Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muzyka at tahne do <>. Na poslednich RPG s Bioware dohoukali co se dalo.
  • keď to bude iba na Origin-e a nie na Steam-e, tak si to buď nezahrám vôbec, alebo iba warez, to hovorím otvorene a už teraz. Generals bolo vynikajúce, aj keď na to svojho času dosť ľudí nadávalo. Dvojka bude super ak EA nič nesprzní, čoho sa obávam že sa predsa len stane (viď RA3, C&C4). ale uvidíme...
    • jindra.veliky
      a komu to cpes ze se ti na hdd nevejde dalsi program? hlavne ze tam mas sam urcite tucet dalsich chujovin ale stejne doufam ze tam daj LAN abych mohl zase smazit s kamosem pres hamachi *2*
      • vojsť sa hravo vojde, ale bordel typu Origin na môj disk nepatrí. A čudoval by si sa, na rozdiel od iných na mojom disku by si "chujoviny" nenašiel, aj keď na môj úložný priestor okolo 7TB by sa toho zmestilo dosť ;)
        • Ty ses urcite spletl - ty mas tech tera urcite 10.
  • Konečně zase hra na kterou se těším... Hlavně žádné experimenty jak s Tiberiem a bude to ok. V absenci nutnosti míti ORIGIN asi doufám marně co :(, to je sr..ka až to bolí *16*
    • Ty aplikace jako jako Steam a Origins které musíš mít zapnuté jsou fakt otravné.Hlavně do toho dávají další a další přídavky takže se to pořád patchuje,nabízí to reklamy a je to dosti debilní :)

Proč není nějaká light verze který by sloužila pouze jako doplněk ke hře.Kde by byl chat,statistiky,a další věci co by podporovaly hru zejména v multiplayeru.Opravu nechápu proč tam musí běžet takto velká opravná aplikace.

-Když to dokáži vyřešit piráti tak to by to měli dokázat i výrobci.
      • smejki
        ve steamu si můžeš ty reklamy vypnout *3*
        a steam se patchuje asi tak jednou za dva měsíce, no prostě furt. a stojí to asi 30 sekund času
        • No to mas zajimavou verzi.
          Me pri hrani her co mam pres Steam kazdou chvily vypadne cela sluzba - servery Steam nejsou k dispozici...blabla, nebo sluzba Steam potrebuje byt restartovana....blablabla.
          Da se to prezit, ale je to slusne otravne - coz se nemuzeme divit, kdyz to buzeruje opet platici zakazniky.
          • tak to máš pekne na prd internet, alebo zabugovaný PC, pretože ja hrávam na Steame denne a žiadne takéto veci nepozorujem.
            • smejki
              a co tam hraješ, že jsem tak smělý?
            • Ne internet naprd opravdu nemam. *1*
              Predevsim vypadek postihuje i lidi co hraji se mnou onu hru a maji jineho poskytovatele.
          • smejki
            tak toto není normální chování.
            za tři roky steamování jsem měl asi hodinový problém s nedostupností steamových serverů asi čtyřikrát. pokaždé, když byly hromadné slevy a všichni kupovali jak diví -> pochopitelné.

zkus si v nastavení steamu změnit preferované servery a nech si zkontrolovat vlastní síť.

jinak jsem si tedy zjistil ty updaty klienta:
            8 Dec 2011 - 12 Nov 2011 - 4 Nov 2011 - 1 Nov 2011 - 12 Oct 2011 - 7 Oct 2011 - 27 Sep 2011 - 22 Sep 2011 - 9 Sep 2011 - 6 Sep 2011 -
            6 Sep 2011 - 2 Aug 2011 - 26 Jul 2011 - 12 Jul 2011 - 2 Jun 2011 - 13 May 2011 - 25 Apr 2011 - 18 Apr 2011 - 16 Apr 2011 - 22 Mar 2011 -
            3 Mar 2011 - 24 Feb 2011 - 11 Jan 2011
            23 (slovy dvacet tři). vsadím boty, že některé ani nepotřebovaly restart. některé byly dokonce tak rychle po sobě, že člověk mohl stáhnout jen poslední update, který ty předešlé samosebou obsahuje.
          • Vážně? Za dva roky hraní MP Red Orchestry jsem se Steamem neměl ani jeden jediný problém. Poslední rok jsem si sem tam hrál Men of War a jedině ocenuji, že hra je v každém okamžiku s posledním updatem a nemusim zjištovat, kde stáhnout poslední.

Jestli mi v něčem Steam a Origin vadí, tak to, že se mi skrze něj může někdo štourat v počítači a stahovat audity. Soukromí nadevše. Jenže to bysme si asi nic nezahráli.
  • No ja a muj milenec Reitak sme zastanci Ati karet *14*
    • Drak_1
      A už si trápny jak Dedové vyšmatlané boty !!!!
      • No kým tu buznu budeš takto kŕmiť, tak sem chodiť bude, to si buď istý *7*
  • Jelikož je to na Originu tak si to asi nezahraji i když vlastně jsou i jiné alternativy...
    • ¨Najdi si mladou milenku
      • to drak
    • Drak_1
      Ja nemám rad ani Origin ani Steam ale aj tak ich používan lebo chcem hrať hry ktore ponukaju . Nemam rad ani robotu a aj tak každe rano vstavam a idem makat :)
      Nemam rad svoju ženu a aj tak ju sem tam vyprášim *1* *1* *1* *11* *11* *11*
  • Bylo by hezký, kdyby opustili to tradiční schéma rts, a zaměřili se na strategii ve stylu company of heroes, která je podle mě dodnes nepřekonanou hrou svého žánru. Jak už je to dlouho? 5 let?
    • smejki
      a což takhle si na tohle udělat další díl CoH a zbytečně neměnit principy, které C&C značka představuje?
      Přijít s něčím novým, vlastním, prosím. Ale proč se měnit po nějakém vzoru? Dyť těhle debilních neinvenčních transformací a restartů je plný herní průmysl.
      • CoH je dle mě nejlepší strategie co kdy byla, ale proč ho tahat do CnC, taky nevidím důvod.
    • ani jeden se nechováte na svůj věk, když už se odvoláváte na starý klasiky
    • A mimoto překonaná je dávno, jelikož inteligence nepřátel byla někdy naprosto skvělá (poslala pěchtu na tanky, nechala se zabíjet artilérií, i když o metr dál už byla mimo dostřel)
    • Jen hlavně, ať to neskončí jako Poslední díl Tiberia *7* .
    • A proč by proboha měli upustit? Aby z toho udělali sračku jako poslední Tiberium, které je herně tak pro 2leté dítě bez mozku a po lobotomii? Každý nemá rád tento styl jako ty, naopak u Generals to udělat, tak většinu pořádně naštvou, protože by to mělo s Generals stejný akorát název. takové lidi jako ty miluji.....Kvůli takovým totiněco, co funguje skvěle se překope, aby to fungovalo katastrofálně a zcela jinak než v původní koncepci. A to říkám jako fanoušek nové DoW II, kde se původní koncept předělal z původní RTS, kde se staví na taktickou RTS pouze s hlavní základnou.
      • páni! netušil jsem, jak nevinou poznámkou, že by to prostě chtělo nějakou inovaci vyvolám takovej flame:D. Nechtěl jsem tim říct nic jinýho, než že by to chtělo nějaký oživení, než variaci na starý klasiky v jiným kabátu. Neřikám, že jsou špatný, ale já mám rád ve hrách inovace, novoty a překvapení. nic víc. tiberium jsem nehrál, CaC generals velmi dávno. CoH mě bavil právě tím, že nešlo tolik o počty a suroviny ale víc o taktiku (debaty o rozdílech mezi RTS, RTT atp. mě nebaví, důležitá je pro mě hratelnost).
        • Musis sa najprv pozriet ako je robena jedna aj druha hra. CoH je vlastne Codename: Panzers alebo Sudden Strike doplneny o stavanie budov a vyrabanie jednotiek. takze ked sa to tak vezme, CoH je vlastne "jednoduchsi" koncept spominanych dvoch a im podobnych hier, kde ked si stratil jeden tank, tak si daval restart misie. v CoH si proste vyrobis dalsi. C&C je klasicky styl postav, nataz, vyrob a znic, kde koncept CoH NIKDY fungovat nebude.

Okrem toho C&C:ZH za generala Alexandra sa vacsinou hra zakopovo kedze ma tak upravene jednotky a hlavne superzbrane a obranu zakladne *1*
        • Kámo, CoH je nejlepší, ale radějc bych viděl CoH2 od Relicu, než Company of Conquer od EA s Originem.
      • Mno, vidno ze ty jsi CoH nevidel ani na obrazku.... srovnavat hry jako CoH a C&C je jako srovnavat jabka a hrusky. CoH byla RTS v pravem slova smyslu, a proto jak pise clovek na ktereho reagujes, je dodnes neprekonana. C&C byla vzdy pseudo RTS ve ktere slo jen o to natezit co nejvice surovin, pul hodiny se zakopat, postavit armadu kterou kdyz rozhejbes tak ti shori komp.... Zkus tohle treba v SC2 nebo CoH a za 5 minut te oponent vymaze. RTS ma byt strategie, kde clovek ma premyslet co, kdy, kde atp pouzit, a v C&C je to opravdu jen o tom kdo se lip zakope a rychleji postavi vic panacku. Zkus nekdy CoH abys vedel co je strategie, ty 2lety decko po lobotomii....
        • XorxoxTalarius
          Musim te sklamat (zasadni strategii za Brity je v CoH zakopavani), ale ten samej system plati i v CoH ... kdyz hraji za Wehrmacht, tak mi staci se zakopat, pockat a pak jenom prevalcovat nepritele lvl 3 tanky ... je bez sance. A muze se tak maximalne stourat v nose a premyslet kde udelal chybu ;)
          • Ne tak docela. Před ToVem to řekl bych dobalancovali skoro nejlíp za celou dobu. Nerfli o dost britskou defku, ale pořád šli hrát vyrovnaně a wehrmacht šel dostat ofenzivní hrou poměrně lehce když kempil-hrál jsem hlavně 1v1, ale platí všude, byť je to trochu relativní díky některým mapám. Jenže ToV balanc pokazil novýma jednotkama. Nicméně pořád platí to, že kempení nic neřeší a lepší hráč jej prolomí když ví jak na to. I blbej kemperskej Sheld jde vyřešit rushem za 10 minut.
        • TondaCZ: C&C je klasicka RTS, CoH je RTT (Real-time tactics).
          • Nech ho. On si docela dost plete RTS a RTT, obzvlášť když říká C&C pseudoRTS a neví, že tento koncept RTS byl už někdy v roce 1996 u prvních AoE, Sc či Warcraftu. To nějaký CoH ani nevěděl, že bude.....Ale necháme ho přitom, že je to jediný, správný druh RTS a ne RTT.
            • Jelikož nemůžu na tebe reagovat, budu reagovat na sebe. Ty víš kolik mi je, ty šášulo? Dunu jsem hrál taktéž, ale i tam je pokud si vzpomínám základní pilíř suroviny, stavba základny+jednotek, Žádmý CoH systém....tudíž ti nějak pokulhává to "klasické" RTS....
            • Hele doborniku, kdyz ty jsi tahal kacera ja hraval Dunu 1 a 2, RA1 atd....tak se jdi kasat do skolky jak jses zkusenej a starej :) Hraj si co chces, s vsevedama se nema smysl o necem bavit. rekl jsem co si myslim, ze ty muj nazor nesdilis chapu, tak si hraj svuj diamont s neexistujicim RealID a uz me nech byt :) Mej se.
        • Tak v SC 2 to zkusím naprosto s přehledem, jelikož hraji všechny ligy(1 vs 1, 2 vs 2 atd) v Diamont, tudíž hrát umím. A pokud vím, tak žánr RTS byl přesně jako C&C, natěž, postav, zaútoč. CoH je pouopouhá modifikace. SC 2 je klasická RTS, AoE je klasická RTS. Něco si o tom zjisti než začneš něco psát o klasických RTS. A nikdo tu nic nesrovnával, když neumíš ani pochopit psaný text. Původní autor chtěl změnu konceptu RTS u C&C, což by s ní udělalo naprosto jinou hru, která má společný pouze název. A poud by jsi skutečně hrál dobře SC 2, tak by jsi veděl, že i tady jde použít styl C&C....
          • Opravdu nechápu co si mam myslet, když vidim skratku SC2, nějaký id*ot z toho udělal Starcraft, což je blbost jelikož je to Sc2, SC2 je Supreme Commander 2, což je nehorázná sra*ka. Takže doufám, že se bavíme o Sc2 a ne o SC2. Nechápu proč si to lidi furt akorát komplikujou. *7*
            A teď k tomu. CoH je možná dobrá hra, ale nestrkejte stejný gameplay do CaC. CaC nikdy nebyl o tomhle "CoH" stylu, a pro mě je naproto nudný. Nejlepší by bylo kdyby udělaly Generalsy s podporou novějších systémů, lepší grafikou A MOŽNÁ lehkou úpravou jednotek. To by se mi splnil sen. *5*
            • No v tom spěchu píšu velké SC, samozřejmně mslím Starcraft, Supreme jsem vydržel hrát 4 mise a pak jsem to zvesela vrátil kamarádovy
          • Natoc mi video kde jsi schopny se v SC2 zakopat a vyhrat :)))) Ty DiamonTe :) Chci tvoje RealID a videt jak s takovyma zvastama hrajes v diamond lize :)) Jiste. Ale neva, nebudu tu resit detinske utoky. Zahraj si CoH a pak mluv. Podle me kazdy kdo tu jakymkoliv zpusobem napada CoH ho nehral, protoze osobne neznam nikoho kdo ho hral a pak se mu nelibil. To jsou reci lidi kteri ho proste nehrali. a co se tyce C&C.... Jestli udelaji dalsi klon generalsu 1 nebo RA, akorat to obliknou do novyho kabatu.... S tim teda diru do sveta neudelaji. Pokud chcete Generalsy hrajte je, osobne pochybuju ze v roce 2012 nebo 13 nekdo bude delat druhy dil, ktery bude klon toho 1. s hezci grafikou....
            • Tak třeba já. Nelíbilo se mi, že si CoH hraje na něco, co není. Ale já jsem odkojenej věcma jako Close Combat, Combat Mission...jsem holt žánrově trochu vedle.

Souhlasim s tim, že základní koncept RTS má vypadat jako Command and Conquare. Pro mě je nepřekonaným Tiberium sun. Ale srdce bije pro Blizzardovky, přeci jenom tam skutečně nejde o to, volně si stavět, ale přemýšlet co.
            • Proč bych ti mněl něcodávat? Nevidím důvod, já jsem napsal jenom fakta a nemám důvod natáčit či dávat svoje ID, kdo mně zná najde, kdo ne á smůlu. Jak? Víš, třeba když hraješ 3 vs 3. Dva jedou klasicky třba 4gate a 8pool a mastí do nich jednotky a chrání Tě, ty mezitím postavíš 5Void+3gates jako zálohu+2bae základ+3 base na plyn. V 15 minutě už mám 20 Voidů, pokud peřijí spojenci útoky a sami je budou neustále oslabovat a pak je vesele zničíš. Tu máš svůj styl zakopat a vyhrát. V 1 vs 1 to jde taky, ale ve vyšších ligách už sotva, ale i tak se vyjímky dají najít, tudíž nekecej, že to nejde. Proboha my hráči chceme nový Genrals jako "starý" Generals s novou grafikou a příběhem, nechceme hokus pokus jako to předvedl poslední Tiberium, který z tohoho titulu udělal neskutečnou sračku a domů jsem si ho oupil za 49 Kč v krabici, jenom kvůli tomu, abych měl původní celou cérii C&C. A budu jenom rád, když se tomu vyhneš, aspoň nebudu slyšet na mulťáku nadávky, jak to hraju, že ty tento styl nevyznáváš:-D
  • Generals mám, rád, bohužel kvůli jakési nekompadebilitě mi nejedou na novejch widlích (W7) má někdo zkušenosti s rozcházením? na netu jsem prohledal kde co, prohledal mraky návodů, ale stejně to nepomohlo... instalovat win XP se mi kvůli tomu fakt nechce ;)
    • Hele, kompabilita je ti tady uplně na prd, jelikož pokud si pamatuju tak hra měla problém s uložením dokumentů na Win Vista, a ten je podobnej jako Win 7. Doporučil bych prohledat Google na téma CaC Generals + Vista a k řešení by ses měl dostat. Nějak se tam měnil konfigurační program, nebo tak nějak. Možná si to pletu s jinou hrou, ale tak lepší než nic :).
    • S Generals primo zkusenosti nemam, ale u starsich her na Win7 se zkousi tohle. Nastavit kompatibilitu na XP, spustit se Spravcovskym rezimem, nebo ho rovnou ve volbach nastavit, kdyz nic nepomuze, zkusit hru spustit a ve spravcich uloh (ctrl+alt+del) vynutit jen jedno jadro CPU.
    • Predpokladam ze rezim kompatibility jsi zkousel?
      • jj, doplním, že při několikahodinovém řešení jsem se dostal pře minimálně tři různé chyby, abych nakonec skončil u hlášky že nemám kompatibilní grafiku... chápu grafika je o mnoho let mladší než ta hra, ale to u většiny her není problém ;)
        • jindra.veliky
          no nvm zkus piratskou verzi ja treba u takovyho far cry 1 mi to neslo na windows 7 a pak ale na netu nasel verzi trochu upravenou a slo to a to sami soldier of fortune z dvd mi to neslo a pak stahla sla a pritom to nebyla upravavovana verze ^^ *6*
          • samozřejmě používám pirátskou verzi (originál, který samozřejmě vlastním, bych stejně crackoval protože nemám rád DVD v mechanice) no uvidíme až bude chuť zkusim to znova, třeba mi bude přát štěstí a konečně si to zase zahraju ;)
            aby to bylo ještě komičtější tak se jedná o edici first decade (jak originál tak stáhnutá) a red allert který na ní taky je jsem rozjel díky )pravě konfigu jsem to rozjel s rozlišením 1920 * 1200 a pak je na to úžasnej pohled... i po těch letech se to hrálo náramně. S tím se u generalsů můžu rozloučit...
            • filias: ceska verze FarCry ? Ano byla. A i ta Vista byla ceska. Instaloval jsem tu hru u kamarada na notebooku a nebyl sni ,zadnej problem. Netvrdim ,ze si sni nemusel mit problem ,ale to mohla bejt ciste zalezitost ciste u tebe. Instaloval jsem pravou originalku ne tu verzi co byla u Levelu. Ta levelacka verze byla uz opatchovana tak si netroufnu rict ,ze bych ji rozchodil. Ale ja mel jeste od Playmena tu puvodni verzi 1.0 a tam se 64bit patch instaloval uplne v klidu. Bez nej to tusim taky neslo.
          • filias
            Ceska verze FarCry nebezi na 64b systémech je to ozkoušeno - nainstaloval jsem si pirátskou a DVD jsem měl k ověřování v mechanice - tedy hráno bez cracku. (testováno na Vista64)
            Ale s Generals jsem měl problémy vždy....
            • filias
              Copa-k: Byla to taky česká verze?
            • rancor1223
              Copa-k: Píše se Vista, ne Wista...
            • filias: ja teda FarCry na hral na 64 bitovejch wistach uplne v pohode. Nainstalovanej 64bit patch a jelo to v cajku.
  • No těším se:) Generals jsme smažili docela dost, pak vyšli nové Tiberiové války, 4 byla naprostá sračka, a na Generals se poněkud zapomělo, ale hlášky zůsaly: I am hungry:-D
    • filias
      CaC jsem zkoušel několik. Nejlepší byly Generals, Tiberimu Wars byly taky dobře hratelné.... Red Alerty nic moc a z těch starších jsem taky nadšen nebyl. Poslední inkarnace se mi vysloveně hnusila - to bych nehrál ani zadarmo....
      Jak dopadnou nový Generals, to si opravdu nedokážu tipnout. Zatím převládá mírný optimismus.
  • To bude pecka :-P ...... AK47 for everyone !!!! xD *14*
  • smejki
    HW nároky - "ATI Radeon 3000, 4000, 5000, 6000"
    údaj jak noha *7*
    • Právě jsem si říkal, kterou zrovna vyndám ze šuplíku :D
    • Tak se jim nechtělo vypisovat jednotlivé řady:-D
      • Asharak
        No myslím, že kdyby vypsali HD 4850, HD 5850, HD 6850 tak by to vyšlo nastejno *3* (cca)
        • Já mám ale HD 4670:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit