Přejít na výpis diskuzí
První hodiny hraní Metal Gear Solid V: The Phatom Pain značí, že vás čeká něco speciálního
31.8.2015 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Aleš Smutný je CENSORED
-
jj witcher 3 byl ten nejvetsi fail co sem zazil ta grafika tech stromu tomu se smeju jeste do ted *1* *1*
-
Blu-ray, nebo dvd???
-
Skyrim nemám rád, ale Zaklínač se dle mého osobního a čistě subjektivního žebříčku řadí mezi top 5 her, co jsem kdy hrál =).
-
taky mám pocit, že ty největší AAA hry si vždycky zaplatí recenze, recenzentům dají hru k dispozici měsíc před vydáním, a pak vychází všude hodnocení jako 10/10, 9/10 atd. Příklady z poslední doby? Witcher 3, Dragon Age Inquisition, Skyrim atd.
DAI jsem nehrál, ale Skyrim ani W3 nejsou rozhodně desítkové hry a nejsou ani nijak zvlášť výjimečné. -
ale ta limitovka PS4 je naprostý luxus, to ti závidím, nechceš vyměnit za klasickou černou??? *15*
-
Kojima málokdy zklamal(vlastně nikdy), ale recenzím už dávno nevěřím viz přehypovaný Witcher 3. Uvidíme, co se ze hry vyklube.
-
Tak jsem si objednal to sparťanský PS4 Nikdy jsem MGS nehrál, ale díky tý limitce ho dneska zkusím. Za půl hoďky to přivezou.Docela se bojim, aby mě to bavilo, když jsem předešlý díly nehrál. Hrál jsem tedy chvilku MGS4 na PS3, ale nějak mě to nechytlo, asi proto, že o tom příběhu nic nevim a hlavně mě to nebaví studovat.Je to na můj vkus moc složitý a nepochopitelný. *7*
-
to fakt vyšlo na PC na blu ray disku? Neverím...Ináč to je riadny podvod, ja som si teraz bol po mad maxa a má to 4 dvd a v pohodičke sa to dá nainštalovať cez dvd, kedže sťahovať 25 gb by mi trvalo asi 3 dni :D
-
Ona speciální už je sama osobě instalace? to jako vážně 9mb a zbytek dotáhnout? Z DVD byste to měli o hodinu rychlejc... servery beztak pojedou naprd že... a člověk by řekl že ho dneska už nic nepřekvapí. ( teda neřekl no).
-
Stylový by bylo, kdyby to prodávali na šesti disketách.
-
To je pro ty co by si nikdy nekoupili digital *1*
-
pc master race
-
vzdycky kdyz slysim, ze nekde dela dojmy z hrani na pr akci poradane vydavatelelm (jeste lepe kdyz rekne jake to super tretky dostal, nebo se najedl), tak si tam k tomu nadpisu nejak tak mentalne pridam to pr sdeleni
-
Speciální je prý také krabicová verze co jsem četl :D
Blu-ray s 8mb instalačkou Steamu -
Už Ground Zeroes mělo na demo obrovskou znovuhratelnost a u Phantom Pain to platí desetinásobně. Jinak to zatim vypadá že CENSORED je opravdu CENSORED. Zrovna jsem se dostal do Afriky a baví mě to čím dál víc, taková hra tu dlouho nebyla. Opravdu mistrovský dílo.
-
"V MGS5 odehráno cca 12 hodin a zatím se ta desítková euforie nedostavila." Tohle píše. Kde tam vidíš "totální blbost", nepochopím.
-
'' V MGS5 odehráno cca 12 hodin Působí to spíš jako slepenec nenavazujících random misí
Ale jinak jsou to mise typu: zachraň rukojmí, zabij generála, najdi tajnou zbraň... navíc se i stále dokola opakuje prostředí. '' -
Mhm, psal, že by tomu nedal desítku, ale tvoje interpretace je minimálně také zajímavá. Ach ano, jak si mohou dva lidi dovolit mít mírně odlišný názor na jednu hru, že?
-
aha a hlavně že olejnik na twitteru řikal že to je totalni blbost :D