Přejít na výpis diskuzí
První info a hardwarové nároky C&C Generals 2
12.12.2011 | levis
124 příspěvků
-
HW nároky - "ATI Radeon 3000, 4000, 5000, 6000"
údaj jak noha *7* -
-
Právě jsem si říkal, kterou zrovna vyndám ze šuplíku :D
-
Tak se jim nechtělo vypisovat jednotlivé řady:-D
-
-
No myslím, že kdyby vypsali HD 4850, HD 5850, HD 6850 tak by to vyšlo nastejno *3* (cca)
-
-
Já mám ale HD 4670:)
-
-
-
-
No těším se:) Generals jsme smažili docela dost, pak vyšli nové Tiberiové války, 4 byla naprostá sračka, a na Generals se poněkud zapomělo, ale hlášky zůsaly: I am hungry:-D
-
-
CaC jsem zkoušel několik. Nejlepší byly Generals, Tiberimu Wars byly taky dobře hratelné.... Red Alerty nic moc a z těch starších jsem taky nadšen nebyl. Poslední inkarnace se mi vysloveně hnusila - to bych nehrál ani zadarmo....
Jak dopadnou nový Generals, to si opravdu nedokážu tipnout. Zatím převládá mírný optimismus.
-
-
Takže k rozjetí budeme potřebovat nějakej procesor a nějakou grafickou kartu. To by jeden neřek *8*
-
At už z toho EA udělá jakoukoliv sračku, originální CaC to nikdy nepřekoná. Westwood je Westwood.
-
-
Byl.
-
plně a nekopromisně souhlasim :)
-
-
Jelikož je to na Originu tak si to asi nezahraji i když vlastně jsou i jiné alternativy...
-
-
¨Najdi si mladou milenku
-
-
to drak
-
-
Ja nemám rad ani Origin ani Steam ale aj tak ich používan lebo chcem hrať hry ktore ponukaju . Nemam rad ani robotu a aj tak každe rano vstavam a idem makat :)
Nemam rad svoju ženu a aj tak ju sem tam vyprášim *1* *1* *1* *11* *11* *11*
-
-
bude to na Origin => nebude to v mojom PC *2*
-
-
a EA sa bude cudovat, kolko ludi si na tuto hru zozenie crack :)
-
o lamu v MP min
-
-
Jako čemu se divit. Sice chápu, že chtěj shrábnout maximum prachů a mají tendenci nám vnucovat svou platformu, ale stejně tak je pochopitelné, že zákazníkům to nemůže být jedno. Osobně jsem si po letech zvykl na Steam, který je už docela dopilován a poskytuje spoustu dobrý služeb. Z počátku s ním sice byly potíže, ale teď po letech je to kvalitní služba.
Origin jsem si nainstaloval kvůli BF3, ale hned od samého začátku jsem byl znechucen. Chápu, že nový software může být zabugovaný, ale já ho nechci betatestovat. A EA ze mě - platícího zákazníka, dělá nuceně BETATESTERa. Ať si Origin testují na starých hrách, které tam dají zdarma. Já si koupil BF3, chci si jej bez komfortně zahrát a víc nic. Hodně jsem váhal, že to nemůžu mít na Steamu ... -
Zaujímavá dedukcia, vážne. Každopádne ja si od EA nasierať na hlavu nenechám *3*
-
-
-
Konečně zase hra na kterou se těším... Hlavně žádné experimenty jak s Tiberiem a bude to ok. V absenci nutnosti míti ORIGIN asi doufám marně co :(, to je sr..ka až to bolí *16*
-
-
Ty aplikace jako jako Steam a Origins které musíš mít zapnuté jsou fakt otravné.Hlavně do toho dávají další a další přídavky takže se to pořád patchuje,nabízí to reklamy a je to dosti debilní :)
Proč není nějaká light verze který by sloužila pouze jako doplněk ke hře.Kde by byl chat,statistiky,a další věci co by podporovaly hru zejména v multiplayeru.Opravu nechápu proč tam musí běžet takto velká opravná aplikace.
-Když to dokáži vyřešit piráti tak to by to měli dokázat i výrobci. -
-
ve steamu si můžeš ty reklamy vypnout *3*
a steam se patchuje asi tak jednou za dva měsíce, no prostě furt. a stojí to asi 30 sekund času -
-
No to mas zajimavou verzi.
Me pri hrani her co mam pres Steam kazdou chvily vypadne cela sluzba - servery Steam nejsou k dispozici...blabla, nebo sluzba Steam potrebuje byt restartovana....blablabla.
Da se to prezit, ale je to slusne otravne - coz se nemuzeme divit, kdyz to buzeruje opet platici zakazniky. -
-
tak to máš pekne na prd internet, alebo zabugovaný PC, pretože ja hrávam na Steame denne a žiadne takéto veci nepozorujem.
-
-
a co tam hraješ, že jsem tak smělý?
-
Ne internet naprd opravdu nemam. *1*
Predevsim vypadek postihuje i lidi co hraji se mnou onu hru a maji jineho poskytovatele.
-
-
tak toto není normální chování.
za tři roky steamování jsem měl asi hodinový problém s nedostupností steamových serverů asi čtyřikrát. pokaždé, když byly hromadné slevy a všichni kupovali jak diví -> pochopitelné.
zkus si v nastavení steamu změnit preferované servery a nech si zkontrolovat vlastní síť.
jinak jsem si tedy zjistil ty updaty klienta:
8 Dec 2011 - 12 Nov 2011 - 4 Nov 2011 - 1 Nov 2011 - 12 Oct 2011 - 7 Oct 2011 - 27 Sep 2011 - 22 Sep 2011 - 9 Sep 2011 - 6 Sep 2011 -
6 Sep 2011 - 2 Aug 2011 - 26 Jul 2011 - 12 Jul 2011 - 2 Jun 2011 - 13 May 2011 - 25 Apr 2011 - 18 Apr 2011 - 16 Apr 2011 - 22 Mar 2011 -
3 Mar 2011 - 24 Feb 2011 - 11 Jan 2011
23 (slovy dvacet tři). vsadím boty, že některé ani nepotřebovaly restart. některé byly dokonce tak rychle po sobě, že člověk mohl stáhnout jen poslední update, který ty předešlé samosebou obsahuje. -
Vážně? Za dva roky hraní MP Red Orchestry jsem se Steamem neměl ani jeden jediný problém. Poslední rok jsem si sem tam hrál Men of War a jedině ocenuji, že hra je v každém okamžiku s posledním updatem a nemusim zjištovat, kde stáhnout poslední.
Jestli mi v něčem Steam a Origin vadí, tak to, že se mi skrze něj může někdo štourat v počítači a stahovat audity. Soukromí nadevše. Jenže to bysme si asi nic nezahráli.
-
-
-
-
-
Generals jsem měl rad, otázkou zůstává, jestli sequel přinese obdobný prožitek jako původní Generals.
Přece jen už je to nějaký ten pátek, kdy vyšla jednička a věci se od té doby ubírají různými směry. -
-
generals bol dobry az po datadisku. to bola pecka podla mna
-
Dvema slovy: akcnejsi, filmovejsi.
Ono tech smeru, kam se hry ubiraji zas tolik neni ;)
-
-
To bude pecka :-P ...... AK47 for everyone !!!! xD *14*
-
pro zkrácení čekání doporučuju sáhnout po konverzi starých Generals. Cold War Crisis je pro mě subjektivně nejlepší mod do Generals,který kdy vyšel http://www.cold-war-crisis.de/wbboard/portal.php . Kdo má rád reálné,historické jednotky Studené války zakomponované do RTS,navíc defacto se stejným ovládáním jako Generals určitě neprohloupí
-
-
dobre ty *15*
-