Přejít na výpis diskuzí
První obrázky a dojmy z bitvy v Total War: Warhammer naznačují, že na velikosti záleží
4.6.2015 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
představa velkých epických bitev je fajn ale, když jim nefunguje AI ani v roky starém Rome 2 nebo Attilovi, jsem zvědaví jak to chtějí udělat u tak různorodých jednotek...hlavně u létajících *6*
-
-
Můžu mít dotaz? Jak je v Rome 2 a Attilovi řešená vyšší obtížnost? v shogun 2 byl poslední total war který jsem si koupil, protože very high znamenalo, že se počítači objevovaly jednotky a vydrželi podstatně víc...
-
-
nejvyšší obtížnost jsem nehrál...nejsem sado-masochista....dobře si udělal, Shogun 2 je pro mě poslední dobrý Total War...snad to zlomí Warhammer
-
-
Díky modifikaci od Dartha je Shogun naprosto geniální a rád ho hraju na vyšší obtížnost, protože jestli ai cheatuje, tak opravdu málo, jen moje jednotky mají nějaké postihy, prostě bomba..
-
-
Nevím jak v Attilovi ale v Rome 2 je to dělané tak že AI natvrdo cheatuje a podvádí. Zatímco ty jsi znevýhodňovaný a máš různé postihy tak AI má prostě zpnutý cheat kód a jede. Jinak je stejně tupá jako na normální obtížnosti. Např. AI si dokáže za 1-2 tahy postavit celou armádu elitních jednotek. Ačkoli na to nemá ani budovy ani ekonomiku ( nepřítel měl ubohé jedno město s nulovým obchodem a přesto měl 3 plné armády a 2 plné loďstva elitních jednotek ). Mě osobně to naprosto znechutilo a Rome 2 jsem nakonec vzdal.
-
-
vystihl jsi moje obavy... silně rozdílné národy/rasy budou mít buď staty hodně podobné jednotky, nebo bude někdo slabší či silnější..
-
-
sliby sliby a pak z toho zase bude propadák :P
-
Jsou hry kde na velikosti záleží, pak jsou hry kde fakt na velikosti nezáleží a některé to mají 50:50 ale jistý si tou velikostí není fakt nikdo, a to je doost zarážejicí... tak uvidíme jak velké to tady bude noo.. z obrázku to vypadá že celkem dost no hmm...
-
-
Poradím ti, podívej se na to video... Jasně je to jen render a ta hra bude vypadat jen z poloviny tak dobře, tak to bude pecka, ale to jak si na tom traileru dali záležet znamená, že to myslí vážně a to mě těší
-
-
*a když ta hra *4* nikdo není neomylný
-
-
Nebylo by lepší se registrovat? pak by si tu anonymové bez urážky nezaplenovali stránku dodatečnými opravami. Já něco napíšu a oprava jen mně občas mrzí že se nedá mazat jak třeba na facebooku a některé fora to měli také... mám pocit že sis mohl smazat vlastní post. I celý topic.
-
-
Jacku, Jacku, Jacku, Jacku... ehhh *7* jako by to nebylo nablito bez urážky od jednoho maňase, který komentuje, aniž by cokoliv četl či viděl, nějaká oprava je oproti tvým chorobomyslným příspěvkům a ještě se snažíš odvést pozornost a nesnaž se tu vytahovat tu trapnou omluvu s dislexii, si prostě slušně řečeno, radši nic, to nemá smysl......
-
-
Jacku to že někdo je anonym nebo ne nemá vliv vůbec na nic, Důležitý je obsah sdělení a ne to že máš nějakýho avatara u kterýho si měníš profilovku častějš jak slipy, ale punisher a ak47 nejsou aspoň tak provokativní jako bieber.... problém s tím nemám, ale dal jsem ti mínus, nic osobního
-
Si d-bil nebo co si chtěl vyblejt... takže já jsem furt ten špatný? "co" vybleje" občas nějaký ten sranda příspěvek... ale co se vůbec starám vždyt si anonym tvá slova nemají velkou váhu. *3*
Přiznám se že jsem si chtěl jen beztrstně zatrolit... problem, bro?
-
-
já registraci mám dávno, používám jí jen když je povinná pro diskusi
-
-
-
-