Přejít na výpis diskuzí
První obrázek z Tormentu předvádí grafickou stylizaci hry
1.4.2013 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Stále je vidět, že ta postava trochu "vyčuhuje" z pozadí, nejspíš kvůli tomu, že to 2D pozadí je trochu méně detailní a víc rozmazané (nejde o rozlišení, ale o styl). Je to ale narychlo splácnutý mockup, hra bude určitě vypadat parádně a snad trochu utiší všechny ty "topdown 3D modely = warcraft 3 fuuuj!" fanatiky.
-
Oh boy, oh boy, oh boy! Už je to i pohybu http://www.youtube.com/watch?v=DMeQzXZYi7I
-
Ty vole, prostě graf vybranejch peněz v závislosti na čase je parabola a to je všechno, co tím chtěl básník říct....
-
gimme dat rite nao, pls!!
-
Až jsem se s odstupem času sám podivil nad debilitou své reakce .*1* Pochopil jsem to tak, že tvrdíš, že měli 1,2m pět dní před koncem (což je samozřejmě nesmysl, pže měli snad mega za první den)...
Inu, i mozková činnost je kolísavá... -
O_o
-
V posledních pěti dnech.
-
Perfektní obrázek, Bezejmený se tvaří jako opravdovej americkej special forces drsňák. *1*
-
Cože Eternity mělo jen přes mega? *8*
-
myslím, že jsem jí taky nic nedal.
-
Lidi mají jaksi krátkou paměť. Posledních 5 dní u různých KS kamapní:
Project Eternity: 1,275,036
Star Citizen: 892,218
Double Fine: 854,788
Planetary: 714,557
Wasteland 2: 544,714
Shadowrun: 384,313
Dreamfall: 364,527 -
To jsem zvědav jestli se vybere celkem 3,4M tak zavrou Chrisu Avellonu dveře před xichtem.
Tak žhavé jak to vypadá to asi nebude... -
Vy jste tý bábě platili za členství? Ona chtěla tuším 1,5k, přesto jsem si tam pročítal, jak se mi chtělo...
-
Fuck yeah! (Na právech sedí Activision BTW)
-
Na tu dodnes vzpomínám se slzou v oku *14*. Když už jsme u toho Arcanum, tak si velmi snadno dovedu představit dalšího kandidáta na pokračování.
-
Knihovna v Tarantu v Arcanum by se ti líbila.
-
radsi bych trochu spinavejsi, ale jinak ok :).
-
Já rozhodně nikomu nic neberu, tím si buď jist.
-
Safra, myslíš že když napíšu Avellonovi, tak by takový kickstarter rozjel? *15*
S těmi knihami to ale myslím smrtelně vážně (se simulátorem už ne tolik *3* ). Čím víc, tím líp. Kéž by po vydání taky vypustili nějaký editor pro fanoušky. -
*1*