Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukam na to porad snih samej, tak me napada jestli to udelaji zajimavejsi a treba se stane ze mu to oklouzne at uz na strome nebo na skale a bude tam nejakej malej cas kdy bude potreba zmacknout nejake tlacitko aby se znovu chytil. Pac jinak to vlastne bude porad to same jen v jinem prostredi, kdyz to nebude vyuzivat vlastnosti prostredi jako takoveho.
  • Hairy_Ass
    Prostředí by mě docela zajímalo, ale zatím z toho vidím jen další oslavu americké demokracie vs zlá imperiální Británie. Třeba to nakonec bude zajímavější, ale ze zkušeností z dosavadních dílů AC mi vychází, že se opět bude hrát na dobro a zlo.
    • To by mne celkem zklamalo. Doufám že nemáš pravdu :). (neber si to osobně)
      • Hairy_Ass
        Já taky doufám, ale tenhle trailer mě nepřesvědčil.
        • Nejsou to videa jako na předešlé AC, špatně sestavenej trailer nedělá špatnou hru a i naopak :-D
  • Krtecek-GT
    Víc se mi teda líbilo prostředí předešlých dílů, ale je pravda, že už to chtělo změnu. Po počáteční nedůvěře se už i těším, ale moc se mi nelíbí grafický engine. Neříkám, že hra musí vypadat jako Crysis ale na tom enginu už se zub času podepsal
  • http://www.youtube.com/watch?v=-GHX8dvuFUQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit