Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Indy
    OMFG aaaaa bomba...jdu instalovat AVP 2 normálně se mi po shlédnutí traileru postesklo po nostalgickém "pípání" radaru za mariňáka *14*
  • Tak to musím mít.
  • po dlouhé době povedený a konečně nerenderovaný trailer. Coop bude určitě sranda
  • Všimli jste si, že je s nim pořad nějaky team-mate? Snad jediny zaběr nebyl bez doprovodu.
    • Doufam,ze to nemyslis jako vytku? :-).
      Vojaci se prece i normalne pohybujou jako četa nebo družstvo, sam chodi leda tak Rambo.
      Navic ve filmu Aliens taky prece neslo o souboj jedineho cloveka, ale o vojenskou jednotku.
    • JohnyTheZik
      O.o fakt? asi proto ze to je co-op :D?
  • těším, bojim, bojim...
  • na tohle se tesim a konecne ma pulzni puska puvodni zvuk
  • Hmm.. Ještě mi na stěně visí plakát s touhle hrou, strašně starej. Ale je tak parádní že se mi ho celou tu dobu nechtělo sundat ani když to vypadalo že ta hra nikdy nevyjde :-)
  • Neměla to být v počátcích 3rd person akce?
    • to byla jiná Alien hra ale jméno si už nepamatuju. myslím, že ji zrušili
      • Alien Adventure bo tak nějak
      • smejki
        Aliens RPG od Obsidianu?
    • MishKonn
      První screen ukazoval pohled z vlastních očí mariňáka s Puzní puškou, takže ne.
  • prijde mi ze to vypada presne jako Alien vs Predator 2 jen v modernejsim kabatu, coz ovsem neni na skodu! :) Otazka bude co hratelnost a level design
    • Prosím? Myslíš tu slátaninu od Rebellionu poslední?:-O
      • Ty asi myslis AvP3, to byla slatanina.
        AvP2 vubec nebyla spatna hra a mela i zajimave MP mody (extraction, evoluce v DM atd). Doufam ze tyhle Multiplayer mody daji i do tehle nove hry.
        • Ne;-) vím přesně co myslím,jelikož jakékoliv hry s tématikou Alien's bedlivě sleduju,myslím slátaninu od Rebellionu z r. 2010 - ne tu skvělou z r. 2001:-)
          • Takže myslíš AvP 3...nevíš, co přesně myslíš...
            • Dodatek: Ta hra z roku 2001 je právě AvP2, AvP1 vyšlo 1999 a AvP3 bez té trojky vyšlo v roce 2010, takže si ještě udělej jasno v těch číslovkách a nemusíš se hádat s lidma, kterým se stejně jako tobě líbí druhý díl. *3*
            • AvP2 je pro mě jednoznačně nejlepší díl série, protože narozdíl od jedničky měl nějaký příběh a navíc docela zajímavý. Hra z roku 2010 je AvP3, možná, že oficiálně nemá ten přívlastek, zato AvP2 ho rozhodně má a je to úplně jiná hra, na to, že se v tom tak vyznáš, se v tom zase tolik nevyznáš. *4*
            • Uff.....poslední Alien's versus Predator neměl přívlastek - 3.díl, zkrátka si musíš vystačit s tím,že je z r. 2010:-O
  • Paul_cz
    Snad tam těch xenomorphů nebude moc..nerad bych aby se to zvrhlo v Serious Sam-like. Preci jen, mělo by to být hlavně o atmosféře. Jinak to ale vypadá parádně.
    • tak snad to nebude přehnané a něco jako byl počet alienu v Aliens (taky jich nebylo málo a působilo to skvěle) by bylo asi nejlepší, ze napětí se střídavou akcí
    • No mě by zajímalo, odkud se ty potvory vzaly. Ty původní, co vylezly z kolonistů, snad všecky zařvaly, když vybuchnul ten výměník, nebo co to bylo, na konci dvojky. Aspoň ten výbuch vypadal dost masivně na to, aby jim pocuchal fazónu. *4* Z toho hlediska btw taky nechápu záběry z kolonie, které se objevily v trailerech. Tak vybouchlo to, nebo ne?
      • Po tom jaderným výbuchu výměníku tepla jsem taky zvědavý,co to má znamenat...že v Hadleyho naději vše pořád stojí na místě:-)
      • Právě tohle je naprosto nelogické a podle mě to ani lidi z Gearboxu nenapadlo, že je to blbost. Bude to něco jako filmový Alien 3.
    • Tikov
      ve chvíli kdy je nasazen celý prapor (i když jsou ohromné ztráty při sestupu) se obávám, že alienů musí být více než obvykle, aby se "dostalo" na každého.
    • no prave rakce nejmenovaneho reportera z GC byly, ze je tam prealienovano, cim se ztracela atmosfera ... takze pokud to pojede v modernim "hrac nesmi byt ani na sekundu v klidu", coz je presny opak toho co vetsina hracu, ktere znam chce, tak to bude jen na skodu .. za 6 hodin (jen priklad) hry nepotrebuji 500 zabitych alienu (vojaku, mutantu, cehokoliv s vyjimkou krocanu) .. i stovka je dost ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit