Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na ukázkách ze hry ani na traileru mě absolutně nic nezaujalo... *6*
  • Prostě tragédie. Naštěstí jsou první reakce tak negativní, že už teď je prakticky jisté, že hra vyhoří.
    • Stačí napumpovat dostatek peněz do reklamní kampaně a nejspíš nevyhoří. Pokud i tak vyhoří, můžou za to piráti.
    • Ale no tak, těch 5 lidí v diskuzích určitě reprezentuje většinu herního průmyslu...
  • VortexCZ
    Jediná věc, která mě zajímá je, jestli bude český dabing. Když nebude, hra mě nezajímá. *6*
    • TheGGG
      cz dabing k*rvý hry
      • Zrzzek
        nebejt českýho dabingu, tak by destiny bylo 2x lepší!
        • TheGGG
          zapšklí pctardík zase vytahuje destiny. Fakt je, že tu hru pořád hrají mraky lidí a že český dabing pořád stojí za govno
          • Zrzzek
            1) netvrdím, že český dabing je něco úžasného, stále je asi jeden z nejlepších na světě
            2) preferuji originál dabing
            3) dabing ti hru nezkurvý - nikdo ti ho necpe
            4) co má společnýho dabing a zrovna hraní na PC?
            ber to v klidu a s nadhledem *5*
    • Jediná vec, ktorá ma zaujíma, je že či tam bude realistický jadzný model ako v predchádzajúcich mafiách. Ak nebude, hra ma nezaujíma.
    • PreidaQ
      Většina lidí se radši řídí tím, zda je hra dobrá. Ale proti gustu..
  • Doufám že to nebude mít deset hodin singlu jako ta dvojka a z nedodělanýho zbitku udělaj dlc.
  • 7 AAA titulov za to aby sa vratili stare dobre casy ala DRIVER.
  • Radkaa
    Já tu zápletku asi nějak nepochopila... Taliáni tomu chlápkovi povraždí jeho kamarády a on se sppojí s dalším Taliánem, Irem a Hait'aňkou a založí si svoji bandu ? Proč se spojil s tím Italem, když jde proti nim ? A nějak si nepamatuji, že by Irové a Afroameričané byli kamarádi. Já měla mafiány za chlápky v obleku se stylem a ne za tyhle bouchače. *7*
    • Jak se píše v článku "nepřítel mého nepřítele je můj přítel" takže asi takhle bych chápal zápletku.
    • Ty toho nevieš viacej.
      • MARTASLJ19
        Ale no tak...
    • V Boardwalk Empire Nucky Thompson (Ir) spolupracoval s černochy a měl v nich důležité spojence ...
      • Radkaa
        Aha, já to nesledovala, jenom vím o co jde.
  • Mart9
    Teprve s tímto dílem lidi docení skvělou dvojku.
    • michaliuz18
      kdyz si na sectore za hlupaka aspon tady mas velky pocet liku , to se jen tak nevidi martasi :D
    • MARTASLJ19
      Skôr užasnú jednotku.
    • palver
      Já bych to přeformuloval: Oproti tomuhle se může dokonce i dvojka zdát jako docela dobrá hra. A to je co říct...
    • Já s dvojkou neměl problém a užil sem si ji *4* Na Steamu mám 28 hodin, takže u mě velká spokojenost.
    • Já jsem u dvojky skončil ve chvíli, kdy mi naskočila asi 3 scéna ve stylu zmáčkni q pak u pak c atd. Takže jsem se do vlastní hry nedostal. Nechápu jak tyhle minihry můžou někoho bavit.
      • Mart9
        To tam někde bylo?
        • Na začátku boj na sicilii, pak boxovačka s týpkem co otravuje tvojí sestru a ještě něco mezi tim. Nepamatuju si to možná přesně že by se mačkali čudlíky, ale vypadlo to jak naskriptovaná flashovka.
          • Tady od 9:30 https://www.youtube.com/watch?v=aAnJ-CYzE6I asi stejně ubohý jako v 2. zaklínačoj a navíc je to povinná součást příběhu.
            • Mart9
              Nějak tě ten propracovaný soubojový systém naučit musí. Kdyby to tam nebylo, budeš nadávat, že to neumíš hrát.
          • Tak sem si to našel na youtube a není to teda naskriptovaná flashovka, ale call of duty, takže ještě horší.
    • Nesouhlas. Díky tomuto dílu si více lidí doufejme uvědomí, jak moc je potřebný vizonář jako např.Vávra (nebo Desiletes u AC nebo Toby Gard u TR), pokud nemá vzniknout průměrná kopie jiných produktů, ale svébytný kus který si vydobude svoje místo.

Mafia II byla průměrná, ale bylo na ní ještě alespoň zbytkově znát, že někdo měl vizi (než byl odstraněn). Zde M III už naplno předvádí, jak to vypadá bez takové osoby v týmu.
    • Přesně tak. I Vito byl největší sympaťák, co měl charisma. Lidi jsou jako ovečky, musíš nad nimi stát s velkou kudlou, aby si uvědomili, co je samo pro ně dobré. Nechápu, jak někomu může Vito připadat nesympatický. Furt menší hajzl než Tommy Angelo, což zabíjel lidi, aby si jen mohl koupit hezký kvádro, vošoustal okamžitě dceru barmana, i když ji měl před dickem ochránit a na konci hry napráskal celou svou rodinu. Tomu já říkám výkon, tak kdo je větší sympaťák?? Nemluvě o tom, že Tommy byl takové neposlušné dítě a nechal pláchnout koho jen mohl včetně Franka a té kurwy, pak společně s Lucasem kradli auta zákazníkům.

BTW: Ten v trojce je taky pěknej vošoust.

pardon, že to tak prožívám a komentuji sprostě, ale tohle se nedá číst. Víto a Joe byla skvělá dvojka. Nesympatický mi možná byl jen Henry.
      • To jsem tě u gta 5 měl za moudrého .. leda velké ho.
        Vito i Joe byly přesně ti kteří zabíjeli pro prachy, hezké kvádro, auto, a kurwy nehledě na to že byl šíleně nesympatický protože jak řekl sám Vávra byl to grázlík z ulice, který chtěl být pracháčem, proto zradily celou komisi, začali prodávat a podělali to. Nechápu jak může existovat i**ot který řekne že poměrně dobrý člověk je větší kurwa než nějaký vošoust z ulice ... Ohledně toho nového chápu jeho pohnutky ale uvidíme na hru samotnou, i Vávra měl pro vita lepší dialogy a budoucnost než jakou mu díky střihům dali noví autoři ...
      • Mart9
        Tommy byl lidumil (jak řekl Sam), proto je nechal jít, a Sára po něm vyjela sama.
    • Keyz
      To se klidně může stát. Pamatují tu sledovanost 2 dílu před vydáním.

To mělo zejména v ČR velkou kritiku a lidé tam řešili všechno možné a srovnávali to s prvním dílem. Dělal jsem to samé. Ale když se na to zpětně podívám, tak to byla dobrá hra+. Pořád byla více realistická jak ostatní hry, vypadala skvěle (navíc ty volitelné efekty fyziky) a pořád to bylo o mafii. Nebyla to sra*ka, ale na jedničku to nemělo. Porovnání Mafia 1 a Mafie 2. Tak to asi lidé brali.

Mafie 2 vs jiné hry v dané době je lepší score.
      • Nebyla to dobrá hra a nebyla více realistická. Byla to průměrná hra (protože ji do průměru někdo silně pomohl cca poslední rok před vydáním, do té doby to vypadalo slibně) a realismus byl a je tak na úrovni GTA, které bylo ostatně pro finální podobu M II (ne tu podobu kterou popisovali vývojáři ještě za doby IS) silným zdrojem inspirace.
  • Tak mě napadá, proč Vito vypadá tak staře, když mu je pouze 43 let
    • Chim
      Protože musel odehrát dvojku?
    • Prophet
      Nepoužíval Indulonu? *15*
      • Sr_Lobo
        Jako v base ? *2*
  • RazorProduction
    Vsimnul si nekdo toho v druhem videu ? https://www.youtube.com/watch?v=KCxXOSZABLc 2:15 takovov picovinu si nedovolilo ani GTA Vice City narazi do auta to vybuchne a vy dete na klidu OMG : /
    • Mart9
      Bohužel si nešlo nevšimnout
    • Keyz
      Strašný. *15*

Jako co to je? Tohle udělat v Mafii 1 tak se obě auta dost poškodí snad to bylo i ve 2 díle...Tady borec jede nabourá a jede dál jakoby trefil hadr...

To prostě míchá GTA, saints row a další. Jsem opravu zvědav co to bude a jak to bude. *15*
    • docela schíza, vzhledem k tomu, jak seriózně se tváří zápletka a zasazení :o)
    • PreidaQ
      2:55 a dvě vybouchnuvší auta, to je taky něco neuvěřitelného
      • a jeste to samotny prevraceni pusobi jako skript (je videt myslim 2x skoro stejnej)
    • Mě se spíše líbí, jak on jako postava dokáže v 2:54 zpomalit ve vzduchu z 130 km/h (zaokrouhleně) na nulu. S takovým přetížením by měl problém i trénovaný pilot, ne?
      • RazorProduction
        Kdyz tohle neopravi !!!! tak tohle bude FAiL medzinarodneho rozmeru,zvlast cesi budov p...t co to ku..a udelali z jich bohem.
        • Chudaci cesi, no... Sranda. Diskuze plna ublizenosti a vlasteneckych slz *1*
          • Asharak
            Právem Q_Q
  • Jenom by mne docela zajímalo jak mnoho z těch negativních reakcí způsobil fakt, že na tom nedělají Češi. Pamatuji si jak se nadávalo na Mafii II. Té je teď jak se zdá odpuštěno. *4*

A směle mínusy do mne přátelé. *1* *2*
    • no vzhledem na mnoho negativnich reakci v zahranici to s tim nema nic spolecneho
    • jakubc
      Ono jich na tom hodně dělá, i když to připadlo americkému studiu.
    • Mě na trojce víc vadí arkádovost a nesympatický hlavní hrdina.
    • Chim
      Češi na tom, pokud vím, pořád dělají.
    • Presne ;)
    • Mě se náhodou Mafia 2 líbila, neříkám, že překonala jedničku, ale hra jako taková byla super. Jen bylo v průběhu vývoje slíbeno více věcí, než bylo implementováno, proto ten hate okolo M2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit