubit se tim, že aniž bych věděl o co jde, tak se něčemu z trucu vyhnu jen proto, že je to populární ...a takový lidi trousej moudra o zkušenostech, co přijdou s věkem. OMG. -
-
hahaha taky umíš člověka pobavit
-
-
ty kkt, jak důchodce na novinkách. Ještě zanadávat na vládu.
PS: telltale už nemohlo použít názvy a jména s větším množstvím písmene "r". Hlavně aby to znělo hustě -
Buď mě to baví nebo ne a je mi ukradený jestli je to cool, nebo na to nikdo nečumí.
-
Jsi pyšný na to, že jsi ignorant? To ale neni vždycky dobrá věc, v naší době se alespoň elementární znalost popkulturních trendů řadí už skoro mezi základní vzdělání
-
-
ignorovat nejaky pop sragorky je uplně v poradku, je to píczovinka,vy ste ovce jak vysity - delate vsichni to samy
-
-
Presne. Tiež som na tom rovnako. Každopádne z toho mála čo som občas v ukážkach videl som si už urobil o tom serialy svoj názor. Nerozumiem prečo na miesto takejto ,,čipoviny,, radšej nenatočili normalny historicky seriál napr. zo starovekého Anglicka Francuzska alebo Svatej ríše rímskej. Bolo by to sto krát lepšie a naviac podla skutošnosti.
-
-
Taky jsem nevidel ani jeden dil a zatim ziju. To , ze je z par nahejh koz paf pulka zamegule me nechava chladnym a ujistuje me, ze o nic neprichazim.
-
ty si troll, na nějakou nudnou historii ti se*e pes. Padej číst do knihovny rudý právo.
PS: důchodce v tramvaji nepouštím -
Takový seriáli už jsou taky. Vždy je z čeho vybírat, stačí hledat. Tak proč by nemohli natočit fantasy?
-
kdyby to bylo "naviac podla skutošnosti", těžko by se to pak řadilo do žánru fantasy ;)
-
-
-
doufám, že v jedné epizodě minimálně 3x zemře hlavní postava