Přejít na výpis diskuzí
První fotka asasína Fassbendera z Assassin's Creed filmu - natáčení začne příští týden
27.8.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
A Bude třeba počkat na patch aby se na to dalo dívat *15*
-
na obrázku ten obleček vypadá trochu směšně (velká kapuce, malý ramena). ale věřím, že v pohybu to bude vypadat dobře
-
Když budou spolupracovat s ubisoftem tak bude ten film zabugovaný a ještě bude chytat free to play manýry.
-
Protože film Mortal Kombat je taky největší nářez ve vesmíru =D
-
Podle mě nejlepší film podle hry byl asi Silent Hill. A jako štěňátko mě bavíval Mortal Kombat... *15*
-
Série AC má skvělé hlavní téma a samotné hry obsahují spousty filmových cutscen, takže jestli budou pracovat s Ubisoftem a převedou ten základ do filmu, tak by to vůbec nemuselo být špatné. Navíc na španělská inkvizice je výborná volba, takže historická část dle mě dopadne výborně. Spíš ta současná bude film brzdit stejně jako ve hrách.
-
Tak zrovna AC je hodně zajímavý námět na film ale stejně tomu nevěřím.
-
pokud to posere i warcraft, tak uz asi fakt nikdy zadny dobry film, ktery si vezme predlohu ze hry asi neuvidime
-
Radši tomu nebudu moc věřit. Filmy podle her dopadají katastrofálně. Někdy mám takový pocit, že jsou až příšerně odfláknuté a dělají je lidé, co viděli hry leda z rychlíku nebo pro hry nemají cit. Poslední film podle hry, který se mi celkem jakž takž líbil byl Prince of Persia. Viděl jsem filmovou verzi prvního Hitmana i nového Hitman: Agent 47 a dopadlo to naprosto katastroficky. Nemluvě o takové značce jako je Far Cry... Uwe Boll pos*al vše co mohl. Když už se chci do takového filmu podle hry pustit, mám si ji předtím zahrát nebo alespoň se na někoho podívat jak to hraje. Jako herního nadšence mě štve, že se filmy podle her netočí víc. Přitom by si spousta her film zasloužila. Např. Dead Space, Turok, Wolfenstein, Crysis, Metal Gear Solid, Zaklínač (film z roku 2001 byl nic moc), atd.. Čistě teoreticky by se s dnešní technologií a efekty z toho mohly vyklubat akční nářezy, ale nikomu se do toho nechce. Celkem mám strach taky z toho jako dopadne filmová verze Uncharted, protože neustálé měnění herců a režisérů jen nasvědčuje, že to nedopadne dobře. A to je velká škoda.
-
Ta anotace k filmu zní hrozně. *15*
-
Já vám nevím, já už žádnýmu filmu podle her neuvěřím, že bude dobrej...