Přejít na výpis diskuzí
První obrázky a dojmy z bitvy v Total War: Warhammer naznačují, že na velikosti záleží
4.6.2015 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
vystihl jsi moje obavy... silně rozdílné národy/rasy budou mít buď staty hodně podobné jednotky, nebo bude někdo slabší či silnější..
-
Tak nějak netuším, jestli být nadšen... Že budou mít "epičtí" hrdinové nějaký příběh je pro mě dost těžká představa. Na total waru jsem vždy miloval to, jak jsem si hraním vytvářel vlastní příběhy, ale těžko soudit podle pár vět. Co mi ale podstatně vadí je nesmrtelnost velkých hrdinů. Warhhamer znám leda podle pár pc her, ale tohle mi přijde divné...
-
představa velkých epických bitev je fajn ale, když jim nefunguje AI ani v roky starém Rome 2 nebo Attilovi, jsem zvědaví jak to chtějí udělat u tak různorodých jednotek...hlavně u létajících *6*
-
sliby sliby a pak z toho zase bude propadák :P
-
Jsou hry kde na velikosti záleží, pak jsou hry kde fakt na velikosti nezáleží a některé to mají 50:50 ale jistý si tou velikostí není fakt nikdo, a to je doost zarážejicí... tak uvidíme jak velké to tady bude noo.. z obrázku to vypadá že celkem dost no hmm...