Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hja vam se*u nato esi se vam libi moje gramatika a nebo esi je to vhodne napsany, svoleni od nikoho nepotrebuju, BEEEEEEEEEEEE!
  • Kdybys to nepodal jako člověk z pomocný školy a ještě do absolutně nevhodný diskuse, asi by tě každý dál nechal poklidně kráčet proti proudu.
  • lool proc ordinaci? Chapes ze mam vsechny tyhle srágory někde? Vcetne tohodle seriálku ze ktreýho ste vsichni podelany? Já nemám TV asi 10 let a sem za to rozhodnutí rád, když vidim tady ty ovce, jak mi nadávaj zato, že sem rád, že mě takovýhle nesmysly míjej :) Fakt hezkej pohled... von nezná Thrones??? To je komunista!! Id!ot z novinek!! Di se koukat na ordinaci!! Kdo nezná pop kulturu je id!ot!! Atd...
  • Jak souvisí bytí ovečkou a sledování kvalitních seriálů ? Ještě do toho zatáhni Zemana a Babiše a budeš kompletní troll. Jdi si raději pustit Ordinaci kde je jednoduché pochopit děj a neukazuj se na stránkách pro inteligentní a zaujaté lidi
  • ignorovat nejaky pop sragorky je uplně v poradku, je to píczovinka,vy ste ovce jak vysity - delate vsichni to samy
  • hahaha taky umíš člověka pobavit
  • hahahahah taky slušnej modýlek
  • looooooooooool
  • koukám, že sem uhodil hřebíček na hlavičku a OVEČKY BEČEJ! Prej znalost popkulturnich sracek je základ, vy sty totálně vymaštěný, lidi jako vy se pak nejlíp manipulujou, nevíte vubec, co se svama deje lol :D:D:D *11* jedinej problém je, že máte nejspiš volební právo...
  • Bože vy jste banda trotlů *16* . Všichni zde hejtujete a výte naprostý hov.o o hrách od TellTale Games. Hru koupíte za 28,-E a máte ostatní epizody zdarma. A ano, díly bývají krátké, ale EPICKÉ. *2*
  • danny_the_hound
    A kde tam vidíš napísané, že toľko zaplatíš len za prvú epizódu? *7*
  • Absolutně nechápu tu cenu. První epizoda na Steamu za 800 korun? A kolik má herní dobu, co tady někdo psal, 1,4 hodiny? Za 800 korun? To tu snad ještě nebylo. Takže celá hra vyjde třeba na 5000? Za jednoduchou grafiku a pěkný texty? Nevěřím vlastním očím.
  • Mam rád seriál, zatím se jim ty hry (nebo byla jenom jedna?) na téma Hry o trůny moc nevydařili. Tak nějak očekávám, že ještě má být ta online hra o trůny, tady od toho po pravdě nevím moc co mám čekat, ale můžu říct že to má docela děsivé animace a takovou zvláštní cartoon vizáž (ta černovlasá paní z videa mi připomíná Woodiho z Toy Story), nevím jestli se mi to k tomu hodí, ale tak svět adventurních her moc neznám, tak čekám co z toho vyleze.
  • Jo to co popisuješ je tak s věkem 14 let, kdy máš potřebu se chlubit tím, že nesleduješ mainstream. Poté přijde další věk a další zkušenosti, kdy ti bude jedno co je mainstream a budeš věci sledovat hlavně proto, že se ti líbí (a někdy proto, že se líbí tvojí přítelkyni/manželce). Pak přijde věk, kdy budeš sledovat to, co se líbí tvejm dětem. Poté bude věk, kdy tvoje děti budou takový, jako jsi byl ty ve 14 a budeš nadávat na to, jaký jsou to puberťáci. Úplně nakonec bude věk, kdy nebudeš ničemu rozumět a budeš nadávat na všechno.
  • To som dostal riadny hate :D
  • a -nebo to pulka zemekoule zere prave proto, že je to tak dobre. jdi byt trapnej hipster nekam jinam.0
  • Telltale tvoří hru podle seriálu, nikoliv knihy.
  • Je v hratelným stavu, po Anno Domini je to můj nejoblíbenější mod. Mínusem je jen roztahaná mapa.
  • Tak je tu třeba modifikace do Mount and blade Warband
    Jmenuje se Clash of kings ale netuším v jakém je stavu
  • RodneY55
    Podle Steam library mam nahrano ve Walking Dead Season 1 (5 epizod) 11h, Walking Dead Season 2 (5 epizod) 8h a Wolf Among Us (5 epizod) 7h. Steam, ale myslim zaokrouhluje ty hodiny dolu, takze to klidne muze byt jeste o trochu vic. Kazdopadne je to dohromady 26h na 15 epizod. Coz dela v prumeru 1 hodinu a 44 minut na epizodu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit