Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pre priaznivcov NFS1 a Porsche stale nic.... :) hlavne ze sa to nepredava lebo pirati. EA = Pure Demency.
  • Jen otazecku.. kolikaty je tohle vlastne dil? :)
    • no, ted sem docet score a tam psali, ze posledni hot pursuit je 16. dil i se vsema odbockama (world, apod..) *4*
      • nicmene samotna hra Hot Pursuit ma exac nfs11.exe, takze by se dal Shift 2 pocitat za 12. dil.. Kazdopadne tezej z toho, co se jen da :D
  • Pánové (a možná i dámy) z EA nepochopili, že v simulátoru mě nezajímá, jestli vidím pot na rukách, ale jestli jeho přítomnost vyvolá realistickou odezvu fyzikálního modelu. A opravdu už nikdy v životě nechci vidět, že by zvýšení přítlaku na zadním křídle zvýšilo maximální rychlost. Podle mě by se EA mělo vrátit k jízdnímu modelu z NFSU a NFSU2 a ten rozvíjet, aniž by tomu říkali simulace. Nikoliv se zaměřovat na dementní rádoby simulační demoliční derby ježděné na tři dvoukilometrová kola s auty, která se nedají řídit volantem a chovají se jako vznášedla. Reálné závodění je o perfekcionismu, přesnosti, trpělivosti a pracovitosti jak při jízdě samotné, tak při nastavování auta nebo při managementu.
    Jak v jedné reklamě říká Hamilton: "Racing - all about investing." A nemyslí tím jenom peníze. *4*
    • @ Geez
      Podla mna sa milis.
      SHIFT bola paradna hra . A podla mna dosiahli co chceli.
      Realismus a trosku arcade do jedneho balicka.
      Kedze ide o tvorcov Serie GTR (GTR2,GT legends) co su vlastne jedna z mala co vedia robit simulatory tak si tento Vas comment dam medzi tych prave dementnych, ak sa nenahnevate.
      SHIFt 2 je pokracovatelom SHIFT-u a nie Undergroundov, co mali s realizmom tak akurat mena aut...UNDERGROUND 1/2 boli wipeouty na 4 kolesach a to s relizmom urcite nema nic docinenia.Tak tu prosim nekydajte a nezavadzajte.
      SHIFT je po nejakych realismus modoch uplne paradna zalezitost a uzil som si SHIFT po sieti/online dosytosti.Paradna Vecicka a cakam ze SHIFT2 vyuzije naplno uz PhysX (nie ako v SHIFT-e).
      • Ano, ja vím kdo hru vyvíjí. Ano, já vím, že hry od SimBinu jsou totální špička mezi simulátory. Ano, já jsem jejich hry všechny hrál. A dokonce si myslím, že Vy jste je neviděl ani z vlaku, jinak byste nemohl ani při nejhorších metodách mučení srovnávát GTR s SHIFTem. Pane bože vždyť to je totálně jiná liga. GTR simulátor je a na nic si nehraje. SHIFT simulátor není, ale snaží se na něho hrát v médiích. Je třeba pochopit, že "Realismus a trosku arcade do jedneho balicka" je přesně to, co z jízdního modelu SHIFTu dělá vznášedlo. Je možné do arkády přidat trochu realismu a pak tomu stále říkat arkáda. Ale není pravda, že simulátor s prvky arkády by stále byl simulátor. Slovo "simulátor" pochází ze "simulovat", což je v přímém rozporu se záměrným přidáváním nějakých zjednodušujících prvků.
        Tím vším nechci jakkoliv vyvracet, že by SHIFT není dobrá hra. Ale není to simulátor. V tomto případě byl simulační potenciál vývojářského týmu zabit producentem.
        A co se týká Undergroundů - tady mi to připadá, že byste měl potrénovat schopnost pochopení textu. Co je tak nepochopitelného na větě "Podle mě by se EA mělo vrátit k jízdnímu modelu z NFSU a NFSU2 a ten rozvíjet, aniž by tomu říkali simulace."? Já myslím, že je srozumitelná. Nikdy jsem tudíř nenapsal, že by NFSU byl simulátor, ja jsem napsal, že EA namá na poli simulátorů co říct.
        A rada na závěr. Zkuste si udětal pár hodin času, pěkně nahodit volant, nainstalovat si iRacing, NetKar Pro, rFactor, LFS, GTR, GTR2, GTL, GPL, RBR a SHIFT (všechny tyto hry mají na krabici, že jsou to simulátory), nastavte si je a pak si každou v tomto pořadí na pár desítek minut zahrajte. Jestli i potom budete tvrdit, že SHIFT má něco společného se simulátorem, skončíte v pekle a Vaším trestem bude věčné hraní SHIFTu na volantu.
        • Neda se nez souhlasit. Se vsim. Jeste bych k tomu dodal (i kdyz to neni u simulatoru vubec podstatne) podivejte se na grafiku Grand Turisma a podivejte se na prvni obrazky SHIFTu 2. V tomhle smeru je kazdy z nich taky uplne jinde.. Maji jeste co dohanet. A ty silacke kecy co ma nejaky manazer z EA? To bych ignoroval. Je to jeho prace delat promo. Preci nerekne, budem delat hru o neco horsi nez GT5 :o)
    • ja treba undergroundy nesnasim *3*
  • Co je Ford Muscle - nějaká předělávka, nebo překlep od Mustanga?
  • Kdyby radši místo potu vymodelovali pořádný jízdní model...
    • ja hlavne nechapem,ako budem vidiet potiace sa ruky cez rukavice.... *7*
  • Jestli to bude ve stylu prvniho Shiftu, tak neni co resit. A za okruh Spa u me maji velke plus, neni snad lepsi trat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit