Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budeme si moct zahrát za Rihannu? :)
    • :D
  • Hairy_Ass
    Hra podle filmu, který je podle hry.... tady je něco špatně. *1* *1* *6*
    • začarovaný kruh to je..
    • Taky myslíš? *1*
    • Útok ufounů je trapný, ale kdyby to bylo na motivy hry "lodě" na čtverečkovanym papíře, to by byla pecka. *1*
  • Další supervýhodná akce 1 film + 1 hra zdarma. Jinými slovy srajda*7*
  • graficky mi to pripomina hru Avatar, coz mi prislo jako kdyz vydali hru ktera je v polovine vyvoje
  • jen to néééé
  • God-of-War
    Na csfd už je druhej trailer:)
    • už asi tři měsíce
  • No, já si nevzpomenu snad ani na jednu hru co byla podle filmu a byla dobrá, takže myslím, že se od tohoto nedá očekávat nic velkého (kromě velkého neúspěchu).
    • meatball
      Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, Peter Jackson's King Kong, Spider-man: The Movie, již zmiňované Star Wars, Star Trek má taky na kontě několik velmi povedených her, některé Potteroviny taky nejsou špatný (obzvlášť lego),Indiana Jones and the Emperor's Tomb, Indiana Jones and the Infernal Machine, Gabriel Knight (který není přímo podle filmu, ale v mnoha znacích přímo kopíruje Angel Heart), Tron 2.0, New York Race (podle Pátého Elementu), The Thing...a mohl bych pokračovat ještě dlouho. Hry podle filmů na tom nejsou ani zdaleka tak špatně, jako filmy podle her. ;)
    • Dalo by se rict, ze i Dead Space je podle filmu, a to Horizont udalosti (sami tvurci psali, ze v tom filmu maj velkou inspiraci), a ackoliv to ma jiny postavy atp., hl. zapletka neni o tolik rozdilna a hra je to skvela..
    • Mortal Kombat byl decentní béčko 2 díl byl ovšem ultimátní sraška a pak se ještě docela povedl Silent Hill .
      • Jenže on to myslel přesně obráceně: hra podle filmu. Že prej nejpovedenější a současně jediná dobrá hra podle filmu je Peter Jacksons King Kong od toho známýho Francouze, a i když jsem ji pořádně nehrál, asi to tak bude.
        • Jo no jo, sem to ale hlupák.
          A co ty dvě lotro strategie?Ty vyšli až po tom co se Tolkienuv svět dostal víc do podvědomí lidí díky filmu tak by se to taky dalo brát jako hra podle filmu ne?
          A Star Wars na tom s hrama taky není mizerně.
          • Jo, Star Wars jsou výjimka *3*
  • To bude zase des...
  • Z nejakyho duvodu mi to pripomina radoby konkurenta HALO a to hru BREED nebo tak nejak ta podoba je vcelku solidni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit