Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    výtečná alternativa"


    To je blábol, doufejme že hodně lidí se takhle ještě neřídí jediné cvo chápu mrknout na "Youtubry který rozeberou HW a jiné věci pak ještě walkthrough když nevím co a jak ale jinak vůbec,Možná online abych věděl jak hrají jiní ale koukat na hry pche at prostě kdo nechce hrát nehraje ale nevymlouvá se na čumění na YOUTube, hry nejsou nějak extra NEDOSTUPNÁ zábava, aby to bylo jen pro vyvolené.

    • Nejsmutnější je to, že lidé co koukají na to jak hraje někdo jiný už dávno není tím největším zvěrstvem. Už roky jsou lidé ochotní dokonce platit za to, že tu hru nebudou hrát - protože mikrotransakce kterými přeskočíš grindování a jiné paywall nejsou v principu nic jiného než placení za to, že to nechci hrát a za peníze to přeskočím. Takže ještě zaltí "hráči", který na to aspoň kouknou :-D

      • Jak kde. Třeba Company of Heroes 2 a zamčení generálové s tím, že ti každé 3 výhry padne bedna s se skinem nebo bonusem typu 1% přesnosti pro jednu konrétní jednotku je fakt super, ještě ti může padnou 500 herní měny s tím, že na generála potřebuješ asi 15 000. Generál padnou může, ale šance je malá. Osobně si myslím, že tohle může funguovat jen u F2P a skinů. Cpát to do AAA hry a zamykat obsah je zvěrstvo nejvyššího řádu.

        • To jo. Ale to neznamená, že se to neděje. Vždyť celé GTA Online se postupem času přeměnilo právě na hru, kde lidi platí za to, aby to nehráli. Chceš udělat heist na kasíno? Fajn... dostaneš hromadu otravných set up misí, které jsou jednak nudné, druhak trvají dlouho a do třetice ti je snadno griefeři zhatí. Ale můžeš zaplatit za to, že je nebudeš hrát. A lidi jsou za to, že to nebudou hrát, ochotní zaplaitt. Chceš lítací motorku s homing raketama? Můžeš na to desítky hodin grindovat a doufat, že ti to padne v rámci výzkumu. A nebo si můžeš zaplatit, za to, že ty grindovací mise nebudeš hrát a dostaneš to hned. A opět - lidi platí jak mourovatí, aby to nemuselí hrát.

          Skoro jakákoliv hra s mitrotransakcema je na tom postavená. Udělat ji takovou, že lidi raději zaplatí, aby jí kusy přeskákali. Assassins Creed? Můžeš to hrát normálně. A nebo si může zaplatit rychlejší levelování, aby jsi nemusel tolik grindovat. A opět - lidi platí jak mourovatí, za to, že to nebudou tak dlouho hrát.

          Na jednu stranu prostě geniální bussiness plán. Proč dělat super hru, která bude tak zábavná, že se u ní budou lidi dobře bavit poté co si ji za jeden poplatek koupí. Když ji můžeš narvat hromadou nudného obsahu a periodicky účtovat peníze za to, když to někoho nebaví :-D

    • Já tohle taky nechápu. Občas se podívám, ale spíš na komentované video kompiláty typu "upcomming city builder games", pak má člověk větší přehled co vychází za hry i mimo AAA a pokud vypadají nadějně, tak pak před nákupem mkrnou, k někomu, jak to vypadá v pohybu. Ale nějak nechápu potřebu cíleně sledovat někoho konkrétního pravidelně. Já vyrůstal v době, kdy jsme se u jednoho PC střídali a vrchol byl, když jsme hráli dooma nebo wolfa tak, že jeden chodil a druhý střílel a otevíral dveře. Případně jsme ničili klávesnice u mortal kombatu nebo olympiády a samozřejmě nikdo nechtěl být ten kdo jen kouká. Dneska mají synovcové každý iphone, tablet, xbox, chytrou TV, k babičce můžou na pc, protože doma je na mac nepustí, ale stejně skončí na YT a aktivně hrají minimálně, prý je to moc "pracné" a je zábavnější se jen koukat a pak mi ukazují "super hry" na telefonu, prý že tam jsou fajn hry - posledně jsem viděl nějakou kopii pongu s novým faceliftem... ale PC je pro ně v 10 letech moc složité, zkoušel jsem OTTD a to nedopadlo dobře, přitom já tam zvládal tahat koleje už ve školce, po tom co mi to tenkrát táta nebo brách rozehráli, abych nezbankrotoval.

      • kostejnesmrtelny

        Hraní her moc pracné? To je hláška roku...

        *hlasitej smích s krajně vyděšeným pohledem*

        • Taky jsem nechápal, asi už stárnu a dnešním dětem nerozumím.

  • LessPh

    Já myslím, že koukat na YT na hry je úplně v pohodě, já začal v době CoD:MW2, protože jsem chtěl být lepší.. a bylo to super období pro mě, nasával jsem angličtinu, zlepšoval se ve hře, měl svoje oblíbené YTubery, kteří byli propojení v té době na Machinima.

    Dneska po více jak deseti letech a změně herního repertoáru, založení rodiny a změny produkce videí na YT (videa těsně nad 10 minut), stále sleduji všechny tituly, které mě zajímají. Proč? Protože jedu sandboxy, strategie, Xplane a jak se říká jedna ukázka je více jak 1.000 slov.

    Pokud hledáte kvalitní obsah, tak na CZ YT ho nehledejte. A od každého titulu se dá najít vždy "YTuber", který Vám bude vyhovovat. 

    YT a odběry je můj každodenní chleba, kterého jsem se za ty léta ještě nepřejedl.. jen měním obsah s tím jak stárnu...

  • jindra.veliky

    Nekoukal jsem ani na jednu. Maximálně ty hodinový letsplaye od Českých webů. Jinak bych asi chcípl nudou i kdyby byla hra sebelepší. Přijde mi to jak "koukat" se na filmy tím způsobem, že bych si přečetl titulky bez obrazu. A navíc snad neexistuje někdo, kdo dělá tyhle videa bez stupidních řeči. 

    • Co, hry? Najdi si na YouTube "Gamer's Little Playground"

      Co sem se definitivne vykaslal na vselijake praktiky chodim tam pokud me hra zajima dost na to abych se rychle mrknul na pribeh ale ne dost na to abych za ni vyplaz prachy.

  • Minuly tyden jsem mel v kvizu na bonuswebu ze znalosti youtuberu 64% 😂 asi 4x jsem se trefil nahodou a pak tam bylo par tech nejznamejsich, takze to neni zase takova ostuda. Chci rict, ze pruchody her kdyz nepotrebuju navod nebo se podivat jak gameplay vypada, tak na to nekoukam. Na prvni video si urcite nevzpomenu, za to redakci cenim👍 ale jak pise Adam o Hearthstonu, taky jsem prestal hrat, ale myslim ze neni den kdy se pred spanim nepodivam co zase Kibler, Dekkster a dalsi zase nevymysli za super komba 😎

    • TheSuffering

      Já myslím, že je hlavně problém ten, že jsem ještě nenašel žádného normálního youtubera, který by své playthrough video dokázal komentovat dostatečně kvalitně a zajímavě tak, jak se to občas podaří u některých sportovních útkání klasickým televizním moderátorům. Speciálně tady v Čechách je to neskutečný odpad, kde frčí hlavně vulgarismy, protože to přeci děti předškolního věku vyžadují.🤮

      • 0011

        PrinceofMacedon a jeho videa o Rome total war jsou vyloženě exkurz do historie a taktiky a určitě by se na platformě našlo víc podobných, ale moc jich není a u nás takhle fundovaný lidí nejsou vůbec, respektive se nevěnují komentovanému hraní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit