Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je jiný pokoukání panečku *14* a vy konzolisti nezáviďte...
    • God-of-War
      Co? Vypadá to stejně *1*. Zapařim to jak na kompu, tak i na ps3... Max je jedna z mojich hodně oblíbených sérií
  • To bude ale kravina ! *9*
    • Jo máš dislike *1*
      • God-of-War
        Dvojtej a pár facek k tomu
  • Leonidasss
    Grafikou mě tahle hra zjevně neoslní, ale to nevadí, je to jedna z posledních věcí, které od kvalitních her vyžaduju.
    • Neoslní??Jestě ti spadne brada na podlahu...na to davam krk...
    • kamo ty sa uvedom prosiim ta take trapne komenty davat...ved je to luxus lepsie sa pozri ! textury su totaal super ...
    • A co animace pohybů a reakce na zásahy?
    • mě zase vizuální stránka oslnila:), nejde ani tak o technologickou úroveň enginu, ale spíš co z něj jsou grafici schopni vytěžit, a dosavadní screeny mě přesvědčují, že z něj vytěžili opravdu hodně. Model Maxe a jeho otexturování na mě působí skvěle (ale chápu že je to otázka vkusu).
    • neoslni ale myslim si ze ani nesklame :)
  • Tak ten druhy screenshot, te je opravdova tresnicka na dortu aneb kosile s papouskama? **15** Ne, tohle proste neni Max Payne. *7*

btw S tou amatersky divnou texturou "chlupatych rukou" si uz vazne delaji srandu, ze? *7*
    • Tvoje problemy bych chtel mit fakt. Textura chlupu a havajske kosile to je opravdu tragedie kvuli tomu to bude asi spatna hra ze ? :-D
    • Mechwarrior_bw
      hawaiskú košelu mal aj v jednotke :)
      • Ba dum tsss :D
      • Tak srovnavat z prvniho dilu komickou vlozku od autoru (ktera neni vlastne ani videt) tady s timto nemyslis vazne, ze... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit