Přejít na výpis diskuzí
První informace o NHL 12 - v hlavní roli fyzika
24.5.2011 | levis
56 příspěvků
-
Hmm dalsi sra*ka v poradi ted se nebudou lamat jen hokejky jak paratka ale jeste brankarum budou padat helmy... Nevim EA a jejich recyklacim uz davno neverim...
-
hrál jsi nhl 09(pc) a nhl 09 (xko,ps3) na gamepadu? pak víš jaký je rozdíl
-
Na konzolích se to hlavně recykluje pořád dokola. Tam mohli vzít 4 roky starou verzi, každý rok přihazovat DLC s aktuálními sestavami a balíkem nějakých drobných vylepšení a hodit to za $15 (byť teď dělají to samé, akorát ti to prodají jako novou hru za $60).
Už by to chtělo další generaci konzolí, ať se zase něco děje. -
na co klávesnice?? existuje přece gamepad ne? na něm je to úža
-
hrál jsem obě , ale na xku byla ještě o chlup lepší
-
fifa je uz totazna jak na PC tak i na XKO, takze nevim co tu meles
-
tak zase na konzolích jsou ty sporty přeci jen dál... viz Fifa (pc) x Fifa (xko,ps3), pak i NHL.
-
http://www.gamerevolution.com/news/ea-e3-2011-lineup-revealed-5485 NHL 12 PC věřite??
Každy Pcčkař Věři tomu -
Ja kupujem NHl kazdy rok na X360 ale ovela radsej by som to prijal na PC pretoze komunita a addony ktore by vychadzali hmmm to by bola lahodka.
-
No tak já sporty na pc taky hraju na gamepadu.
-
tak konečně tam dali možnost posunout branku :-) hodně to tam chybělo a že to nevyjde na PC je jen dobře přeci jen ovládat to na klávesnici to nebude to pravé... hrál jsem nhl 92 - 2007 na pc a 08 - 11 už na xboxu a nesrovnatelný rozdíl v ovládání. Sporty by měli vydávat jen na konzole.
-
Bohužel ne. Když na nás EA sere tak máme smůlu.
-
neexistuje nejaka PC alternativa pro NHL jako ma treba fifa (PES) ?
rad bych si nejakej hokej zahral.. posledni nhl9 nema fullhd rozliseni takze se na plazme hrat neda *9* -
Nevíte jestli to vyjde na PC chci si to zahrát! *4*
-
Co bych dal za PC verzi :(
-
žádná zmínka o PC verzi ?? :/