Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no to ma po... vylepšili PRESNE tie veci, ktoré boli na inak dobrom x360 ovladači nedoriešene. integrovana baterka? good. tuhši d-pad? good. a tie vibracie? je to odvažne, ale ak budu vyvojari schopni to využiť, bude to (podľa mňa) pokrok porovnateľny so zavedenim bezdrotovych ovladačov. len či ho nepochova tragicky dizajn konzoly a jej zbytočne (ba až trapne) funkcie...
  • prvni co udelam zmenim nastaveni na vibrace - Off
  • Myslíme. Stejně, jako to dělají na ulicích ani o tom nevíš. To snad stačí. Ještě je pustím domů???
  • Pad vypada super.. ja jsem vzdy uprednostnoval xbox360 pad pred cimkoliv jinym, ergonomie je proste super. Narozdil od PS3 padu jehoz tvar se snad 20 let od dob ps1 nezmenil..
    Nevyhnu se srovnani s PS4 padem ktery ma i touchpad coz je teprve k pochvaleni :) - vybornej napad.
    A rozhodujici pro me bude konzole jako celek ne gamepad..
  • 4 motorky? Takže to nebude až tak svělý ovladač, zato to bude rozhodně skvělý manžel pro spoustu pařanek. *1* *1*
  • Aaaa Microsoft si s zaplacenyma PR clankama pospisil, aby ne, po te ostude kterou si s timhle videem z 80let zpusobil :)
  • Kopit si dobrovolně zařízení, které vás bude 24 hodin v obyváku sledovat, si může koupit jen blázen. Dobrý gamepad to nezachrání.
    • A vy si skutečně všichni myslíte, že právní normy Microsoftu dovolí, aby vás bez vašeho souhlasu špehoval? Skutečně, SKUTEČNĚ si myslíte, že Kinect nepůjde vypnout a povolit jen po dotazu aplikace (jako ve Windows 8)?
    • Bejt tebou, tak si zkontroluji mikrovlnku. Slyšel jsem, že do ní nově dávají čip, kterej odesílá bůhví kam informace o tom kdy a co si ohříváš.
      • Mikrovlnku nemám, jídlo z ní je jedovaté. Mění molekulární strukturu věcí v ní.
    • jako by jsi si pres to nemohl dat treba nalepku ty vocasku.Ja to takhle mam na ntb a neresim.
      • Bože , klub nálepkářů roste .... právě jsem se vysmál kolegovi a další exot tady :D
        • To fakt už nikdo neumí vytahovat věci ze zástrčky? Nehraji na xboxu tak ho vypojím. Problém nad kterým se tu sáhodlouze debatuje... A když hraji tak ať čumí unudí se k smrti. Jen sedím a mačkám čudlíky, ale pokud si někdo honí lofasa u hraní Viva la pinata... Pak chápu jeho obavy.
          • Taky to mám tak, jak něco nepoužívám to to nemám vůbec zapojený v elektrice. Špehové maji útrum.
      • TY VOCASEK, to ze si tam das nalepku nikoho nezajima, ale svoje penize si uz poslal a ukazal svoji podporu, a teda spolecnost co tohle dela je nadsena, ze VOCASKOVE jako ty jim posilaji penize a davaj za pravdu ze to co delaj je super, a meli by v tom pokracovat a jeste dal to vylepsovat, protze se zase najde dost VOCASKU jako ty co jim penize velice rado posle.

Kurna ja nechci zit na tehle planete. Vocasek vsude. VOCASEK.
        • Intelektuál to se pozná. *1*
      • A co když s nálepkou odmítne XO fungovat ("nic nevidím")? Nesmíš ještě zapomenout na zalepení mikrofonu žvýkačkou, pokud to půjde *14*
    • A to že Tě už všude sleduje mobil Ti nevadí.
      • Mobil "ví" akorát jeho polohu a případně hovory/sms. Že jen většina lidí používá na tisíc jiných věcí, je věc druhá. Nemusí.
      • XorxoxTalarius
        Nesleduje ... Nokie 2310 *5*
  • Tushan
    starej xkovej ovladač byl super (až na Dpad ten mě časem začal sám tzv. klikat což je opruz když hrajete multi a najednou se vam sama přepne zbran protože D pad si dělá co chce *16* ) ale jinak je to nej ovladač. ps3 sem měl taky a tam ten ovladač byl fakt jak pro japončíky co maj prťavy krpaty ručičky a trigery a vypoukli páčky.... jako zvyk sem si ale xkovej je lepší
    • *15* Že bych se narodil jako japončík ? Hmmm jak koukáím na svoje tlapy tak to rozhodně ne. Možná to jen bude tím, že jsem s DualShockem vyrůstal a prostě gamepad , který mi nesedne (a to mi pádlo od Mošoftu nesedlo nikdy) do ruky a nemá klobouky vpředu prostě nepoužívám .
  • Hmatova zpetna vazba je vyborne zalezitost a Dualshock ji ma take paradne zpracovanou. Treba kdyz dostanu ranu v Dark Souls, tak to pekne pocitim. Stejne jako kdyz v GT vyjedu z drahy. Paradni vec a jeden z duvodu, proc me vic bavi hrat s gamepadem nez s mysi. Paradne to vtahne cloveka do hry. Dneska je pro me hrat bez tohodle feedbacku jako bez zvuku, jde to, ale neni to ono. Feedback na trigerech je dobry napad.
    • Vec nazoru, ja to neprirodzene trasnenie rukami okamzite vypinam ak hram s gamepadom. Neznasam to.
  • Amylee.Anderson
    Těď je mi blbý psát, že to zní zajímavě, když tady čtu vaše komentáře ve spojitosti s holkama...
    • No 4 motorky ... kterej to má *15*
    • Tak musis pubosum dovolit jejich uvolneni ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit