Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám důkaz, že redakci games.tiscali.cz ovládají svinský pokrytecký komouši, který ačkoliv je léta hry živí, tak je kradou! Na následujícím odkazu si nalistujte na odstavec Gameboy Advance SP, /autorem článku je slaboduchý Jaromír Mowald/ a zamyslete se nad větou "a Sleeplesova /Poláčkova/ snaha prodat R4 Cartridge!!!! SIC!!! a je to tady. Who IS DOWNLOADING WAREZ, IS DOWNLOADING COMMUNISM!!! R4 CARTRIDGE, zařízení, pomocí kterého miliony sociálů a vyvrhelů KRADOU poctivé firmě Nintendo software a poškozují tak poctivě pracující lidi v herním průmyslu. A ještě navíc parazitují na českém herním průmyslu jako herní žumpalisti. SIC! Vy máte teda žaludek, profíic. A bohužel v českém herním "žumpalismu" není Sleepless sám. Odkaz
    http://poklady-z-popelnice.blogspot.com/2011/09/wanted-konzole.html
    • Tos objevil Ameriku! Ale vzdyt oni to delaji kvuli nam, kvuli svym ctenarum. Nebo myslis, ze je ty hry bavi hrat? Kdepak, oni je jen potrebuji na recenzi. A jelikoz mistni distributori jsou taky pekna banda a review kody bud nemaji vubec, nebo je dostavaji az se spozdenim, tak holt neni jina moznost nez ten warez. A to vse jen kvuli nam, jen aby nam mohli prinest recenzi a prezentovat svuj odborny nazor. :)

      A jedou v tom uplne vsichni, nejen Games. Stahuje dokonce i pani Zagorova, pritom je to mila holka! A vidite, jen za posledni pulrok ten traffic, neni snad hra co by nestahla. A Jandove a dalsi... milion, dva milony! :D
  • Nevím, mě ani nevadí, že výkvět českého herního "žumpalismu" poměrně potupně žebrá o prachy, a je právoplatně vyslyšen mohutnými 57-mi sponzory. Budiž jim to přáno. Mě spíš trochu vadí, že dříve jsem mohl přijít na games.tiscali.cz jako na jediné české stránky a mohl si přečíst slušně provedené novinky a i některé velmi slušně napsané recenze. Co si ovšem přečtu v současnosti, od doby nástupu tandemu Poláček-Tichý-Bachyně-Grygar? V novinkách jsou nezřídka zeširoka rozebírána různá humanistická, levicová a pseudointelektuální "témata" a celkově tak působí jako slaboduché slohové civčení na úrovní Fakulty humanitních studií. Chlapci, zajímá toto dospělého prachatého hráče, jako jsem já, který utratí za hry několik desítek tisíc ročně, má předplacené některé zahraniční weby a vlastní všechny herní konzole co existují? Ku.va NE! Já nechci číst zmrdanou sentimentální recenzi na Deus Ex nebo Skyrim, kde dá vypláchlej Grygar všemu co se jen trošku povede desítku /u Skyrimu je to navíc neskutečná drzost, jelikož ta hra není dodělaná/. Proč mě má zajímat, že Grygar cituje Vonneguta od a do z, když jeho recenze jsou spíš jako slohové onanie? Chybí vám pánové profesionalismus a zaměření na ty pravé čtenáře. Myslíte si, že to vaše tradiční zaměření na levicové intíky, kteří zásadně veškerý software kradou, vám přinese inzerenty? Pochopíte, až games.tiscali.cz skončí stejně jako LEVEL, protože z těchle stránek se Level stal, se vším špatným co vždykcy byl. Hoši, nostalgie už vás neuživí. Proberte se, prodejte mixák a zaplaťte lepší lidi.
    • Nostalgie je neuzivi, ale druha nejvyssi ctenost herniho webu v CR asi jo... Tebe mistni sestava a jeji nazory samozrejme zajimat nemusi, ale zjevne zajima dost jinych hracu. Deal with it.
      • Druhá největší čtenost je setrvačnost z minulý "redakce". Starý games.tiscali.cz mělo dokonce mnohem vyšší čtenost, takže to šlo dolů.
    • Zaměření na ty pravé čtenáře? A pravý čtenář jsi pochopitelně ty, že? Když se mi tu nelíbí, tak sem nelezu. Taková by aspoň byla úvaha zdravě myslícího tvora. Ale tahat do toho politiku, to se mi zdá dost přitažené za vlasy.
      Za prvé má každý ne úplně dementní člověk vlastní názor, za druhé, když už máš pocit, že se někde píše politicky zbarveně nebo je dokonce vnucována nějaká politická idea, máš to napsat pod článek (který navíc s tím co píšeš souvisí minimálně) a ne jen tak neurčitě naříkat a používat kanální slovník.
      A nežebrají o peníze, dávají možnost si platit za web bez reklam, podpořit oblíbený server nebo obojí. Možnost volby je fajn. Zvlášť pokud ta možnost byla navržena čtenářstvem.
      • Co??? takže bohatý člověk, který si software kupuje, ne krade, který si předplácí prémiové členství na zahraničních webech, má táhnout? Rozumím tomu dobře? Inu to je přesně to o čem jsem mluvil. Ke stavu věcí jsem se vyjdařoval mnohokráte pod přezdívkou Lumpy.
        A je vůbec normální někomu poskytovat možnost nezobrazovat si reklamy? Co kdyby toho využilo víc lidí než 57? Nebyl by to průser? Podle mě je to žebrota
        • Ten člověk, co tvrdí, že je bohatý a kupuje si hry, je pro web úplně stejný, jako člověk, který si hru v životě nekoupil, ale chodí sem stejně často. Samozřejmě za předpokladu, že nenakupuješ na místním obchodu.
          A co má nějaké prémiové členství na nějakých cizích webech společného s tímhle webem? To by mě opravdu zajímalo.
          Nikdy jsem si žádných stížností na politické zabarvení článku nevšiml, ani od Lumpyho, ani od kohokoli jiného. Asi nekoukám na to správné články, což? Nebo sem chodím moc vzácně, hmm.
          Poskytovat možnost nezobrazovat reklamy normální to není. To znamená, že je to automaticky špatné? Zvlášť ty, jako bohatý člověk, jak pořád opakuješ, bys to měl ocenit. Možnost si připlatit za ústupek. Jinak jestli by z většího počtu subscriberů byl problém, to snad není starost tvoje ani moje.

          Žebrota je "Dejte mi peníze, nebo zemřu" a ne "Dejte mi peníze a budu vypadat lépe a vám se bude pohodlnějí browsit".
  • Nic proti donate, kdyz je dobrovolne, ale u firmy, ktera bere za nejlacinejsi jen textovou reklamu od 80.000,- za tyden vyse (viz. cenik dole) a je to komercni subjekt, ktery byl vytvoren za ucelem zisku a navic sidli na jedne z nejdrazsich adres v Praze (vaclavak), to pusobi minimalne dost nepatricne az drze. Kdyby jste byli amateri, delali to z domova a setrili kde se da, tak nereknu, ale musim v necem souhlasit se Sanshou, i kdyz tak kriticky to zase nevidim, ze to vypada, jako by majitel ulejval zisk a redakci drzel pod krkem -nebo si tu dela nekdo ze ctenaru dobry den. Mne to pride... no takove dost troufale. Ale ten pult i prispevatele vam samo preju, to zadna.
  • pb_historic
    Tomu říkám progres !
  • No asi takto podobne jak tu uz bylo zmineno: wikipedia take furt breci jak nemaji programatori co zrat atd, a nejvetsi chudak je jeji sef: uncyclopedia.wikia.com/wiki/Jimbo_Wales.
    Myslim ze games tiscali funguje jiz nejakou dobou na profesionalni urovni a masivni reklama jej ceklem slusne uzivi, nechapu respektive me sere defakto zruseni download serveru, k cemuz doslo nyni i u bonuswebu, ktery jiz byl cely straven idnesem.
    Vono je pravda ze v dnesni dobe dema uz moc nevychazi a ze kdyz uz tak to ma nekolik giga, ale kdyz uz neco nahodou vyjde tak se tady a jinde ve vychcankove napise ze neco vyslo... stahujte z gamers hell apod, coz by se dalo primo oznacit za parazitovani, navic jsou tyto servery i steam dlouhodobe pretizene.
    Aneb dle modniho hesla co nejnizsi naklady a nejvyssi zisky *12*
    • Ale pozor, na rozdil od Tiscali je Wikipedia neziskovy projekt, ktery neni komercni, nema zadne prijmy z reklamy (kuli nezavislosti a nestranosti v heslech), ale snad prave jen z donate. Tam ty prispevky maji opodstatneni i smysl.
  • Ja bych byl hrozne rad kdyby se z tech penez koupilo neco cim pujdou normalne prehravat videa tak aby porad nepreskakovala na zacatek kdyz chci preskocit dal apod. Jinak vam ale drzim palce abyste kvalitu jen a jen zlepsovali at uz jde o zvuk nebo o clanky.
    • To bys podle mě musel apelovat na Tiscali.
  • Donate? Končíte jo? Udělejte VIP obsah, něco co si nemůžu přečíst téměř všude z první ruky ale bude to jenom tady a prachy pošlu. Ale abych sponzoroval podcast nebo Vaše technické vybavení? No comment, myslím že na EG to okomentovali dost přesně!
    • kostejnesmrtelny
      Och, na to se můžeš spolehnout, že doskočilova banda okomentuje prakticky cokoliv, co konkurence udělá. To je jistý, jako že bude zítra středa. *11*
  • jedini kdo ma pravo si v teto diskusi stezovat jsou ti co prispeli a predpokladam ze ani jeden znich si nestezuje *1*
    jinak ja jsem velmi rad za to ze bude lepsi zvuk a moc dekuji Games.cz a EA za DA
  • Jo tak to je opravdu hodně nutný přístroj na provoz amatérského podcastu, nic proti, občas je poslouchám a občas jsou i zajímavé. Ale hlavně kvalita zvuku mi naprosto dostačuje. Pokud se nechystáte mluvené slovo doprovázet živou hudbou, tak to jsou naprosto vyhozené peníze a plivnutí do oka těm podivínům co nějaký ten drobný poslali.

    PS: Spíš bych za ty krejcary nakoupil nějaký kvalitní masky, přímej přenos jsem sledoval jednou a to se prostě nedá...
    • Slotermeyer
      "Spíš bych za ty krejcary nakoupil nějaký kvalitní masky, přímej přenos jsem sledoval jednou a to se prostě nedá..."

      A to čekáš, že po tomhle výlevu bude někdo tvoje názory brát vážně?
      • http://www.youtube.com/watch?v=IWEpRcrssrw&feature=related
  • osobně na tom nevidím nic špatného a člověk by si měl pomalu začít zvykat, že se za internetovej obsah bude platit a nejen reklamama, protože uvědomte si, že novinařina se postupně přesouvá na web.. Jako doufám že chápete, že člověk v podobných projektech ztrácí svůj čas, jenž vy strávíte prací za peníze v jiném odvětví - a čas jsou peníze? Až budete starší a budete si také vydělávat, tak pochopíte..
    • janchor
      Jen pozor, placenej obsah a tohle jsou dvě různý věci. V tomhle případě nikdo nic platit nemusí.
      • presne
      • tak jasný, tohle jsi tu vysvětlit už několikrát a každej kdo není úplnej retar* už to snad chytil..
        • *vysvětlil
          • Black_Hand
            to uprimne pochybuju. nastesti je i nas ochoceny trol v tomdle na strane redakce.
    • btw kde je clanok alebo info k tomu ze mozem prispiet a vypnut si reklamy ? ja rad prispejem a podcasty rovnako sledujem.
      • smejki
        hledej na homepage nápis "podpořte games"
    • aha, lebo redaktori nedostavaju vyplatu ... :)
      • no žádná sláva ta jejich výplata v mnoha případech není, to tě můžu rovnou ujistit.. Mohlo by to bejt sakra lepší, každopádně zpoplatnění webu je asi nevyhnutelný, teď jen vymyslet, jak to lidem vnutit:))..

        Jako zrovna games a tiscali se to tak netýká, ale co třeba ziny a další stránky, do kterejch lidi investujou spoustu času a úsilí a nevrátí se jim de facto nic.
        • Zayl
          "každopádně zpoplatnění webu je asi nevyhnutelný"

          To myslíš vážně? V dnešní době? To rovnou můžou vytrhnout servery ze zásuvky a prodat je.
          • zpoplatnění obsahu... Se nudíš a rejpeš či co?
        • pocuj ale ty tu hovoris o com ? ved oni dostavaju (predpokladam) regulernu placu za svoju pracu ako redaktori herneho casopisu od svojho zamestnavatela. preco by mali spoplatnit web nechapem.. ? ak spoplatnia tiscali odpilia si konar, silno pochybujem ze sa nejaky podobny krok chysta. games.cz je najlepsi herny web (lepsi ako sektor.sk kvalitou clankou) maju kopec ludi ktori sem chodia... ziny a dalsie stranky neriesim, bavime sa o tiscali.
          • ale pořád nevidím problém v tom donate systému - nikdo vás nenutí nikomu dávat prachy - a zpoplatněnej obsah nevyhnutelně přijde otázka jen je - kdy..

            V současný době má Tiscali média de facto příjem jen z reklam, kdo by nechtěl mít příjem ještě ze subscription s tim, že pak předplatitelům reklamu omezí?

            To máš stejný jako xbox - platíš konzoli, platíš hry, a ještě platíš jejich online službu.. To samý klidně můžou zavést všechny weby a člověk pak bude mít na výběr - buď nečíst nic, nebo podpořit jejich rozvoj a získat informace - jejichž získání a následná nabídka taky stojí čas a úsilí.
            • no jasne, ja proti donatingu nic nemam. lenze ty si pisal ze "člověk v podobných projektech ztrácí svůj čas", akoby pisali clanky zadarmo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit