Přejít na výpis diskuzí
První informace o NHL 12 - v hlavní roli fyzika
24.5.2011 | levis
56 příspěvků
-
Každej chce NHL 12 na PC, ale nikdo to neslyší
-
-
Kdyby kazdej chtel tak to je! Kolik sis koupil originalek NHL v zivote???
-
-
Ja vsetki
-
-
*10* přesně tak ... kde jsou ty časy ... *9*
-
-
ja chci nhl na pc!!!!!!!!!!!!!!
*10* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Co bych dal za PC verzi :(
-
Vykašlite sa na neschopných zlodejov z EA a skúste toto:
http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuilt/index.php?showtopic=25
PS:Mám PC aj X360 a s NHL som skončil pri 10tke, Je to stále to isté a pridávajú len drobnosti.
EA je rakovina herného priemyslu a tak sa treba k nim aj správať. -
-
No jak tak koukám na YT na gameplay z toho rebuilt módu, tak opravdu klobouk dolů. Jen se potvrzuje, že 04 byla v něčem vyjímečná. Tohle jsou právě ty hry, které žijí i 7 let od svého vydání *4*
-
-
Už se nemůžu dočkat, jako každý rok. NHL na PC přestalo vycházet z jednoho hlavního důvodu a to jsou addony a modifikace. Proč kupovat další díl NHL, když modifikace udržují hru aktualizovanou, to je potom NHL pro PC naprosto zbytečná. V tomdle EA docela chápu.
-
-
Já si myslím, že o těch modifikacích to vůbec není.. Addony se dělají do všeho co si lidé oblíbí.. Třeba první flashpoint nebo ArmA a taky to vychází pořád. Pro PC by se mělo udělat nové NHL už jen z důvodu aby se zlepšili pohyby a prostě všechno tak jak je to na konzolích.
Hlavně pokud vím tak ovládání NHlka na konzoli je takové, že ovládáte hokejku a zvlášť pohyb to by bylo na PC trochu na nervy :D Ale určitě by to šlo nějak upravit... Hlavně mě nějak uniklo to proč vlastně nhlko už není pro PC :/ -
-
... ovladani zvlast pohybu hrace a "kvrdlani" hokejkou je i v posledni pc verzi - jen na to potrebujete gamepad, ktery ma dve analogove packy ... a zapnout to v nastaveni *2*
-
-
-
žádná zmínka o PC verzi ?? :/
-
http://www.gamerevolution.com/news/ea-e3-2011-lineup-revealed-5485 NHL 12 PC věřite??
Každy Pcčkař Věři tomu -
-
Nevím no. Řekl bych, že je to blbost. I SSX tam má PC v platformách a taky má vyjít jen na konzole. Kéž by, ale neveřím tomu.
-
-
Nevíte jestli to vyjde na PC chci si to zahrát! *4*
-
neexistuje nejaka PC alternativa pro NHL jako ma treba fifa (PES) ?
rad bych si nejakej hokej zahral.. posledni nhl9 nema fullhd rozliseni takze se na plazme hrat neda *9* -
-
Bohužel ne. Když na nás EA sere tak máme smůlu.
-
-
Ja kupujem NHl kazdy rok na X360 ale ovela radsej by som to prijal na PC pretoze komunita a addony ktore by vychadzali hmmm to by bola lahodka.
-
-
Komunita a addony jsou možná jedním z důvodů, proč to na PC nevydávají. Vydali by hru jeden rok a ta by pak díky moderům žila dalších X let po dobu, kdy by se EA snažila o recyklaci svého produktu stylem "nové soupisky+lámající se hokejky=plná cena nové hry" *3* . Škoda NHL2K, vypadalo to nadějně, ale nedopadlo . . .
-
-
Hmm dalsi sra*ka v poradi ted se nebudou lamat jen hokejky jak paratka ale jeste brankarum budou padat helmy... Nevim EA a jejich recyklacim uz davno neverim...
-
-
At mi nekdo vysvetli , proc prispevky jako je tento, jsou v minusu... Fakt uz nevim.. vzdyt je to ku*va pravda!!
-
-
Není to pravda, protože četnost lámání se dá pozměnit a to stejné bude i u bitek gólmanů,padání helem gólmanů i hráčů, prostě u všeho. No, ale jinak žádná velká změna asi nenastane, já osobně bych si přál, aby to bylo víc vtáhnuté do play-off, protože žádná změna mezi play-off a obyč zápasem není, prostě tam hráči vletí a lidi akorát mají šály a to je vše. Chtělo by to, aby byla jiná úvodní animačka, aby hráči měli vousy atd..., prostě si myslím, že by to mohlo být záživnější v play-off.
-
-
Tie hokejky su este OK lebo aj v realy sa dost lamu tie kompozitky su take ze staci prasklinka ktora ani vidiet nieje a pri strele odleti polka hokejky. Ale tie brankarske helmy sa obavam ze kazdy zapas padne golmanovy maska min 1x :( Ale uvidime no.
-
Líp bych to nenapsal... *1*
-