Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč každý rok vychází 3267461561 nových MMO, ze kterých se tak 1,2 tak nějak uchytnou a zbytek zapadne do té černé díry zvané "Projekty, jenž stály obrovské peníze a neuspěly a místo kterých mohly vzniknout skvělé singleplayerovky" ? Stejně o ty hry nikdo nestojí a poněvadž se všechny snaží kopírovat WoW, přestože tvrdí, že přinášejí nový vítr do zatuchlých vod MMO (stačí se podívat, jak je polovina z graficky cartoon stylizovaná).
    • MrSanta
      Koperník je vysněný projekt Curta Schillinga, zakladatele 38 Studios. V tomhle případě se asi nedá mluvit o klasické snaze utrhnout něco z těch miliónů co kasíruje WoWko.
  • tohle prostě nechápu jako každá debata se zvrhne na téma máme bronz a hokej i když jde o mmo a je pravda že naši se slovákama hráli absolutně děsně
    • kam dojdu tak podobné sra.ky vidím i když je to v úplně nevyhovujícím tématu, někteří prostě musí projevovat nudný hokej i jinde když se nezchlastají do němoty, já se ožral i když mě hokej nezajímá
  • Tak se ptám , zda má ještě smysl dělat další a další fantasy MMO ... Tohle snad vypadá líp a má stejně barevnou paletu jako WOW .... ale chtěl bych to hrát ? No pokud to bude mít herní design jako klikfest WOW a 1000 dalších online klonů tak snad raděj ani ne .
  • Cosi
    Já vám povim co se stane s 38 studio, půjdou do háje tak jako tak.

1. Pokud nenajdou investory co jim přinesou požadované peníze 12 miliónů na splacení dluhů + další prachy na platy zaměstnanců, jdou do háje pěkně rychle.

2. Peníze najdou ale budou nuceni vydat MMO co nejrychleji - tudíž tam bude spousta chyb co lidi pěkně rozladí. K tomu si připočtěte, že nemají fanouškovskou základnu která by je podržela a půjdou do háje do roku po vydání. A pak to nejspíš prodají na východ jako free - 2 - play.
    • jestli dluží takový prachy, nemají šanci
  • S1kul
    Těším se na více info, pokud se jej ke komplikovanější situaci studia dočkáme. Ale ta doprovodná hudba se mi velmi líbila, něčím mne chytla. *4*
    • Asharak
      Smyčkou vysokých tónů? *7* *1* Jo, k tom sestřihu se hodila. Už chci vidět nějaké concept arty pro environment , zatím to vypadalo na pěkné lokace. Jen ta grafika bude chtít asi pořádný MSAA *4*
      • MrSanta
        Koukni se na videa z Kingdoms of Amalur: Reckoning - Koperník má být ze stejného světa a mám tuchu že i na stejném enginu.
  • To nedopadá dobře když vyjde onlinovka dřív, než by měla, nebude dodělaná atd
  • Lawliet
    JOOoooooooooo hezky kluci! krásnej bronz! To chce panáka!
    • Amylee.Anderson
      Jo, a víš že jeden českej študent byl ve světový vědecký soutěži 4.?
      • A vite, ze ten dotycny student patri mezi furry? ;)
        • Tikov
          Co je furry v jeho případě? Já pod tímhle názvem znám akorát, řečeno zjednodušeně, lidi dělající živé plyšáky.
      • Lawliet
        Ne a nezajímá mě to.. můj úspěch to nebyl ,ale hokej je něco jinýho jsem Čech máme to v krvi..
        • Tikov
          Když jsou takový Čech doufám, že jim každý svátek vlaje alespoň z oken státní vlajka. Dosti o tom pochybuji- na svém sídlišti jsem z cca 40 000 obyvatel snad jediný. "Češi" vlajku radši počmárají a hulákají s ní na stadionech.
          A česká krev je asi takový oxymoron jako národní stát.
          • Amylee.Anderson
            Jestli na státní svátek věšíš vlajku, tak to tleskám :)
            • Tikov
              Ano, nějak jsem k tomu v dospělosti dospěl a začal jsem svátky vnímat tak, jak byly zamýšleny.
        • Amylee.Anderson
          Máme v krvi být uječený debilové co jsou vypleskaný z pánů na ledě? -_-'' Já upřednostňuji IQ. A podělejte se.
          • Lawliet
            Si upřednostňuj s prominutím třeba sochu svobody.. zelenou barvu z toho nechytneš.. tím chci říct že já jsem byl nejlepší v matematice na 2 školách a nedušuji se tím... a ano rád si zařvu u hokeje a ano rád těm borcům fandím.. *7*
        • Co máme v krvi? Být třetí?
      • PreidaQ
        To jsem nevěděl ani já a to je mi hokej docela šumák. *8*
    • Říkám , že to jsou manekýni ;)
      • Veskoslav
        To si pleteš s fotbalisty španělské a italské ligy.
    • BoB.2
      Co to už dohrály to Vodní pólo?
      • Vodní pólo na ledu... no fantazie Ti teda nechybí :D
      • Lawliet
        Finové hezky bojovali byl to tvrdej zápas naši kluci to neměli vůbec zadarmo..výhru mají naprosto zaslouženě k vodnímu pólu bych styl hry určitě nepřirovnal
  • Dobře hoši!!! Škoda toho semifinále, zasloužili jsme si to, holt smůla na střely. Ale bronz krásnej!!!
    • Lawliet
      "byla to dřina ale je to doma"
      • Na bronz jim seru, to co předvedli včera byl děs. Nezasloužili si ani tu rezavou placku -_-
        • Veskoslav
          Nick vypovídá o tvojí debilitě. Týmy jako USA, Kanada, SWE či FIN nemají nic....Jo vlastně ty jsi v životě nehrál žádný sport, že? *11*
          • Žádnej pochyb o tom, že Laco je skvělej gólman, ale jeden gól navíc jsme tam měli. Bohužel nebyl na kameře. Laco měl puk u tyčky pod lapačkou. Na jednom záběru ruku lehce nadzvedl, hned přiklep a šel z brány... Ale co už. To je hra. Bronz krásnej! Kdo to čekal před tejdnem?
        • Lawliet
          No jeslti si myslíš že dostat se k boji o placku je jednoduché prosím založ si stát a jdi to zkusit.. se slovákama nikdo nemohl čekat že v bráně bude betonová zed pojmenovaná Laco.. to co nechytil tak měli štěstí .. o tyče jim to cinkalo stejně jako nám..střeli jsme na výhru měli
  • Jéé další WoW...ehm...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit